Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ – BLACK OUT – ΕΘΝΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ...


 Διαβάζοντας κάποια η κάποιος το τίτλο θα αναρωτηθεί τι σχέση υπάρχει μεταξύ Ενεργειακής Κρίσης και Εθνικών Κυριαρχικών Δικαιωμάτων .

Θα αναλύσω λοιπόν αυτήν την σχέση και τότε θα καταλάβουν όλοι το μέγα Εθνικό Ανθελληνικό Σχέδιο που ξεπερνά τα όρια της Προδοσίας που γίνεται σε βάρος της χώρας μας , του Λαού της .....

1. Η Ελλάδα έχει τεράστιο ορυκτό πλούτο στο Αιγαίο με υδρογονάνθρακες και φυσικό αέριο το οποίον οι Ελληνικές Κυβερνήσεις το απεμπολούν υπέρ της Πράσινης Ενέργειας και δεν ανακυρήσουν Α.Ο.Ζ προκειμένου να έχουμε ειρήνη με την Τουρκία , αλλά και εκτελώντας εντολές της Γερμανικής κυριαρχίας υπέρ της Τουρκίας . Ας μην ξεχνάμε ότι όλες οι ενέργειες που κάνουν οι Τούρκοι αποσκοπούν σε ένα και μοναδικό θέμα ” ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ” έτσι ώστε να γίνει ο μεγάλος προμηθευτής της Ευρώπης σε βάρος της Ελλάδος , βεβαίως με την σύμπραξη της Γερμανίας .

2. Η Ελλάδα λοιπόν προχωρά στην βίαιη Απολιγνιτοποίηση , στην εγκατάσταση Ανεμογεννητριών και Ηλιακών Πάνελ των οποίων οι προμήθειες όλων αυτών γίνονται από τους Κολοσσούς της Γερμανίας γνωρίζοντας τα σοβαρά μειονεκτήματα που έχουν αυτά τα συστήματα

α. Η Ηλεκτρική ενέργεια δεν μπορεί να αποθηκευτεί .

β. Όταν δεν φυσάει ο θεούλης οι ανεμογεννήτριες δεν παράγουν ηλεκτρική ενέργεια .

γ. Όταν δεν υπάρχει Ηλιοφάνεια τα Ηλεκτρικά Πάνελ δεν παράγουν Ηλεκτρική Ενέργεια .

δ. Όλες αυτές οι Α.Π.Ε έχουν Ημερομηνία λήξης και ειδικά οι Ανεμογεννήτριες έχουν πολύ μεγάλο ποσό εγκατάστασης , αλλά και η εγκατάσταση τους απαιτεί για κάθε μία το εμβαδόν ενός γηπέδου μπάσκετ , με χιλιάδες τόνους τσιμέντο .

ε. Όταν λοιπόν οι Α.Π.Ε δεν μπορούν να παράγουν Ηλεκτρική Ενέργεια θα πρέπει το κράτος να έχει εφεδρική πηγή που δεν είναι άλλη από τα εργοστάσια που λειτουργούν με Φυσικό Αέριο τα οποία και αυτά αφήνουν στην ατμόσφαιρα Διοξείδιο του Άνθρακα για το οποίο τόσο πολύ το κατηγορούμε και το έχουμε κάνει ως να είναι το χειρότερο δηλητήριο στην ατμόσφαιρα .

3. Η Ελλάδα λοιπόν από την μία κάνει Βίαιη απολιγνιτοποίηση , δεν προχωρά την εξόρυξη του πλούτου που έχει το Αιγαίο και η Ανατολική Μεσόγειος , από την άλλη δεν προχωρά στην κήρυξη Α.Ο.Ζ και είναι έτοιμη να κάνει παραχωρήσεις υπέρ της Τουρκίας , και τίθεται το μέγα ερώτημα τι είδους παραχωρήσεις πρόκειται να κάνει ?

4. Βεβαίως εκτός όλων των ανωτέρω τίθενται επίσης και τα παρακάτω ερωτήματα.

α. Πως θα καλύψει τις ανάγκες της χώρας σε Ηλεκτρική Ενέργεια?

β. Πόσο θα κοστίζει είτε η εισαγωγή Ρεύματος από άλλες χώρες , είτε με τα εργοστάσια με Φυσικό Αέριο που θα εισάγεται από την Ρωσία δια μέσου της Τουρκία με ότι αυτό συνεπάγεται σε περιπτώσεις έντασεις ?

γ. Τι θα γίνει ο υπόγειος πλούτος όχι μόνο του Λιγνίτη αλλά και του Αιγαίου ?

δ. Θα εξαρτάται η χώρα από τις διαθέσεις των Γερμανικών Κολοσσών και της Τουρκίας η άλλων χωρών της Βαλκανικής ΝΑΙ η ΟΧΙ ?

Επιστημονικές ομάδες έχουν αρχίσει και χτυπούν τις Καμπάνες του Ενεργειακού BLACK OUT εάν συνεχίσει η ανθρωπότητα και ειδικά η Ευρώπη αυτήν την πολιτική οπότε τα αποτελέσματα θα είναι καταστροφικά .

Ας μας πει τώρα λοιπόν κάποια η κάποιος υπάρχει άμεση σχέση όλων όσων αναφέρεται στο τίτλο και τι μέλλει γενέσθαι ?

ΠΟΠΗ ΖΩΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

πηγή

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...