Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ !! …η κατάθεση της μήνυσης 4.311 σελίδων, κατά της εγκληματικής οργάνωσης του Κυριάκου Μητσοτάκη. ΒΙΝΤΕΟ

 

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ !!...

Πριν από δέκα λεπτά ολοκληρώθηκε στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, η κατάθεση της μήνυσης 4.311 σελίδων, κατά της εγκληματικής οργάνωσης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Είναι θέμα ωρών το δεύτερο χτύπημα.

Μετά τη φρίκη των νοσοκομείων, σειρά για τη φρίκη των εμβολίων.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "-Βασιλείου Πλιώτα, Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. -Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου, Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Προϊσταμένης της -Των διευθυνόντων τις Εισαγγελίες, στην τοπική αρμοδιότητα των οποίων υπάγονται τα εμπλεκόμενα κατά τη ΜΗΝΥΣΗ νοσοκομεία. -Των εμπλεκομένων κατά τη ΜΗΝΥΣΗ εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών. -Των ιδιοκτητών, διευθυντικών στελεχών και δημοσιογράφων των εμπλεκομένων κατά τη ΜΗΝΥΣΗ M.M.E, των υπευθύνων της Εταιρείας FACEBOOK, στην έδρα της στο Δουβλίνο Ιρλανδίας και των συνεργατών τους στην Ελλάδα, και των μελών της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας (AMKE), με την επωνυμία "ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ". -ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ."
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...