Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Δημήτρης Α. : Bluetooth και εμβόλια, πώς εξηγείται η σύνδεση;

 

Πληθαίνουν οι αναφορές ότι ορισμένοι εμβολιασμένοι εκπέμπουν σήμα για σύνδεση, μέσω Bluetooth, με άλλες συσκευές.

Δείτε το βίντεο “Σοκ!...

Κάναμε live πείραμα με Bluetooth -παρασημοφορημένους και έδωσε στίγμα!

Γράψτε μας τα σχόλιά σας!” στο YouTube

καθώς και το άρθρο

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ : EMBOΛΙΟ BLUETOOTH; AYTΟΙ ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ – COVID ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ;

Φταίει το εμβόλιο; Είναι δυνατόν το εμβόλιο να προκαλέσει κάτι τέτοιο; Στην απάντηση που θα δώσουμε το φαινόμενο συνδέεται μεν με τα εμβόλια, αλλά δεν προέρχεται από αυτά. Δεν έχει σχέση με τα συστατικά του εμβολίου. Το φαινόμενο είναι πανάρχαιο, απλώς έχει… εκσυγχρονιστεί.

Οι αρχαίοι ειδωλολάτρες δεν ήταν τόσο χαζοί, όσο εμείς νομίζουμε, που λάτρευαν τα είδωλα. Τα είδωλα είχαν την ικανότητα να κάνουν θορύβους, να μιλάνε και γενικά να προκαλούν διάφορα θαυμαστά γεγονότα. Έτσι φαινόταν. Δεν ήταν έτσι. Τα θαυμαστά γεγονότα ήταν μεν πραγματικά, αλλά δεν είχαν την προέλευσή τους από τα είδωλα. Τα προκαλούσαν οι δαίμονες. Μην μας εντυπωσιάζει αυτό. Οι δαίμονες ζουν ανάμεσά μας, όπως λένε όλοι οι άγιοι της Εκκλησίας μας.

Ακόμη και κάποιες σκέψεις δικές μας μπορεί να τις υποβάλλουν οι δαίμονες – είναι το μεγάλο θέμα των «λογισμών» που αναλύουν συχνά οι Πατέρες της Εκκλησίας. Απλά, δεν τους βλέπουμε (τους δαίμονες), ούτε τους ανιχνεύουμε με τα όργανα, ΕΚΤΟΣ αν οι ίδιοι οι δαίμονες προκαλέσουν κάποια εξωτερική εκδήλωση. Στην πιο απλή περίπτωση μπορεί να είναι ένας θόρυβος, για παράδειγμα ένας κρότος.

Έτσι μπορούμε να πούμε το εξής: Τα εμβόλια έχουν δύο κατηγορίες παρενεργειών.

Πρώτον, βιολογικές (προβλήματα στην υγεία και θάνατοι).

Δεύτερον, δαιμονικές (σύνδεση Bluetooth, μαγνητισμός – για το τελευταίο βλ. τα άρθρα ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΛΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ και Ο «ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΣ» ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΣ).

Οι δαιμονικές παρενέργειες δεν είναι στην πραγματικότητα παρενέργειες του εμβολίου. Είναι αποτέλεσμα της ανεπαρκούς πίστης στο Θεό, της υπερβολικής πίστης στην Επιστήμη και τα εμβόλια, της απουσίας της ευλογίας του Θεού στα συγκεκριμένα εμβόλια και, κυρίως – εξαιτίας των προηγούμενων – μιας δαιμονικής επίδρασης, ευτυχώς ήπιας μορφής.

Ο Θεός ελέγχει και περιορίζει το βαθμό της δαιμονικής επίδρασης. Διαφαίνεται με σαφήνεια ο παιδαγωγικός χαρακτήρας που θα αποκτήσει αυτή η ήπια δαιμονική επίδραση (μαγνητισμός, Bluetooth). Θα δείξει στους ανθρώπους ότι οι δαίμονες, για οποίους μιλάνε όλοι οι Άγιοι της Εκκλησίας, είναι μια πραγματικότητα. Ας έρθουμε τώρα σε ένα πιο τεχνικό ζήτημα. Τι ακριβώς κάνουν οι δαίμονες; Πώς επιδρούν για να προκαλέσουν σύνδεση Bluetooth; Ή μάλλον προσπάθεια σύνδεσης Bluetooth, διότι καμία σύνδεση δεν επιτυγχάνεται.

Θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν δύο τρόπους. Ο ένας τρόπος είναι αυτό που οι παλαιότεροι Πατέρες της Εκκλησίας θα ονόμαζαν «φαντασία». Εδώ η φαντασία δεν έχει σχέση με αυτά που φανταζόμαστε στο μυαλό μας. Έχει σχέση με την εξωτερική πραγματικότητα, η οποία διαμορφώνεται από τους δαίμονες έτσι ώστε να φαίνεται κάτι (αυτό που θέλουν να δείξουν), χωρίς όμως να έχει γίνει πραγματική διαμόρφωση του υλικού κόσμου.

Για παράδειγμα, οι δαίμονες θέλουν να εμφανιστεί ένα νησί στη θάλασσα. Τι θα κάνουν; Επειδή έχουν την ικανότητα να εμφανίζονται όταν το θέλουν (εφόσον το επιτρέψει ο Θεός), θα εμφανιστούν, όχι όπως είναι στην πραγματικότητα (σαν άσχημα ανθρωπόμορφα ζώα), αλλά με τη μορφή ενός… νησιού.

Το νησί που θα δούμε θα μπορούσε να το καταγράψει και μια κάμερα. Η καταγραφή θα ήταν αληθινή. Όχι όμως το ίδιο το νησί. (Αυτή είναι η μέθοδος που χρησιμοποιούν οι δαίμονες όταν εμφανίζονται με τη μορφή των UFO).

Ο άλλος τρόπος που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν οι δαίμονες είναι η διαμόρφωση του ίδιου του υλικού κόσμου. Να φτιάξουν ένα αληθινό νησί με υλικά που θα μεταφέρουν από άλλους τόπους. Χρειάζονται όμως την άδεια του Θεού για μια τέτοια μετατόπιση υλικού. Τι συμβαίνει τώρα στην προσπάθεια σύνδεσης Bluetooth;

Ούτως ή άλλως το σώμα των εμβολιασμένων δεν εκπέμπει σήμα για σύνδεση. Το προκαλούν οι δαίμονες. Το ερώτημα είναι αν το δαιμονικό αυτό σήμα είναι πραγματικό, ως διαμόρφωση του ίδιου του υλικού κόσμου (ηλεκτρομαγνητική διαμόρφωση εν προκειμένω) ή αν η προσπάθεια σύνδεσης που εμφανίζεται στην οθόνη (π.χ. οι κωδικοί που φαίνονται στην οθόνη του κινητού στο βίντεο του YouTube που αναφέραμε πιο πάνω) είναι «φαντασία», όπως εξηγήσαμε προηγουμένως. «Φαντασία» σημαίνει στην πράξη ότι αν φύγουν οι δαίμονες θα παύσουν να εμφανίζονται οι κωδικοί στην οθόνη του κινητού. Ενώ αν πρόκειται για πραγματικό ηλεκτρομαγνητικό σήμα (έστω κι αν έχει παραχθεί από τους δαίμονες), τότε ακόμη κι αν φύγουν οι δαίμονες, οι κωδικοί στην οθόνη του κινητού θα παραμείνουν. Θα πρέπει να αναμένουμε ότι, επειδή ακριβώς το θέμα συνδέεται με μια θέληση (δαιμονική) και όχι με νόμους της φύσης, οι κανόνες του παιχνιδιού θα αλλάζουν.

Για παράδειγμα οι κωδικοί σύνδεσης μπορεί να αρχίσουν να αναβοσβήνουν, να εξαφανίζονται και να επανεμφανίζονται, να αλλάζουν απροσδόκητα τα γράμματα και τα ψηφία των κωδικών και τέτοια παρόμοια. Πρόκειται για παιχνίδι των δαιμόνων. Το ίδιο ισχύει και για τον μαγνητισμό μετά το εμβόλιο. Κι εκεί αναμένουμε νέα «κόλπα», όπως το να απωθούνται τα νομίσματα, αντί να κολλάνε, ή να στριφογυρίζουν και γενικά να κάνουν ό,τι τους… αρέσει – δηλαδή ό,τι αρέσει στους δαίμονες και επιτρέπει ο Θεός.

Δημήτρης Α.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

πηγή

πηγή

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...