Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΕΣΤ…

 

Ο Κιμ Γιονγκ Κουλ το έχει παραξεφτιλίσει και όσο τον αφήνουμε τόσο θα το τραβάει το σκοινί! ΄Εχει αποδειχθεί από τους βασιλικότερους του βασιλέως Κλάους (Σβαμπ) και έχει αποδυθεί σε μια ξέφρενη πορεία....

χουντοποίησης της χώρας καταπατώντας κάθε συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα και κά θε έννοια δικαίου και λογικής.

Και βέβαια δεν είναι ο μόνος, αφού και στην Ισπανία βρίσκεται στα σκαριά ο «νόμος για την εθνική ασφάλεια», που υποχρεώνει τους πολίτες, να «παραιτηθούν προσωρινά» των δικαιωμάτων τους σε περιπτώσεις μελλοντικών κρίσεων δημόσιας υγείας ή καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

Ενώ ανάλογες χούντες βιώνουν και άλλες χώρες με πρώτο και χειρότερο το Ισραήλπου αφού με εκβιασμούς και περιορισμούς εμβολίασε την πλειονότητα των πολιτών του, αίφνης ξύπνησε και αντελήφθη, ότι οι εμβολιασμοί δεν καλύπτουν π.χ. τη μετάλλαξη Δέλτα, επομένως… άνθρακες ο θησαυρός!

Αλλά ας επιστρέψουμε στα δικά μας: Νέο φρούτο η υποχρεωτικότητα τεστ (όχι σελφ) για τη μετακίνηση σε (και από) νησιά ή για την είσοδο σε επιχειρήσεις εστίασης, η οποία βρίθει αντισυνταγματικότητας αλλά ποιος από τους προδ@ταράδες της χουντοβουλής σκοτίστηκε! Και έπεται και συνέχεια. Οπότε παραθέτω δύο έγγραφα των θεματοφυλάκων, που μπορείτε, να χρησιμοποιείτε κατά τις μετακινήσεις σας, αν έχετε τα κότσια και τη γνώση, να τα βάλετε με τη χούντα:

Ενώπιον-του-Διενεργούντος-τον-έλεγχο-οργάνου-της-τάξεως-2

Στο παρόν αναγράφετε το μέιλ σας και τα στοιχεία σας και το παραδίδετε στο όργανο που θα σας ζητήσει το τεστ απαιτώντας, να σας αποστείλει εγγράφως απαντήσεις στις ερωτήσεις σας.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ-ΚΑΙ-ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ_ΑΡΘΡΟ-111-Σ-1

΄Οσον αφορά στο δεύτερο, το θεωρείτε για το γνήσιο της υπογραφής σε Αστυνομία ή ΚΕΠ και απλώς το επιδεικνύετε. Αν θέλει, ας το φωτογραφίσει.

Επίσης απειλείτε με μηνύσεις και ενημερώνετε το όργανο, ότι:
“ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΕΙΛ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΤΕ.” ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΤΕ.

Ερώτηση: Και θα με αφήσουν, να μετακινούμαι ανενόχλητος/η;

Απάντηση: Η βλακεία είναι άπειρη και ανίκητη! Εξαρτάται σε ποιο βλάκα θα πέσετε! Γιατί ο ξύπνιος θα καταλάβει, ότι παρανομεί και ότι μπορείτε, να τον καθίσετε στο σκαμνί!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ / ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΓΓΡΑΦΟ:
ΚΩΔΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ:

Άρθρο 12 – Νόμος 3418/2005 – Συναίνεση του ενημερωμένου ασθενή:

1. Ο ιατρός δεν επιτρέπεται να προβεί στην εκτέλεση οποιασδήποτε ιατρικής πράξης χωρίς την προηγούμενη συναίνεση του ασθενή.

2. Προϋποθέσεις της έγκυρης συναίνεσης του ασθενή είναι οι ακόλουθες:

α) Να παρέχεται μετά από πλήρη, σαφή και κατανοητή ενημέρωση, σύμφωνα με το προηγούμενο άρθρο.

β) Ο ασθενής να έχει ικανότητα για συναίνεση.

γ) Η συναίνεση να μην είναι αποτέλεσμα πλάνης, απάτης ή απειλής και να μην έρχεται σε σύγκρουση με τα χρηστά ήθη.

δ) Η συναίνεση να καλύπτει πλήρως την ιατρική πράξη και κατά το συγκεκριμένο περιεχόμενό της και κατά το χρόνο της εκτέλεσής της.

Λεπτομέρειες εδώ:
https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofories/nomothesia/n-3418-2005/arthro-12-nomos-3418-2005-synainesi-toy-enimeromenoy

ΚΑΙ… ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ:

Σημειώσεις επί του νόμου: Σύμφωνα με το άρθρο 338 του Ν. 4512/2018, οποιαδήποτε απόφαση αντίθετη με τις διατάξεις του ν. 3418/2005 είναι άκυρη. Αν στη λήψη των αποφάσεων αυτών έχουν συμμετάσχει ιατροί, υπέχουν πειθαρχικές ευθύνες.

ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΜΠΑΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ:
ΟΥΤΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ -ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΠΙΔΟΞΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ Ή ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ- ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ!
(΄Οπου ιατρική πράξη θερμομέτρηση, μάσκα, τεστ, εμβόλιο κλπ.)

ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ (ΒΛ. ΚΥΑ) ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ!!!

ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΓΚΑ, ΑΣ ΦΑΕΙ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΟΥΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.

΄Αποψη: Θα πρέπει να οργανωθούμε κι εμείς με αγωγές, όπως έκαναν στην Κύπρο και αλλού, γιατί παραείμαστε κότες και στα τέσσερα!

Προς επιχειρηματίες εστίασης:

Τι δεν καταλαβαίνετε; Σας πάνε με μαθηματική ακρίβεια σε λουκέτο! Πότε επιτέλους θα ξυπνήσετε; Πότε θα διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας; Πότε θα τους γράψετε εκεί που δεν πιάνει μελάνι;

Ναι αλλά θα μας κόψουν πρόστιμα!

Ουάου! Και για ποιον ακριβώς λόγο πληρώνουμε την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΑΔΕ; Για να χρεοκοπήσουμε μια ώρα αρχύτερα, αφού τα ωραία μας λεφτουδάκια φεύγουν προς το άγνωστο με βάρκα την ελπίδα; Οέο;

΄Ασχετο αλλά μόλις πληροφορήθηκα, ότι στα παράλια της Αλβανίας εδώ απέναντι από Κέρκυρα μεριά γίνεται ο κακός χαμός από τουρίστες! Εδώ πάλι στο Ελλάντα οι επιχειρηματίες του τουρισμού σκοτώνονται, ποιος θα πρωτοσκοτώσει τη μύγα που εντόπισε!

Κατά τα άλλα τα ζα έτρεξαν, να κάνουν το μπόλι, για να έρθει τουρισμός, γιατί εμπιστεύτηκαν για μιαν ακόμη φορά το βούρλο, τον ΄Αδωνη! Ε, ρε χαστούκια!

΄Εχω πολλά να πω αλλά δεν έχω το χρόνο. Μόλις μπορέσω, θα ξαναγράψω! Φιλιά πολλά!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ, ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ…
ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ!!!

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ

annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

ΥΓ. Προσοχή και στην παρακάτω παράγραφο του δεύτερου εγγράφου:

ΓΕΝΙΚΟ ΧΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ- ΑΝΩΤΑΤΟ ΧΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
***Τροποποίηση του Π.Δ 445/1983(ΦΕΚ166/Α’/17.11.1983) σε εναρμόνιση με την οδηγία 2003/53 του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου & του Συμβουλίου για 26η φορά της οδηγίας 70/769/ΕΟΚ του Συμβουλίου της Ε.Ε, Απαγορεύει την κυκλοφορία στην αγορά και χρήση επικίνδυνων ουσιών και παρασκευασμάτων self test & rapit test, που περιέχουν (Εννευλοφαινόλη, Αιθοξυλιωμένη Εννευλοφαινόλη και Κονία), EEL-178/17.07.2003._

Η ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΤΟΝΕΤΑΣ ΤΟΥ ΤΕΣΤ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΩΣ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟΣ…


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


πηγή


πηγή


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...