Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

ΠΡΟΣΟΧΗ !! Το site του διαδικτυακού καναλιού δέχθηκε μέσα σε ελάχιστες ώρες όλων των ειδών τις επιθέσεις !! Λίγη υπομονή, θα είναι έτοιμο σε λίγο.

 

Το τρομερό είναι ότι επίθεση δέχθηκε ταυτόχρονα και ο υπολογιστής μου !!…

Κείμενα ολόκληρα χάθηκαν, μαζί με ένα μεγάλο κείμενο που είχα ετοιμάσει για να ανεβάσω εδώ. Πολύ σημαντικό κείμενο. Δεν πειράζει. Θα το γράψω ξανά. Όλα στο μυαλό μου είναι.

Και αυτό δεν θα μπορέσουν να το “χακάρουν” ποτέ.

Αυτό το κείμενο χάθηκε, όχι όμως τα άλλα, αφού οι ελπίδες τους να έχω τα στοιχεία μόνο στον υπολογιστή είναι φρούδες.

Και μάλιστα τα ελάχιστα που έχω στον υπολογιστή.

Και θα πρέπει να ξέρουν ότι όλος ο όγκος των στοιχείων ΔΕΝ βρίσκεται μόνο εδώ.

Την ίδια ώρα είχαμε ύποπτες κινήσεις έξω από το σπίτι. Ένα βανάκι και ένα τζιπ, τα οποία εξαφανίστηκαν όταν κατάλαβαν ότι τα είδα.

Η εγκληματική οργάνωση ΤΡΕΜΕΙ !!

Δικαιολογημένα.

Άλλο πράγμα είναι να με παρακολουθεί επί ένα χρόνο να καταγγέλλω και να αποδεικνύω την απάτη και τα εγκλήματα στα δημόσια νοσοκομεία, ελπίζοντας ότι όλο και κάτι θα συμβεί και δεν θα γίνει το μοιραίο για αυτήν ,

και άλλο να ορίζω την ημερομηνία της κατάθεσης της μήνυσης, και να καταθέτω επίσημα στην Εισαγγελία, η οποία και αυτή θα μηνυθεί για την κάλυψη που παρείχε στους ενόχους, τον τεράστιο όγκο των στοιχείων που συγκέντρωνα επί δώδεκα μήνες και θα συντρίψει την οργάνωση. Για κάθε μία από τις φριχτές παραμέτρους του πρωτοκόλλου του θανάτου. Δίπλα σε αυτό της απάτης.

Και να ξεκινά τη λειτουργία του ένα διαδικτυακό κανάλι, μέσα από το οποίο, τόσο στις λίγες μέρες που απομένουν μέχρι την κατάθεση της μήνυσης, όσο και κυρίως μετά από αυτήν, θα ζωντανέψει η φρίκη των κολαστηρίων.

Πάρτε το απόφαση:

ΤΙΠΟΤΑ δεν θα με σταματήσει !!

Ή σχεδόν τίποτα…

ΠΗΓΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

πηγή

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...