Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Πρώην αντιπρόεδρος Pfizer για εμβολιασμούς παιδιών: Πιο πολύ πιθανό να πεθάνουν από το εμβόλιο παρά από τον COVID-19!

 

Τον «κώδωνα του κινδύνου» έκρουσε για μια ακόμη φορά ο  πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer Δρ. Michael Yeadon, ο οποίος αναφέρθηκε στο «παιχνίδι» που παίζουν κυβερνήσεις και εταιρείες με τα εμβόλια του...

κορωνοϊού, αλλά κυριότερα στους κινδύνους που εγκυμονούν για τους  εμβολιασμούς σε παιδιά. .

Όπως είπε ο δρ. Yeadon για ένα παιδί έχει 50- φορές μεγαλύτερο κίνδυνο να πεθάνει από ένα εμβόλιο για τον κορωνοϊό παρά από τον ιό τον ίδιο!

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer  έχει ταχθεί κατά των εμβολιασμών σε παιδία, κάτι τόσο η Pfizer-BionTech όσο και η Moderna επιδιώκουν τους μαζικούς εμβολιασμούς παιδιών από 12 έως 15 (σε πρώτη φάση) παρά το γεγονός ότι τα παιδιά δεν κινδυνεύουν από τον COVID-19 όσο οι ενήλικες.

Η περίεργη αυτή εμμονή των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών να εμβολιάσουν τον παιδικό πληθυσμό έχει προκαλέσει τον έντονο σκεπτικισμό από πολλούς επιστήμονες, μεταξύ αυτών και του δρ. Yeadon.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer έχει 30 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη εμβολίων για ιούς όπως ο Covid-19. Ο γιατρός όμως ανησυχεί για τα εμβόλια, καθώς όπως λέει είναι νέα και πειραματικά, καθώς δεν έχουν υποβληθεί στις απαραίτητες κλινικές δοκιμές, καθώς αυτές απαιτούν περίπου 2-3 χρόνια.

Επομένως, δεν έχουμε ακόμη επαρκή στοιχεία σχετικά με τις πιθανές βραχυπρόθεσμες ή μακροπρόθεσμες συνέπειες αυτών των εμβολίων και συνεπώς τα εκατομμύρια ατόμων που έχουν υποβληθεί σε εμβολιασμό συμμετέχουν σε ένα πείραμα.


pronews.gr


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


πηγή


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...