Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

ΕΝΤΑΞΕΙ !! “ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ” ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΧΕΙΜΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ !! “ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ” Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΙΚΟΣ ΟΡΝΕΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΙΣ ΝΕΚΡΟΨΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ !! ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΑΛΕΙΦΕΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΒΑΣΙΛΗ ΠΛΙΩΤΑ, ΤΟΝ ΠΡΟΒΙΒΑΣΕ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ !!

 

Θυμίζω την εξώδικη καταγγελία, την πρώτη από τις τρεις, της 2ας Απριλίου, της Σμαράγδας Χειμαριού και του Δημήτρη Δημητρίου, προς την Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, η οποία κοινοποιήθηκε και στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα:…

Ο κ. Ορνεράκης αντιμετωπίζει πράγματι την υπόθεση αυτή ως μία κοινή ποινική διαδικασία, παριστάνοντας ότι δεν υπάρχουν πτώματα που περιμένουν στα ψυγεία για την νεκροψία-νεκροτομή σε αυτά, ούτε ότι χάνονται κάθε μέρα ενδεχομένως πολύτιμα στοιχεία, και έδωσε εντολή να προσκομίσουμε ιατρικά στοιχεία για το ιστορικό των γονέων μας (!!!), καθώς και να κατονομάσουμε τους “υπευθύνους” ιατρούς στα νοσοκομεία στα οποία νοσηλεύτηκαν οι γονείς μας !!!

Ο κ. εισαγγελέας αντιστρέφει πλήρως την δικονομική λογική και την πραγματικότητα, εκλαμβάνει αυτό που έπεται της νεκροψίας, δηλαδή το περιεχόμενο των ιατρικών φακέλων και το ιατρικό ιστορικό εν γένει των θανόντων, ως …προαπαιτούμενο για την νεκροψία, και ζητά από εμάς να …υποκαταστήσουμε τις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές, προσδιορίζοντας την ταυτότητα των “ενόχων” αντί για αυτές !!!

Μας ζητά να κατονομάσουμε τον πλαστογράφο πριν την γραφολογική εξέταση, η οποία όμως γίνεται ακριβώς για να γίνει γνωστή η ταυτότητα του πλαστογράφου. Και εν τω μεταξύ το πλαστό έγγραφο καταστρέφεται !!!

Ο αξιωματικός μάλιστα, μας ανέφερε ότι εν συνεχεία θα κληθούν για κατάθεση ιατροί από τα τρία νοσοκομεία !!!

Ώστε προφανώς να φτάσουμε στο ΠΑΣΧΑ, με την ελπίδα να αναστηθούν οι δύο νεκροί…

Απίστευτα πράγματα και μία αντιστροφή κάθε έννοιας λογικής, η οποία προφανώς κατατείνει στην ματαίωση των νεκροψιών και την κάλυψη εγκληματικών αμελειών, όπως ξεκάθαρα πλέον φαίνεται πως υπάρχουν. Είναι προφανές ότι όλα όσα περιγράφονται στην παρούσα προσβάλλουν βαρύτατα το κύρος του Πανεπιστημίου Αθηνών, της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, αλλά και της Ελληνικής Αστυνομίας, αφού και το Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς δεν είναι αμέτοχο στο θέατρο αυτό του παραλόγου, συμβάλλοντας με την καθυστερησή του να μας καλέσει για την …συμπληρωματική κατάθεση, στην καθυστέρηση εν γένει της ποινικής διαδικασίας“.

Και ενώ άλλες δύο εξώδικες καταγγελίες έμειναν επίσης αναπάντητες και οι νεκροψίες βεβαίως δεν έγιναν ποτέ, ούτε φυσικά απαντήθηκε το εξώδικο αίτημα για την εκταφή των νεκρών, ο κ. Ορνεράκης επιβραβεύτηκε για την παράνομη συμπεριφορά του και την κάλυψη του ΚΑΤ αλλά και του Αγία Όλγα και του Γεννηματά, όπου αρχικά είχαν εισαχθεί η Αντωνία Δημητρίου και ο Στάθης Χειμαριός αντίστοιχα, αφού ένα μήνα μετά, το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου, με τη συμμετοχή βεβαίως του Εισαγγελέα Βασίλη Πλιώτα, προβίβασε τον κ. Ορνεράκη σε Ευρωπαίο Εισαγγελέα, μαζί με άλλους έξι εισαγελλείς !!

https://www.kathimerini.gr/society/561355399/epta-eisaggeleis-gia-tin-eyropaiki-eisaggelia/

“Οι εισαγγελείς θα έχουν έδρα τους την Αθήνα, αλλά θα ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και θα έχουν πενταετή θητείαΟι αποδοχές τους θα είναι υψηλότερες των Ελλήνων εισαγγελέων και θα ακολουθούν τα ευρωπαϊκώς ισχύοντα…επτά Έλληνες Ευρωπαίοι Εισαγγελείς θα λειτουργούν υπό την μορφή ειδικού κλιμακίου, το οποίο θα είναι αναπόσπαστο τμήμα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας.”.

κ. Πλιώτα, μη ξεχάσετε και τους καλούς εισαγγελείς που χειρίστηκαν και τις υποθέσεις των μηνύσεων για ανθρωποκτονία του Γιώργου Ψυχογυιού, του Μιχάλη Βραχάλη, του Νίκου Σταύρου και της Άννας Ψυχογυιού…

Τόσα έκαναν και αυτοί για να μπλοκάρουν τις τέσσερις νεκροψίες…

Η πρώτη έγινε, αφού πρώτα επί είκοσι μέρες διασύρθηκε η Εισαγγελία και η Ιατρική Επιστήμη.

Οι άλλες τρεις ακόμα. Ούτε ναι ούτε όχι, με τις χαροκαμένες οικογένειες να βρίσκονται σε ομηρία από την παράνομη και ανήθικη Εισαγγελία.

Αφήστε.

Θα τους “προβιβάσω” εγώ με τη μήνυση της 28ης Ιουνίου…

ΠΗΓΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

πηγή

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...