Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Συμβαίνει και εδώ; Νοσοκομείο στο Χιούστον αποκρύπτει τα περιστατικά με παρενέργειες από το εμβόλιο σύμφωνα με καταγγελία...

 

Σύμφωνα με νοσηλεύτρια του Houston Methodist, το νοσοκομείο Houston Methodist απαγορεύει στους εργαζομένους του να αναγράφουν τυχόν ανεπιθύμητες αντιδράσεις από το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού στα επίσημα...

αρχεία. Η νοσηλεύτρια Jennifer Bridges εμφανίστηκε στην εκπομπή The Highwire με τον Del Bigree για να ρίξει τη σοκαριστική αποκάλυψη.

Αλλά κάθε φορά που μια νοσοκόμα ή ένας άλλος υπάλληλος καταγράφει με μια ανεπιθύμητη αντίδραση, ουσιαστικά τους λένε στα επείγοντα περιστατικά: “Όχι, δεν είναι ανεπιθύμητη αντίδραση. Είναι απλώς μια δυσανεξία. Και δεν το αναφέρουν σωστά και δεν το αντιμετωπίζουν σωστά”, δήλωσε η Jennifer Bridges στην Del Bigtree.

“Και στην πραγματικότητα ήρθα σε επαφή με κάποιον στο νοσοκομειακό σύστημα που ασχολείται με την καταγραφή και την οριστικοποίηση των διαγραμμάτων των ανθρώπων… Μου είπαν ότι επίσημα το Methodist τους είπε: “Μην αναφέρετε καμία ανεπιθύμητη ενέργεια στο διάγραμμα κανενός που σχετίζεται με το εμβόλιο”. Δηλαδή, τους λένε να μη μιλούν γι’ αυτό, να μην το αντιμετωπίζουν και να μην το αναγράφουν στα διαγράμματα βασικά. Όπως, εμείς οι ίδιοι ως εργαζόμενοι, πρέπει να πάμε στο σύστημα και να καταγράψουμε αυτές τις ανεπιθύμητες αντιδράσεις επειδή η Methodist δεν το κάνει”, δήλωσε η νοσοκόμα Jennifer Bridges στο Bigtree.

117 εργαζόμενοι του Houston Methodist φέρονται να μηνύουν το νοσοκομείο για να καταπολεμήσουν την εντολή του ιδρύματος για τα εμβόλια.

Αναρωτιέται κανείς πόσα άλλα νοσοκομεία σε όλη τη χώρα κρύβουν επίσης τις ανεπιθύμητες αντιδράσεις του πειραματικού εμβολίου.

Αν αυτή είναι μια κοινή τάση, τότε δεν μπορούμε να πούμε τον πραγματικό αριθμό των ληπτών του πειραματικού εμβολίου που υποφέρουν από παρενέργειες.

Η επίσημη έκθεση VAERS θα μπορούσε να είναι μόνο ένα κλάσμα του πραγματικού αριθμού των ανεπιθύμητων αντιδράσεων.

Πηγή: National File

theflagreport.com


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


πηγή


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...