Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Bήμα, βήμα ο Γερουσιαστής Marco Rubio απομυθοποιεί τον επιστήμονα και τον άνθρωπο Fauci

 

O Παγκόσμιος Γιατρός είναι Γυμνός και ίσως αποδειχθεί ιστορικά το μοιραίο πρόσωπο ή το ιδανικό “εργαλείο”

Bήμα, βήμα ο Γερουσιαστής Marco Rubio απομυθοποιεί τον επιστήμονα και τον άνθρωπο Anthony Fauci....

O Παγκόσμιος Γιατρός είναι Γυμνός και ίσως αποδειχθεί ιστορικά το μοιραίο πρόσωπο ή το ιδανικό “εργαλείο”.

Η ιστορία έδειξε ότι ο Dr. Anthony Fauci έχει επανειλημμένα αλλάξει τους όρους όσον αφορά τη δημόσια υγεία, γράφει ο Γερουσιαστής Marco Rubio στο Fox News.

Θα περάσουν δεκαετίες πριν μάθουμε το αληθινό κόστος της πανδημίας. Ο ιός σκότωσε εκατομμύρια σε όλον τον πλανήτη, έκλεισε αμέτρητες μικρές επιχειρήσεις, και κατέστησε δισεκατομμύρια ανθρώπους φυλακισμένους στο ίδιο τους το σπίτι. Αλλά οι επιπτώσεις στα παιδιά μας και οι μακροπρόθεσμες συνέπειες στην υγεία μας δεν θα γίνουν γνωστές για καιρό ακόμα. Δεν πρέπει να λυπηθούμε καμία προσπάθεια να κατανοηθεί η προέλευση της COVID-19. Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε πιθανότητες που επιβάλλει η κοινή λογική επειδή δεν βολεύουν κάποιο πολιτικό κόμμα ή κράτος.

Ποτέ δεν ήταν «συνωμοσιακό» να προταθεί ότι η πρώτη μόλυνση σε άνθρωπο από κοροναιό θα μπορούσε να έχει προέλθει από εργαστηριακό ατύχημα. Δεν χρειάζεται να έχεις τεράστια φαντασία για να αντιληφθείς την ανθρώπινη ανικανότητα, ή να αναρωτηθείς γιατί μια πανδημία κοροναιού ξέσπασε στην ίδια ακριβώς πόλη που εδρεύει ένα εργαστήριο που εξειδικεύεται σε αυτής της κλάσης τους ιούς.

Μερικοί επιστήμονες ήταν πιο προσεκτικοί και παρέμειναν ανοιχτοί σε μία γκάμα πιθανοτήτων, αλλά άλλοι όπως ο Dr. Anthony Fauci, Διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Μολυσματικών Ασθενειών, απέρριψε την ιδέα ότι ο ιός μπορεί να προήλθε από εργαστήριο.

Ήταν τεράστιο λάθος κρίσης από ένα εξέχοντα αξιωματούχο της δημόσιας υγείας– παρόλο που εκ των υστέρων χωρίς να αποτελεί έκπληξη, δεδομένης της ιστορίας του να κρύβει την αλήθεια βασισμένος σε προσωπική του κρίση για το πότε οι Αμερικάνοι πολίτες είναι «έτοιμοι» να ακούσουν τα γεγονότα.

Στις περισσότερες δουλειές που βασίζονται στην επιστήμη, αυτό θα ήταν ένα φλέγον αδίκημα, αλλά ο Fauci ξέφυγε χωρίς να αναλάβει τις ευθύνες του. Στο μεταξύ μερικοί όμοιοί του που προσπάθησαν να θέσουν ερωτήματα αποσιωπήθηκαν.
Όταν ρωτήθηκε πρόσφατα γιατί είχε απορρίψει την περίπτωση διαρροής από εργαστήριο δεδομένου του γεγονότος ότι γνωρίζαμε για το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γιουχάν (WIV), ο Fauci απάντησε: «Εγώ δεν απέρριψα τίποτα».

Αυτό είναι ένα ασύστολο ψέμα. Τον Μαίο του 2020 σε μία συνέντευξη με το National Geographic κορόιδεψε την υπόθεση ότι “επιστήμονες βρήκαν τον ιό εκτός εργαστηρίου το έφεραν σε αυτό και τους ξέφυγε» προσθέτοντας ότι « [ο ιός] ήταν στη φύση αρχικά. Για αυτό δεν καταλαβαίνω γιατί πράγμα μιλάνε [και] γιατί δεν ξοδεύω χρόνο να μπλεχτώ σε αυτή τη κυκλική διαμάχη».

Αλλά κανείς δεν ξέρει αν ο κοροναιός, τον οποίον οι επιστήμονες ονομάζουν SARS-CoV-2, ήταν όντως «αρχικά στη φύση».

Ο Fauci παρέθεσε «ιστορική εμπειρία», αλλά κανένας δεν έχει βρει νυχτερίδες να φέρουν τον ιό ή τον άμεσο πρόγονό του.
Η διαμάχη για την εργαστηριακή διαρροή δεν είναι «κυκλική», και παρουσιάζει μία πιθανή απάντηση σε μία πολύπλοκη ερώτηση: Αν ο ιός προήλθε από τις νυχτερίδες, πως οι νυχτερίδες που ζούσαν στη Γιουνάν 1.100 μίλια μακριά από τη Γιουχάν κατάφεραν να μολύνουν ανθρώπους εκεί;

Η αρχική εξήγηση, η αγορά φρέσκων προϊόντων, δεν έδενε. Εκεί δεν πωλούνταν νυχτερίδες, και δεν βρέθηκε κανένα ζώο μεσάζοντας. Ακόμα και το Πεκίνο είπε ότι η αγορά δεν ήταν ο τόπος που ξεκίνησε η διασπορά του ιού. Τα δύο δεδικασμένα του Fauci’ SARS-CoV-1 και MERS, δεν αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα, ούτε υπήρχε κοντά τους ένα εργαστήριο να εργάζεται πάνψ σε κοροναιούς τη στιγμή που ξέσπασαν.
Οι ερευνητές του WIV ταξίδεψαν στη Γιουνάν πολλές φορές για να μελετήσουν κοροναιούς νυχτερίδων. Είναι λογικό να ρωτήσει κανείς αν μετέφεραν νυχτερίδες ή δείγματα από νυχτερίδες πίσω στη Γιουχάν και τυχαία μολύνθηκαν. Φωτογραφίες έδειξαν χειρισμό νυχτερίδων χωρίς κατάλληλο προστατευτικό εξοπλισμό.

Το 2018 Αμερικάνοι διπλωμάτες επισκέφτηκαν τo νέο εργαστήριο BSL-4 lab της Γιουχάν και προειδοποίησαν για προβλήματα. Το WIV διεξήγαγε κυρίως έρευνες κοροναιών στα λιγότερο ασφαλή BSL-2 και BSL-3 εργαστήρια. Ο SARS-CoV-1 είχε ξεφύγει αρκετές φορές από εργαστήρια στην Κίνα, Σιγκαπούρη και Ταιβάν.

Οι ερευνητές του WIV ταυτοποίησαν τον πιο κοντινό συγγενή του SARS-CoV-2, ένα ιό νυχτερίδας που ονομαζόταν RaTG13, του οποίου δείγμα πήραν από μία σήραγγα ορυχείου στη Γιουνάν. Βρέθηκε ότι τον μελετούσαν για χρόνια πριν την πανδημία, αλλά δεν είχαν δημοσιοποιήσει καθόλου ευρήματα.
Και αν επίσης διεξήγαγαν μη δημοσιοποιημένη έρευνα για τον SARS-CoV-2; Πως ξέρουμε ότι η διαφορά μεταξύ των γονιδιακών δομών των δύο ιών, περίπου 4% δεν προέκυψε από μία gain-of-function έρευνα του WIV;

Μία τέτοια πιθανότητα μας δίνει πιθανές αιτίες γιατί μη εκλεγμένοι γραφειοκράτες στην επιστημονική μας κοινότητα αμέσως δούλεψαν για να δυσφημίσουν την υπόθεση εργαστηριακής διαρροής.

Ο Dr. Fauci έχει τώρα διαβόητα αρνηθεί ότι τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (ΝΙΗ) χρηματοδότησαν gain-of-function έρευνες στο WIV, αλλά ήταν ένα ψέμα από παράληψη.

Το 2015, ερευνητές του πανεπιστημίου North Carolina Chapel Hill και του WIV συνεργάστηκαν για να διεξάγουν μία gain-of-function μελέτη χρηματοδοτούμενη κατά ένα μεγάλο μέρος από Αμερικάνους φορολογούμενους. Μόνο οι Αμερικάνοι χρηματοδοτήθηκαν από το NIH, αλλά το WIV έλαβε υπο-επιχορήγηση από το USAID.

Φλος με Αμερικάνικα λεφτά, τι ακριβώς έκαναν; Οι Κινέζοι ερευνητές εισήγαγαν ένα βασικό γενετικό συστατικό ενός ιού νυχτερίδας που ονομάζεται ακίδα πρωτεΐνης στη ραχοκοκαλιά μιας τεχνητής έκδοσης ποντικού του SARS-CoV-1.

Το αποτέλεσμα ήταν ένα παθογόνο που δεν βρίσκεται πουθενά στη φύση, ένα παθογόνο που θα μπορούσε να «προκαλέσει μία ισχυρή μόλυνση» σε ανθρώπινα κύτταρα. Το WIV προμήθευσε αυτές τις ακολουθίες ακίδας πρωτεΐνης για αυτό το χιμαιρικό δημιούργημα. Η ακίδα πρωτεΐνης του SARS-CoV-2 είναι αυτό που κάνει αυτόν τον ιό τόσο μολυσματικό για τους ανθρώπους.
Ο Fauci εκμεταλλεύεται τη θέση του στην κυβέρνηση-και την κακώς- αποκτημένη καλή του φήμη στα φιλελεύθερα μέσα ενημέρωσης- για να δώσει παραποιημένη εικόνα εκούσια του τι σημαίνει εργαστηριακή διαρροή, συνδυάζοντας το με ένα πρόγραμμα βιολογικών όπλων( το οποίο είναι μόλις ένα πιθανό κίνητρο για την gain-of-function έρευνα στη Γιουχάν). Αυτό, ή αυτός δείχνει την ηλικία του.
Η δουλειά μας να ρίξουμε φως στην προέλευση του COVID-19 μόλις άρχισε, αλλά ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: Ο Dr. Anthony Fauci έχει επανειλημμένα αλλάξει τους όρους όσον αφορά τη δημόσια Υγεία, κρύβοντας στοιχεία που δεν συνάδουν με την ίδια του τη ιστορία, και εκδίδοντας ακατάλληλες προσωπικές κρίσεις που διαστρεβλώνουν την αλήθεια.

kourdistoportocali.com


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


πηγή


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...