Τρίτη 27 Απριλίου 2021

(Νεότερο) ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Ο ΜΕΝΙΟΣ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ- ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ – ΤΟ ΟΛΟ ΝΟΗΜΑ TWEET ΤΟΥ ΒΑΞΕΒΑΝΗ – ΕΡΧΟΝΤΑΙ “ΒΟΜΒΕΣ” ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ....

 

Τον παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη φέρονται να συνέλαβαν πριν λίγο οι αστυνομικές αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι του Έψιλον στα Μελίσσια επισκέφτηκε πριν από λίγο εισαγγελέας με δύο αστυνομικούς. Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι αστυνομικοί ερεύνησαν το γραφείο του. Ο ίδιος δεν ήταν εκεί….

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αστυνομικοί διεξάγουν έρευνες και στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη στον Διόνυσο. Ωστόσο, ο παρουσιαστής έχει προσαχθεί στην Γενική Ασφάλεια όπως και δύο άτομα ακόμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η σύλληψη φέρεται να έχει να κάνει με το περιστατικό της επίθεσης με καλάσνικοφ στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη και το περιστατικό με τους δύο ενόπλους που εντοπίστηκαν λίγες ώρες πριν από την ομάδα ΔΙΑΣ στην Εκάλη και αφού πυροβόλησαν κατάφεραν να διαφύγουν.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα documentonews.gr, δύο άτομα ελληνικής καταγωγής έχουν προσαχθεί στη ΓΑΔΑ και εξετάζονται για τη συμμετοχή τους στους σχεδιασμούς Φουρθιώτη για τους οποίους πρόσφατα υπήρξε δημόσια καταγγελία του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη. Το πρώτο πρόσωπο εντοπίστηκε και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια στις 2 και 30 το ξημέρωμα.

Πρόκειται για γνωστό στην Ασφάλεια με αρχικό επιθέτο Σ. Το δεύτερο άτομο εντοπίστηκε στις 8:30 το πρωί και προσήχθη στο τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αθηνών. Πρόκειται για γνωστό άνθρωπο της νύχτας με αρχικό επιθέτου Π.

Οι δυο τους εξετάζονται για τους πυροβολισμούς στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη το βράδυ της 16ης Απριλίου. Επίσης για τη συμπλοκή με τους αστυνομικούς της Ομάδας Δίας στην Εκάλη τα ξημερώματα της ίδιας μέρας, αλλά και την πιθανή συμμετοχή τους σε σχεδιασμό δολοφονίας του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη.

Ο δημοσιογράφος κατέθεσε στο τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής το βράδυ της Δευτέρας 26 Απριλίου όπου επιβεβαίωσε ενόρκως όσα είχε καταγγείλει δημόσια. Δηλαδή ότι στις 6 Απριλίου (τρεις ημέρες πριν τη δολοφονία Γ. Καραϊβάζ) κάποιο πρόσωπο τον είχε ενημερώσει, παρουσία του δημοσιογράφου Βαγγέλη Τριάντη, ότι ο Φουρθιώτης αναζητούσε στο χώρο της νύχτας εκτελεστές για να πυροβολήσουν το σπίτι του προκειμένου να δικαιολογήσει την αφαίρεση της αστυνομικής του φρουράς και επίσης και να «χτυπήσουν» δύο δημοσιογράφους εκ των οποίων ο ένας ο Κ. Βαξεβάνης. Στο μεταξύ, νωρίτερα ο Κώστας Βαξεβάνης είχε κάνει tweet με πολλά υποννοούμενα:

«Σε λίγο θα συλληφθούν αυτοί που πυροβόλησαν τους αστυνομικούς στην Εκάλη. Έχουν δύο επιλογές.
1. Να ομολογήσουν πως τους έβαλε ο Φουρθιώτης να χτυπήσουν το σπίτι του και εμένα.
2. Να ομολογήσουν πως ευθύνονται μόνο για τους πυροβολισμούς στο Φουρθιώτη

Τι θα διαλέξουν άραγε;»

Στο αυριανό φύλλο της εφημερίδας “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” θα πέσουν “βόμβες” για το θέμα Φουρθιώτη…


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


πηγή


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...