Κυριακή 18 Απριλίου 2021

Ελλάδα/ Πρωθυπουργός: ”σπεύστε να εμβολιαστείτε, τ΄οφείλετε στο κοινωνικό σύνολο.” Βέλγος Martin Zizi, MD-PhD,Επιδημιολόγος:”είναι καιρός να σταματήσουμε να χωρίζουμε την κοινωνία σε καλούς και κακούς πολίτες.” Διαφορετικές συστάσεις για εμβολιασμό μας δίνουν κορυφαίοι Γιατροί του εξωτερικού, Νομπελίστες, Καθηγητές Λοιμωξιολογίας κ.α



Ο Έλληνας πρωθυπουργός για μια ακόμη φορά δήλωσε ο εμβολιασμός σώζει ζωές και «Απευθύνω λοιπόν και πάλι έκκληση στους πολίτες να σπεύσουν να... εμβολιαστούν. Το οφείλουν στον εαυτό τους, στους δικούς τους ανθρώπους, στο κοινωνικό σύνολο»cnn. Ωστόσο ο Βέλγος Martin Zizi, MD-PhD,Επιδημιολόγος συνιστά:”είναι καιρός να σταματήσουμε να χωρίζουμε την κοινωνία σε καλούς και κακούς πολίτες.”Ο Έλληνας Πρωθυπουργός έκανε κάλεσμα ιδίως στους ηλικιωμένους μόνο που για την Βιοστατιστικολόγο Christine Cotton:τα αποτελέσματα τους δεν δικαιολογούν έγκρισή από FDA,ΕΜΑ!αδικαιολόγητος ο μαζικός εμβολιασμός υπερηλίκων μ’εμβόλιο που δεν δοκιμάστηκε σ΄ηλικιωμένους!

Ο Έλληνας πολιτικός δίνει συστάσεις υγειονομικού περιεχομένου στους πολίτες…ομιλεί ως γιατρός ενώ είναι πολιτικός….Δεύτερον φαίνεται να στοχοποιείται ένα μεγάλο τμήμα της ελληνικής κοινωνίας που δεν επιτελεί το καθήκον του έναντι αυτής…Αυτή η προσέγγιση εγκυμονεί κινδύνους διχασμού, κοινωνικού αποκλεισμού και περιθωριοποίησης,στιγματισμού όσων για λόγους συνείδησης, ή θρησκευτικών πεποιθήσεων ή ιδεολογικών λόγων ή διαφορετικής ιατρικής πληροφόρησης ή έστω και φοβίας ή καχυποψίας ή άλλης κουλτούρας αρνούνται τον καταναγκαστικό υποχρεωτικό εμβολιασμό .Όλων αυτών που δεν πείστηκαν και είναι θεμιτό μόνο στις δικτατορίες τα ποσοστά συναίνεσης τεχνηέντως ταυτίζονται με την άποψη του κυβερνήτη. Αν στον πολίτη τον εργαζόμενο το νεολαίο τον δημόσιο ή ιδιωτικό υπάλληλο σήμερα του στερείται η δυνατότητα να διαφωνεί σ΄ένα ιατρικό θέμα και θα υποβάλλεται σε ποικίλες τιμωρίες και εμπάργκο γιατί αύριο σ΄ένα θέμα διαφορετικής υφής να μην ισχύσει και πάλι η λογική της 1 μοναδικής άποψης του θέσφατου της αυθεντίας της εξουσίας που απαγορεύει τη διαφορετικότητα την αντίθεση. Δηλ. η δημοκρατία είναι το τιμωρητικό πλαίσιο των διαφωνούντων κι αντιφρονούντων, τα ολοκληρωτικά καθεστώτα είναι ακριβώς αυτό….

Αν ο Πρωθυπουργός εκφράζει αυτή την άποψη γιατί προσωπικά είναι πεπεισμένος για την ανάγκη του συγκεκριμένου εμβολιασμού αυτό πρώτον είναι μια προσωπική θέση κι ως τέτοια απολύτως σεβαστή..Αν διαμόρφωσε αυτή τη θέση από τις εισηγήσεις του υγειονομικού του επιτελείου ή την κατ΄επέκταση πληροφόρηση του και πάλι δεν παύει να είναι μια μερική θέση μια υποκειμενική άποψη...

Αν αυτός έχει το δικαίωμα να διαμορφώνει άποψη επί παντός επιστητού γιατί ο κάθε πολίτης δεν έχει επίσης το αντίστοιχο δικαίωμα, δηλ. το δικαίωμα του αυτοκαθορισμού…Ο κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να έχει τον θεράποντα ιατρό της επιλογής του και να σέβεται τις συστάσεις του….

Ε λοιπόν κ. Πρωθυπουργέ έχουμε θεράποντες γιατρούς της επιλογής μας που συμβουλευόμαστε σε αυτό το θέμα που μας απασχόλεισαι πολύ γιατί είναι θέμα ατομικής και δημόσιας υγείας.

Κανείς δεν δικαιούται όποιον θώκο και να κατέχει να εμφανίζεται περισσότερο πατριώτης ( ή ανθρωπιστής ή καλύτερος πολίτης) γιατί εδώ υπάρχει αιχμή περί εχθρών του λαού που υπονομεύουν με τη στάση τους την κοινωνία και κατ΄επέκταση το έθνος το κράτος κλπ για όσους δεν εμβολιαστούν με τα περιβόητα mRNA που διχάζουν κάθετα την ιατρική κοινότητα ή το διάσημο πλέον αρνητικής φήμης της Astra Zeneca.

Νομίζω ότι το ”είναι καιρός να σταματήσουμε να χωρίζουμε την κοινωνία σε καλούς και κακούς πολίτες (lalibre 4/2/21) που αναφέρει ο Βέλγος Martin Zizi, MD-PhD,Επιδημιολόγος, Bιοφυσικός, Καθηγητής Νευρο-Φυσιολογίας (KULeuven και VUB/Bρυξέλλες) στο Βέλγιο και τ. Διευθυντής Επιδημιολογίας του Υπ. Άμυνας και τ. Επιστημονικός Διευθυντής και Πρόεδρος της Επιτροπής Ηθικής,τ. Σύμβουλος ΟΗΕ για τον βιολογικό αφοπλισμό και βιο-επιθεωρητής Unscom είναι ότι πρέπει για την περίσταση..συνωμότης κι αυτός ένας άνθρωπος που υπηρέτησε κι αναλώθηκε σε τόσο στρατηγικής σημασίας ευαίσθητα πόστα;

κ. Πρωθυπουργέ έχουμε θεράποντες γιατρούς που συμβουλευόμαστε σε αυτό το θέμα και έχουμε αυτούς που εμείς επιλέγουμε γιατί η σχέση ιατρού και ασθενή είναι πρωτίστως σχέση εμπιστοσύνης. Κι αυτοί αν και κορυφαίοι αλλιώς μας κατευθύνουν.. μας συστήνουν αντίθετα από εσάς ν΄απέχουμε από αυτόν τον ” εμβολιασμό”.

Δεν υποτιμάμε τους ειδήμονές σας αλλά επειδή τα πράγματα όπως λέτε είναι πολύ σοβαρά έχουμε δικαίωμα όπως έκαναν οι πατεράδες μας να πάμε και σ΄έναν γιατρό ή περισσότερους κορυφαίους του εξωτερικού Λοιμωξιολόγους κλπ

Κι αυτοί δεν μας προτείνουν αυτά τα εμβόλια ή μας συστήνουν να είμαστε άκρως σκεπτικιστές κι επιφυλακτικοί απέναντί τους. Και θ΄ακολουθήσουμε τη δική τους σύσταση γιατί είναι για εμάς πειστικότερη:

O Βέλγος Martin Zizi, MD-PhD,Επιδημιολόγος, Bιοφυσικός, Καθηγητής Νευρο-Φυσιολογίας (KULeuven και VUB/Bρυξέλλες) στο Βέλγιο και τ. Διευθυντής Επιδημιολογίας του Υπ. Άμυνας και τ. Επιστημονικός Διευθυντής και Πρόεδρος της Επιτροπής Ηθικής,τ. Σύμβουλος ΟΗΕ για τον βιολογικό αφοπλισμό και βιο-επιθεωρητής Unscom :

”Είναι μια ουτοπική πολιτική επιθυμία και αυτό είναι καιρός να το πούμε: μια αναγγελθείσα αποτυχία. Ενάντια σε έναν ιό που μπορεί να μεταλλαχθεί μεταξύ 15 και 30 φορές το χρόνο, έχει νόημα να σκεφτόμαστε τον εμβολιασμό 2, 3 ή ακόμα περισσότερες φορές το χρόνο; Τα εμβόλια δεν είναι λύση κατά ιού που μεταλλάσεται ως 30 φορές το χρόνο.

O ίδιος ο Καθηγητής Επιδημιολόγος Martin Zizi: τα εμβόλια mRNA είναι πειραματική γονιδιακή θεραπεία που ίσως προκαλέσει αυτοάνοσα νοσήματα.

O Γάλλος Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Christian Perronne εξειδικευμένος στις λοιμώδεις νόσους που προήδρευσε σε φορείς και σε συμβούλια της Δημόσιας Υγείας συμπεριλαμβανομένων επί εμβολίων.Ο Pr Perronne είναι επικεφαλής της υπηρεσίας μολυσματικών και τροπικών νόσων στο νοσοκομείο Raymond-Poincaré de Garches από το 1994:

: Δεν θέλουμε να γίνουμε σαν τις μεταλλαγμένες ντομάτες και το καλαμπόκι. Δεν είναι εμβόλια, αλλά προϊόντα γονιδιακής θεραπείας. Μπορεί μεταδώσουμε τις γενετικές μεταλλάξεις στα παιδιά μας.Αυτοί που τα προωθούν είναι μαθητευόμενοι μάγοι και παίρνουν τους πολίτες του κόσμου για ινδικά χοιρίδια..

Το Νόμπελ Ιατρικής που ανακάλυψε το AIDS o Καθηγητής Luc Montagnier: δεν θα εμβολιαστώ. Είναι λάθος να εμβολιαστεί ο κόσμος. Τα εμβόλια mRNA υπάρχει κίνδυνος να έχουν απρόβλεπτες συνέπειες όπως καρκίνους.Είναι μαθητευόμενοι μάγοι, μας έχουν για ινδικά χοιρίδια!!! ΝΕΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΙΝΤΕΟ

O Γάλλος Καθηγητής Λοιμωξιολόγος Didier Raoult για εμβόλια: δεν είδα ούτε 1 επιστημονική μελέτη, μόνο διαφήμιση. Δεν πρέπει να κάνουμε κάτι που δεν ξέρουμε αν είναι επικίνδυνο αν ”περπατάει”κι αν το κάνεις υποχρεωτικό είναι τρέλα . Τα μέτρα για covid είναι άλλου αιώνα”

ο Λοιμωξιολόγος Καθηγητής, Διευθυντής του IHU Méditerranée Infection ο Didier Raoult: Καθ. Didier Raoult: τώρα είναι η περίοδος πειραματισμού των εμβολίων!

Καθηγητής Λοιμωξιολόγος Eric Caumes για εμβόλια mRNA: έχω ερωτήματα για το πόσο είναι ασφαλή.Δεν υπάρχει καμιά επιστημονική δημοσίευση. Πως θα εμβολιαστώ με προϊόντα άγνωστα;

Ο Γερμανός Καθηγητής Μικροβιολόγος Sucharit Bhakdi: το εμβόλιο mRNA έχει 4 μεγάλους κινδύνους.ΒΙΝΤΕΟ

Καθηγητής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Yale: πιθανές απροσδόκητες μακροπρόθεσμες παρενέργειες από τον εμβολιασμό (αυτοάνοσα). Το εμβόλιο είναι ένα όπλο που μπορεί να μην είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι να το χρησιμοποιήσουμε

Σε ένα νέο άρθρο έρευνας που δημοσιεύθηκε στη Microbiology & Infectious Diseases, ο βετεράνος ανοσολόγος J. Bart Classen εκφράζει παρόμοιες ανησυχίες και γράφει ότι “τα εμβόλια COVID που βασίζονται σε mRNA έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν περισσότερες ασθένειες απ’ ό,τι η επιδημία COVID -19”.

Βέλγοι Γιατροί (μελέτη) : ”Αυτό το εμβόλιο είναι απαραίτητο , ασφαλές και αποτελεσματικό;»Πως η Pfizer ”μαγείρεψε” τα νούμερα.Τουλάχιστον 55.000 αναμενόμενες σοβαρές παρενέργειες στην Ελλάδα.Γιατί δεν πρέπει να εμβολιαστούν τα παιδιά.Από τον ιό επιβιώνουν το 99,95 % στους κάτω των 70. Συνολικό ποσοστό θνησιμότητας 0,23% και 0,05% σε κάτω των 70!!!

Dr Lee Merrit : τα εμβόλια mRNA είναι εν δυνάμει βιολογικά όπλα/Κάποιοι γιατροί ανησυχούν αφού οι αντίστοιχες μελέτες στα ζώα έδειξαν πως όσα εμβολιάστηκαν με mRNA πέθαναν όλα αφότου μολύνθηκαν από νέα ισχυρότατη μετάλλαξη! ΒΙΝΤΕΟ

Βιοστατιστικολόγος Christine Cotton για δοκιμές των 4 εμβολίων:τα αποτελέσματα τους δεν δικαιολογούν έγκρισή από FDA,ΕΜΑ! πως εμβολιάζετε μαζικά για 1 ασθένεια με ποσοστό θνησιμότητας 0,11% όταν η εποχική γρίπη φτάνει στο 10%; αδικαιολόγητος ο μαζικός εμβολιασμός υπερηλίκων μ’εμβόλιο που δεν δοκιμάστηκε σ΄ηλικιωμένους!Άγνωστη διάρκεια ανοσίας.Είναι ο γαλλικός (ελληνικός) πληθυσμός συγκρίσιμος με τους πληθυσμούς των δοκιμών;Ανέπτυξαν φάρμακο σε 3 μήνες όταν απαιτούνται 10 χρόνια!!!

Γενετίστρια Alexandra Henrion-Caude: δεν εμπιστευόμαστε αυτό το εμβόλιο. Δεν είναι εμβόλιο. Είναι γενετική μηχανική, προφυλακτική γονιδιακή θεραπεία….

Geert Vanden Bossche, Eμβολιολόγος, Iολόγος: ο μαζικός εμβολιασμός θα οδηγήσει σε καταστροφική επιδείνωση της πανδημίας Covid-19.

Αυτή η λίστα είναι μόνο ενδεικτική αλλά έχει τη σημασία της αφού ουσιαστικά αποκαλύπτει ότι η θέση υπέρ του ανεπιφύλακτου εμβολιασμού είναι εξόχως υποκειμενική κι ως τέτοια δεν μπορεί να επιβληθεί ως αντικειμενική και οριζοντίως ως υποχρεωτική.

Όλοι οι προαναφερθέντες ειδήμονες και πολλοί από αυτούς κορυφαίοι Λοιμωξιολόγοι, Eπιδημιολόγοι όχι μόνο δεν ισχυρίζονται ότι αυτά τα εμβόλια σώζουν όπως διατείνεστε αλλά προειδοποιούν και για ανήκεστο βλάβη στην υγεία μας και κατ΄επέκταση στη Δημόσια υγεία..

Kαι ως υστερόγραφο η σημερινή δήλωση του Επιδημιολόγου, Διευθυντή του Ινστιτούτου Παγκόσμιας Υγείας στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης (Ελβετία) του Antoine Flahault: Το εμβόλιο δεν είναι επαρκές όπλο.Στις ΗΠΑ η επιδημία ξανά απογειώνεται παρά τον εμβολιασμό!!!!!!

Εν κατακλείδι είχατε υποσχεθεί όταν αναλάβατε πως θα είστε Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων αυτή η δέσμευσή σας είναι ακόμη εν ισχύ είστε Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων ή μόνον των εμβολιασμένων;;;;

dimpenews.com

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

πηγή

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...