Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Πασχαλινές λαμπάδες με φόντο τον κορωνοϊό (ΦΩΤΟ)

 

Με πυρετώδεις ρυθμούς ξεκίνησε η φετινή παραγωγή για τις πασχαλινές λαμπάδες καθώς τα καταστήματα είναι ανοιχτά και επιτρέπεται η αγορά με παρουσία του καταναλωτή.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΑΓΚΑ

Αυτή την χρονιά, το δημοφιλές σχέδιο σε λαμπάδα....

δεν θα μπορούσε να είναι κάτι διαφορετικό από τον κορωνοϊό. Η πανδημία, το εμβόλιο της Pfizer και το αντισηπτικό αποτυπώνονται πάνω σε χειροποίητες λαμπάδες οι οποίες είναι περιζήτητες από τους καταναλωτές.

«Το νούμερο ένα σε πωλήσεις αυτήν τη στιγμή είναι το αντισηπτικό και το εμβόλιο και στη συνέχεια ακολουθεί ο κορωνοϊός διότι η προετοιμασία για να σχεδιαστεί απαιτεί αρκετό χρόνο και η τιμή του είναι λίγο πιο αυξημένη.», αναφέρει στο ThessToday.gr ο κηροπλάστης λιανικής-χονδρικής από τη Θεσσαλονίκη, Αλέξης Γεράκης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το ενδιαφέρον που υπάρχει τόσο σε χονδρική όσο και σε λιανική είναι αυξημένο. Μπορεί κατά την περσινή χρονιά να έμειναν στο ράφι χιλιάδες λαμπάδες, φέτος όμως οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει από νωρίς μιας και η αγορά είναι ανοιχτή και είναι εφικτή η παρουσία του πελάτη στα καταστήματα.

Τα βαφτιστήρια δεν θα μείνουν φέτος χωρίς τη λαμπάδα τους καθώς οι επαγγελματίες κηροπλάστες εργάζονται καθημερινά για να ανταπεξέλθουν στις παραγγελίες τους και ετοιμάζουν πρωτότυπες και επίκαιρες ιδέες.

«Πολλές παραγγελίες έχουν ήδη σταλθεί στην Αθήνα ενώ στη Θεσσαλονίκη ο αριθμός είναι μικρότερος καθώς και τα καταστήματα είναι λιγότερα. Μέχρι στιγμής έχουμε φτιάξει περίπου πάνω από 10.000 λαμπάδες. Η δυσκολία φέτος είναι κυρίως με τα κούριερ καθώς λόγω των αυξημένων παραγγελιών, έχουν μπλοκάρει στις παραδόσεις», δηλώνει ο κ. Γεράκης.

Το κόστος για τις χιουμοριστικές λαμπάδες όπως αυτές της πανδημίας κυμαίνεται φέτος από 10 έως 15 ευρώ και η πώλησή τους δεν σταματά μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο.

Οι αγορές πραγματοποιούνται όχι μόνο μέσω του φυσικού καταστήματος αλλά και μέσω του e-shop το οποίο προτιμάται από τους περισσότερους για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...