Κυριακή, 25 Απριλίου 2021

ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ!!! Η Βρετανική κυβέρνηση αναφέρει 847 ΝΕΚΡΟΥΣ, 12 εγκεφαλικά επεισόδια, 112 τυφλώσεις και 63 γυναίκες απέβαλαν μετά τον εμβολιασμό...

 

Το Ηνωμένο Βασίλειο πρωτοστατεί στον εμβολιασμό του λαού κατά του Coronavirus. Σχεδόν ένας στους δύο Βρετανούς εμβολιάστηκε μία φορά και σχεδόν το 15% εμβολιάστηκε δύο φορές, αναφέρει το Unzensuriert.de….

Όπως είναι συνήθως με τα εμβόλια, εμφανίστηκαν παρενέργειες. Από την έναρξη του εμβολιασμού στις 8 Δεκεμβρίου έως τις 5 Απριλίου, σύμφωνα με την κυβέρνηση, εμφανίστηκαν 626.087 ανεπιθύμητες ενέργειες, στα 31,6 εκατομμύρια μία φορά και 5,5 εκατομμύρια δύο φορές εμβολιασμένες, εκ των οποίων 132.528 με το Biontech / Pfizer και 492.105 με αυτό του AstraZeneca.

Αυτό σημαίνει ότι ένας στους 50 εμβολιασμένους εμφάνισε παρενέργειες όπως και ψυχιατρικές διαταραχές (11.000), επιληπτικές κρίσεις (771) και εγκεφαλικές αιμορραγίες (δώδεκα). Αλλά υπήρχαν επίσης και νεκροί, 847 κομμάτια.

Αποβολές και νεκροί

Ίσως είναι τραγικό ότι υπήρξαν, 61 αυθόρμητες αποβολές που έχουν συμβεί μετά τον εμβολιασμό εγκύων γυναικών κατά της Κορώνας. Δύο παιδιά γεννήθηκαν μετά τον εμβολιασμό του AstraZeneca. Συνολικά, καταγράφηκαν περισσότερες από 2.200 διαταραχές αναπαραγωγής και προβλήματα μαστού.

Απαιτούνται 450 χειρουργικές επεμβάσεις

Εμφανίστηκαν σχεδόν 20.000 αναπνευστικές ασθένειες, συμπεριλαμβανομένων 15 περιπτώσεων πνευμονικού οιδήματος και 456 περιπτώσεων πνευμονικής εμβολής. Απαιτήθηκαν συνολικά 450 χειρουργικές επεμβάσεις ως αποτέλεσμα του εμβολιασμού για να σωθούν οι εμβολιασμένοι.

Αυτή η τρομερή είδηση συνδέεται με στοιχεία από τις ευρωπαϊκές αρχές που δείχνουν ότι μέχρι τις 10 Απριλίου, το εμβόλιο κατά της Corona είχε “θανατηφόρες συνέπειες” για 6.662 ανθρώπους.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


πηγή


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΕΙΛΗ. Ο ΙΟΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΤΑΙ, ΟΠΩΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, ΕΧΘΕΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΩ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕ...