Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

ΤΩΡΑ: ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ Η ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΜΟΛΟΤΟΦ, ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΔΟΜΑΧΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ -ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

 

Επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα στην Νέα Σμύρνη, με πέτρες, χημικά και μολότοφ κοντά στο αστυνομικό τμήμα.....

Όπως ανέφερε το Open ομάδα διαδηλωτών που βρίσκονται στην πορεία κατά της αστυνομικής βίας, έριξε μολότοφ και πέτρες προς δυνάμεις της αστυνομίας κοντά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχές. Οι Αρχές απάντησαν με χημικά και με χρήση της αύρας.




Ένας αστυνομικός έχει τραυματιστεί όταν αποσπάστηκε από τους υπόλοιπους με αποτέλεσμα να δεχθεί επίθεση από ομάδα διαδηλωτών ενώ η κατάσταση της υγείας του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.

158910146_139869861350725_8485171305037180460_n-750x430 (1)

astynomikos_smyrnh_ant1_0930_1-2048x1297

Νωρίτερα μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας είχε ξεκινήσει στην πλατεία της Νέας Σμύρνης με αφορμή τα γεγονότα της περασμένης Κυριακής με τους διαδηλωτές να έχουν ξεπεράσει 5.000 και ξεκίνησαν πορεία προς το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Περιφερειακά της πλατείας Νέας Σμύρνης αναπτύχθηκαν κλούβες της αστυνομίας, ενώ στο σημείο η ΕΛ.ΑΣ. έχει φέρει και δύο «Αύρες».


Η αστυνομία διέκοψε από τις 17:00 τα δρομολόγια του τραμ στην περιοχή της Νέας Σμύρνης και διεξάγονται μόνο στα τμήματα από το ΣΕΦ έως τη στάση Μηδείας/Μυκάλης (όρια Ν. Σμύρνης- Π. Φαλήρου), Βούλα-Μηδείας/Μυκάλης και ΣΕΦ-Βούλα.

Επίσης, πάλι με εντολή της Αστυνομίας έκλεισαν οι σταθμοί Συγγρού- Φιξ, Ν. Κόσμος, Αγ. Δημήτριος και Ακρόπολη. Τέλος, από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στην Καλλιθέα οι συρμοί διέρχονται χωρίς στάση.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

πηγή

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...