Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΘΑΝΑΤΟΥ (ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ

 

Περίμενα ότι η αυτή η πληροφορία θα είχε κατακλύσει το διαδίκτυο, ύστερα από τις αποκαλύψεις της Ρουμάνας γιατρού Flavia Groșan...

(Για τη Ρουμάνα Πνευμονολόγο Flavia Groșan, το πρωτόκολλο του Covid που εφαρμόστηκε στα νοσοκομεία σκοτώνει τους ασθενείς!).

Μάλλον όμως δεν μας αφορά! Αφορά κάποιον άλλον πλανήτη. Εμείς εδώ δεν έχουμε ούτε λοκ-ντάουν, ούτε φοράμε μάσκες, ούτε έχουμε επιδημία. Είμαστε μια χαρά. Κατά τα άλλα πειραματιζόμαστε με ανασφαλή εμβόλια. Ούτε καν με πειραματικά φάρμακα, τα οποία στο κάτω-κάτω τα παίρνουν μόνον οι ασθενείς. Ενώ το εμβόλιο το παίρνει όλος ο πληθυσμός. Αλλά η Flavia Groșan μας λέει ότι δεν χρειάζεται ούτε εμβόλιο, ούτε καινούργιο φάρμακο. Χρειάζεται μόνον μία σωστή μέθοδος θεραπείας. Εκείνη που εφαρμόζει η ίδια. Δεν μπορούμε να δοκιμάσουμε αν αυτό που λέει είναι αποτελεσματικό; Να το δοκιμάσουμε με την ελεύθερη συναίνεση του ασθενούς. Όμως για να γίνει αυτό πρέπει να αλλάξουν τα πρωτόκολλα! Και τα κέντρα που τα καθορίζουν είναι δυσκίνητα. Θα μας διδάξει τώρα μια… Ρουμάνα γιατρός; Είναι δυνατόν να κάναμε λάθος; Είναι δυνατό να πέσαμε έξω σε ευρωπαϊκό επίπεδο;

Πάντως οι χώρες του τρίτου κόσμου, όπως η Κίνα, φαίνεται να τα κατάφεραν καλύτερα.

Η Βενεζουέλα ξεκίνησε τη μαζική διανομή του Carvativir, ενός φαρμάκου που προέρχεται από το θυμάρι, το οποίο δίνει θεαματικά αποτελέσματα (Τιερί Μεϊσάν : Covid-19: αποτυχία της δυτικής προσέγγισης). Η Βενεζουέλα όμως θα βάλει τα γυαλιά στην υπερήφανη Ευρώπη; Το Google και το Facebook λογοκρίνουν ακόμη και τις πληροφορίες γι ’αυτό το θέμα. Δεν έχουμε δικαίωμα να πληροφορούμαστε; Ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι οι πληροφορίες δεν είναι τόσο ακριβείς (διότι εντελώς ανακριβείς αποκλείεται να είναι), τι πείραξε τους υπευθύνους ώστε να μη μαθαίνουμε τίποτα; Σε μια Δημοκρατία; Μήπως διότι θα αποκαλυφθούν οι ευθύνες τους; Μα κανείς δεν γνώριζε πώς θεραπεύεται ο κορονοϊός. Ευθύνες θα γεννηθούν τώρα που μάθαμε περισσότερα και επιμένουμε στη λάθος προσέγγιση. Ευθύνες υπάρχουν και στην υπερβολική υποχρέωση τήρησης των ιατρικών πρωτοκόλλων.

Πρέπει να γίνει ήρωας ο γιατρός για να πράξει κατά συνείδηση; Αφού κατά συνείδηση έχει κληθεί να ιατρεύει, πώς εσύ τον εκβιάζεις με ένα πρωτόκολλο; Λέω, αν τυχόν διαφωνεί μʼ αυτό… Αλλά έχουμε όλοι βάλει τα πρωτόκολλα των συμφερόντων στη ζωή μας, δεν μιλάω για τους γιατρούς, μιλάω για όλους μας, κι έτσι έχουμε μετατρέψει τα πάντα σε σύστημα, αντί να δρούμε κατά συνείδηση. Έτσι παθαίνουμε αυτό που μας αξίζει.

Η Ρουμάνα γιατρός έδρασε κατά συνείδηση, ενάντια στο πρωτόκολλο και έβγαλε την αλήθεια στην επιφάνεια, ή έστω μας πρότεινε κάτι που θα πρέπει σοβαρά να διερευνήσουμε. Η πλήρης αποφυγή των διασωληνώσεων που υιοθέτησε η ίδια, δικαιώνει και τον Έλληνα δικηγόρο Αντωνιάδη, που εφαρμόζει, στη θέση των γιατρών, το σωστό «πρωτόκολλο» : ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ… ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΑΝ, ΑΝ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑΝ (Ξέσπασμα δικηγόρου Αντωνιάδη προς τον Καμπουράκη μετά από ακόμα μια «θεατρική παράσταση» λάσπης δημοσιογράφων με αφορμή τους ανθρώπους που κρατούνται χωρίς τη θέληση τους στο νοσοκομείο).

Δημήτρης Α


(Για τη Ρουμάνα Πνευμονολόγο Flavia Groșan, το πρωτόκολλο του Covid που εφαρμόστηκε στα νοσοκομεία σκοτώνει τους ασθενείς!).


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


πηγή


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...