Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

LOCK DOWN ΕΣΕΙΣ ; LOCK …UP ΕΓΩ !!

 

LOCK DOWN ΕΣΕΙΣ ;

LOCK …UP ΕΓΩ !!

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ LOCK DOWN ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ TO SMS ΑΥΤΟ…;...

Στην τελική ευθεία για τη μεγάλη μήνυση για την εγκληματική οργάνωση, στην οποία αποφάσισα να εντάξω το φάρμακο και τη δύναμη όλων αυτών των ανθρώπων που σώθηκαν και των ψυχών που χάθηκαν στα κολαστήρια των δημοσίων νοσοκομείων, και λίγες ώρες πριν το προγραμματισμένο lock down, τα ποινικά έχουν πάρει φωτιά, μαζί με το πρωτόκολλο του θανάτου.

Ειρήσθω εν παρόδω, και μόνο το γεγονός ότι μιλάμε για προγραμματισμένο lock down θα έπρεπε να είχε στείλει τον κόσμο στους δρόμους. Είναι πολλοί όμως που τους πιστεύουν ακόμα.

Δεν καταλαβαίνουν ότι όταν ένα κτίριο φλέγεται, δεν στέλνεις τα πυροσβεστικά μετά από δύο μέρες στις 6 το πρωί…

Δεν καταλαβαίνουν ότι οι συμμετέχοντες στην απάτη λοιμωξιολόγοι και οι λοιποί “ειδικοί” (στην απάτη), δήθεν “διαπίστωσαν” προχθές ότι ο φονικός ιός θερίζει στην Αττική και ότι επομένως έπρεπε με τη λογική να ζητήσουν άμεσο, στο επόμενο λεπτό, lock down.

Δεν καταλαβαίνουν ότι έσκασε ένα πυρηνικό εργοστάσιο, το οποίο σκόρπισε ραδιενέργεια στην Αττική, όπως μας παρουσιάζουν τον ψευδοφονικό ιό, αφού βεβαίως προηγουμένως έκαναν 52.000 τεστ στην πρωτοφανή αυτή, σε κοινή θέα, εργαλειοποίηση των “κρουσμάτων”.

Και δεν καταλαβαίνουν ότι όταν έχει σκορπίσει η ραδιενέργεια και ο θάνατος παντού, δεν παίρνεις τα μέτρα σου με την …ησυχία σου.

Και αφού μιλάμε για τεστ, πάμε στα ανύπαρκτα του Ε.Ο.Δ.Υ. στους δρόμους και στις πλατείες.

Χθες κατέθεσε στην Ασφάλεια Σερρών η Σερραία που είχε καταγγείλει στο MEGA και τον Εισαγγελάτο (και μετά αναρωτιέστε πού είναι οι εισαγγελείς: στο MEGA είναι…), ότι στην πόλη της έγινε γνωστό ότι πολλοί κάτοικοι που πήγαν να κάνουν δωρεάν τεστ (ευτυχώς που υπάρχουν και οι αήτηττοι να μαζεύουμε αποδείξεις για την απάτη), αφού έδωσαν τα στοιχεία τους, αλλά αποχώρησαν λόγω της μεγάλης αναμονής, ειδοποιήθηκαν ότι είναι “θετικοί” ή “αρνητικοί”.

Η δικογραφία αυτή στις Σέρρες σχηματίστηκε από τα αντίγραφα της δικογραφίας που σχηματίστηκε στην Αθήνα μετά από εντολή της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, στην οποία διαβίβασε ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου την εξώδικη αναφορά μου για τα ανύπαρκτα τεστ του Ε.Ο.Δ.Υ.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης καταθέτω αύριο και εγώ στην 9η Πταισματοδίκη Αθηνών.

Και για να προλάβω τα αστεία πρακτοράκια που κόλλησαν στη λέξη “πταισματοδικείο” και να μη μπουν πάλι και στην ανάρτηση αυτή για το μεροκάμματο των δύο ευρώ (παραπάνω δεν πρέπει να τους δίνουν) για να γράψουν “σας κοροϊδεύει, για πταίσμα είναι, χα χα” :

Οι Πταισματοδίκες, όπως και οι αστυνομικοί, είναι ανακριτικοί υπάλληλοι κατά τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας και διενεργούν κατ’ εντολή του Εισαγγελέα τις προκαταρκτικές εξετάσεις για πλημμεληματικές και κακουργηματικές πράξεις. Ελάτε, γιατί είστε που είστε αστεία άπλυτα υποκείμενα, γελοιοποιείστε ακόμη περισσότερο όταν μπαίνετε και στα χωράφια μου. Όχι τίποτα άλλο, αλλά εκτίθεστε και στα αφεντικά σας και θα σας κόψουν και αυτά τα δίευρα που σας δίνουν. Περιοριστείτε στα “ένας εισαγγελέας να τον μαζέψει”, “είσαι ηλίθιος”, “είσαι ψεκασμένος” και όλα αυτά τα ακλόνητα …επιχειρήματα με τα οποία αντικρούετε το περιεχόμενο των αναρτήσεων και των καταγγελιών μου, και αφήστε τα νομικά…

Σε αυτήν αύριο την κατάθεσή μου, με υπόμνημα, θα υποβάλω όλα τα δημοσιεύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε ιστότοπους, με δημόσιες επώνυμες καταγγελίες για ανύπαρκτα τεστ. Και φυσικά θα υποβάλω και το δικό μου sms, με το οποίο ειδοποιήθηκα και εγώ ότι …υποβλήθηκα σε τεστ και ήμουν μάλιστα …τυχερός, αφού ήμουν …”αρνητικός”.

Επαναλαμβάνω :

ΕΓΩ…

Ειδοποιήθηκα ΕΓΩ ότι έκανα δωρεάν τεστ…

Και ζητάω το αυτονόητο:

Να ζητηθούν από τον Ε.Ο.Δ.Υ. από όλες τις Εισαγγελίες της χώρας οι λίστες με τα δωρεάν τεστ. Η λίστα με τα ονόματα των “θετικών” και των “αρνητικών”. Και να γίνει η πολύ απλή διασταύρωση. Να κληθούν δηλαδή οι “θετικοί” και οι “αρνητικοί” να καταθέσουν εάν πράγματι έκαναν τεστ ή όχι. Εξηγώ στην Εισαγγελία, όπως έκανε χθες και η Σερραία δια της Ασφάλειας Σερρών, ότι δεν είναι λογικά δυνατόν όλοι αυτοί οι άσχετοι μεταξύ τους άνθρωποι σε όλη τη χώρα να συνεννοήθηκαν μεταξύ τους για να πούνε το ίδιο ακριβώς ψέμα. Απλά πράγματα.

Την Παρασκευή έχουν κληθεί να δώσουν εξηγήσεις οι υπεύθυνοι του Ε.Ο.Δ.Υ. Πολύ ενδιαφέρον, δεν νομίζετε; Αρχίζει η πίεση, δεν νομίζετε;

Γιατί στην εξώδικη καταγγελία μου, αμέσως μετά το sms με το δικό μου ανύπαρκτο τεστ, ακόμη να απαντήσουν.

Ένοχη σιωπή…

Μεθαύριο καταθέτω στο Πταισματοδικείο Μαραθώνα. Επί της προκαταρκτικής εξέτασης σε βάρος Τσιόδρα, Λινού και Σύψα, για τα εγκλήματα της διασποράς ψευδών ειδήσεων και της παράβασης καθήκοντος. Για τα ψέματα για τις μάσκες. Τα οποία είπαν είτε πριν είτε μετά. Είτε όταν έλεγαν ότι οι μάσκες είναι μόνο για τους πάσχοντες είτε όταν είπαν ότι πρέπει να τις φοράνε και οι σαύρες με τα κουνούπια.

Και επί της προκαταρκτικής εξέτασης πάλι κατά Τσιόδρα αλλά και όλων των μελών της γνωστής εθνικής μας επιτροπής, για το έγκλημα της ψευδούς βεβαίωσης, για το ψευδές γεγονός που βεβαίωσαν στην εισήγησή τους για τις μάσκες στα σχολεία, ότι δήθεν στηρίχθηκαν δηλαδή στην ανακοίνωση της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας, η οποία όμως κατά το χρόνο της εισήγησης ήταν ανύπαρκτη. Όπως τα τεστ του Ε.Ο.Δ.Υ…

Μετά τις δικές μου καταθέσεις, θα κληθούν να δώσουν έγγραφες εξηγήσεις.

Πολύ ενδιαφέρον και αυτό, δεν νομίζετε;

Πίεση.

Μεγάλη πίεση…

Στο Πταισματοδικείο Αθηνών όμως ήμουν και σήμερα. Και δεν ήμουν μόνος. Ήμουν με την Ειρήνη Μαυρωνά, τη σύζυγο του Δημήτρη Μαυρωνά. Του ανθρώπου που έσωσα στο Σισμανόγλειο και στο Θριάσιο. Τη γνωρίζετε την ιστορία. Μία από αυτές τις φοβερές ιστορίες της διάσωσης των ανθρώπων μέσα από τα κολαστήρια των δημοσίων νοσοκομείων.

Ειρήσθω εν παρόδω, αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης ξανά μέσα από κλινική κόβιντ του Ευαγγελισμού. Έχω αδειάσει όλον τον Ευαγγελισμό. Δεν θα τους μείνει ασθενής για ασθενής. Και μετά τι θα δείχνει ο κακομοίρης ο Μητσοτάκης…;

Της κοπέλας με το πρόβλημα στο νεφρό. Εκεί ειπώθηκαν φοβερά πράγματα. Ομολογίες απίστευτες του πρωτοκόλλου του θανάτου. Όταν με το καλό πάει σπίτι της, θα κάνω ειδικό post.

Κ α ι αυτό φυσικά θα ενταχθεί στη μ ή ν υ σ η.

Στην υπόθεση του Σισμανογλείου/Θριασίου, όπως θυμάστε είχα φτάσει μέχρι την πόρτα της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Και όχι μόνο σώθηκε ο κύριος Δημήτρης, τον οποίο σήμερα γνώρισα από κοντά (απίστευτα συναισθήματα -θα κάνω ειδικό post για τη συνάντηση αυτή…), αφού επιστρέψαμε με τον αστυνομικό μου την κυρία Ειρήνη στο σπίτι της, αλλά η Εισαγγελία διέταξε αυτεπαγγέλτως προκαταρκτική κατά του διοικητή του Σισμανογλείου για το έγκλημα της έκθεσης του Δημήτρη Μαυρωνά σε κίνδυνο της ζωής του. Θα γίνουν όμως οι σχετικές διορθωτικές παρεμβάσεις, αφού η διασωλήνωση είχε γίνει στο Θριάσιο. Στο οποίο επί τρεις μέρες είχε εκτεθεί σε κίνδυνο κ α ι η κυρία Ειρήνη.

Ώστε σήμερα κάναμε το εξής δικονομικό τρικ.

Η Ειρήνη Μαυρωνά δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας, κατά το μέρος που η ίδια είναι παθούσα στο Θριάσιο.

Διόρισε δικηγόρο συνεργάτιδα του γραφείου μου και πρότεινε μάρτυρα …εμένα.

Για να ελέγχω απόλυτα τη διαδικασία.

Για να πάω να τα τινάξω όλα στον αέρα. Σε μία δικογραφία που και αυτή θα ενταχθεί στη μήνυση για την εγκληματική οργάνωση. Και με το φάρμακο, αφού και ο κύριος Δημήτρης δεν θα είχε αποφύγει τη νοσηλεία, κύριοι Μητσοτάκη και Κικίλια, εάν είχατε φέρει το φάρμακο της Eli Lilly; Σωστά; Αλλά εσείς εντάξει. Θα μας φέρετε το φάρμακο του Ισραήλ για να πειραματιστείτε στους Έλληνες, ψεκάζοντάς τους! Άρχοντες είστε!

Και θα δηλώσω παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας και από τον κύριο Δημήτρη. Κατά Σισμανογλείου και Θριασίου.

Και με υπομνήματα θα ξεκαθαρίζουμε ποινικά τα πράγματα.

Και θα ζητήσουμε να ενταχθεί στη δικογραφία ο πλήρης ιατρικός φάκελος αμφοτέρων. Και θα ζητήσουμε πραγματογνωμοσύνη. Στην οποία θα διορίσουμε τεχνικό σύμβουλο.

Αυτά…

Προς το παρόν.

Αυτό εδώ ,

όλο αυτό εδώ ,

θα το φτάσουμε ,

και σύντομα ,

μέχρι το τέλος…

ΠΗΓΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

πηγή

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΓΗ ΩΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΩΝΤΑΙ ΟΣΑ ΟΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ,ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΖΟΜΠΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...