Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ = GOLDEN BOYS ( ΛΥΚΟΣ ΜΕ ΠΡΟΒΙΑ ΠΡΟΒΑΤΟΥ )

 

Κύριε Πρόεδρε της Κυβέρνησης είστε ένα golden boys , Λύκος με προβιά Προβάτου και αυτό γιατί ?...

1. Εκλεγείκατε με ψέματα , με υποκρισία , με αχαριστία σπέρνοντας την διχόνοια στον Ελληνικό λαό.

2. Εκλεγείκατε διότι οι Ελληνικές Ελίτ και οι ξένοι κολοσσοί πόνταραν επάνω σας διότι διέκριναν ότι θα είστε ό άνθρωπος ο οποίος θα προωθήσει τα συμφέροντά τους , άσχετα των προβλημάτων που θα προκύψουν.

3. Η Συμπεριφορά λοιπόν των golden boys είναι συγκεκριμένη . Λειτουργούν για τα μεγάλα αφεντικά βλέποντας μόνο αριθμούς χωρίς να ξέρουν τι υπάρχει από πίσω .

Λειτουργούν χωρίς αισθήματα αλλά με μόνο κριτήριο τον πλουτισμό των ημετέρων του και αυτών που τον πληρώνουν , και από εκεί και πέρα η μυωπία δεν τους επιτρέπει να δουν πέρα από το στενό προσωπικό τους συμφέρον .

Πρωθούν κατ’ ουσία δυο τάξεις ανθρώπων αυτών που θα έχουν την υπεροχή και αυτούς που θα εργάζονται με ελάχιστα χρήματα χωρίς δικαιώματα και ελευθερίες .

4. Κύριε Μητσοτάκη το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι το πως θα πουλήσετε την Ελλάδα έχοντας την πρωτοκαθεδρία όλων των ΜΑΝΑΤΖΕΡ και των FAMILY OFFICES έτσι ώστε να συνεχίζεται ως άλλως ΕΡΝΤΟΓΑΝ να είστε ο απόλυτος και παντοτινός μονάρχης της χώρας που λέγεται Ελλάδα . Και συγκεκριμένα .

5. Επιδιώκεται τον ακρωτηριασμό της Ελλάδος υπέρ των Γερμανικών και Τουρκικών συμφερόντων παίρνοντας η Ελλάδα μικρό ποσοστό από των ενεργειακό πλούτο , και αυτό το ποσοστό θα αντιστοιχεί στις ανάγκες των εταιρειών που θα λειτουργούν στην χώρα που θα εποπτεύεται . Όσον αφορά τους δούλους – φτωχούς ας βρουν τρόπο να καλύπτουν τις ανάγκες τους όπως μπορούν .

6. Πουλάτε με νόμους των Ορυκτό Πλούτο και ότι άλλο υπάρχει εκμεταλλεύσιμο
καταργώντας ότι ωφελεί τον λαό ( π,χ Απολιγνίτιση το 2028 ενώ οι χώρες της Ευρώπης το 2050 υπέρ των Γερμανικών Κολοσσών και όχι μόνο για ανεμογεννήτριες και Ηλιακά Πάνελ ).

7. Απαξιώνεται ότι υπάρχει και λειτουργεί και είναι προς το συμφέρον του λαού έτσι ώστε να πουληθεί έναντι πινακίου φακής στους εκλεκτούς σας .

8. Δημιουργείται προβοκάτσιες έτσι ώστε να έχετε πατήματα να αλλάζεται το νομοθετικό πλαίσιο , φέρνοντας ως παράδειγμα το γεγονός .

9. Καταδικάζεται και θέλετε να μειώσετε τον Δημόσιο τομέα αλλά από την άλλη δημιουργείται ανοίγματα προκειμένου να βάλετε στις θέσεις αυτές ημετέρους για ψηφοθηρικούς λόγους αλλά και για να τους έχετε προκειμένου να σας ενημερώνουν για το ότι γίνεται έτσι ώστε να παίρνετε τα μέτρα σας .

10. Νομοθετείται απαγορευτικές διατάξεις διότι κατ’ αυτόν τον τρόπο όχι μόνο θα ελέγχεται τις αντιδράσεις αλλά θα γνωρίζετε και ποιοί αντιδρούν .

11. Ενώ η Ελλάδα έχει τεράστιες πρωτογενείς δυνατότητες με την Πολιτική σας όχι μόνο την μαραζόνετε αλλά αποθαρρύνετε και αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν .
Θα μπορούσα να πω πολλά ακόμη αλλά νομίζω ότι πλέον έχει γίνει κατανοητό το τι ακριβώς επιδιώκεται και με τι τρόπο προσπαθείτε να το πετύχετε .

Ελληνίδες – Έλληνες αυτές είναι αλήθειες και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης , όποια η όποιος νομίζει ότι όλα αυτά είναι διότι δεν ανήκω στην Ν.Δ αλλά στον ΣΥΡΙΖΑ η ΚΚΕ η δεν ξέρω που αλλού πλανάται πλάνην οικτράν , το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το καλό της Πατρίδος και τίποτε άλλο . Εάν δε έχει αποδείξεις περί του αντιθέτου ας μου το πει με παραδείγματα και αποδείξεις.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΛΕΣΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΓΙΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΔΡΑΣΗ ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ , ΩΣ ΧΩΡΑ , ΩΣ ΕΘΝΟΣ.

ΠΟΠΗ ΖΩΗ


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


πηγή


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...