Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

Όταν οι συνταξιούχοι ήταν πρόβλημα… Τι έλεγαν στο παρελθόν Ευαγγελάτος, Μητσοτάκης, Λοβέρδος.

 

Κάποιοι έχουν κοντή μνήμη φαίνεται ή είναι αρκετά “αθώοι”. Νιώθουν ότι πολιτικοί, δημοσιογράφοι και άνθρωποι της εξουσίας, ξαφνικά ένιωσαν τόση αγάπη για την τρίτη ηλικία που ξεπερνάει ακόμα και εκείνη που έχει ο....

Δημιουργός για τα πλάσματα του.

Εμείς, βέβαια, οι “ψεκασμένοι”, δυστυχώς για ‘κείνους, θυμόμαστε τι λέγανε πριν λίγα χρόνια, οι ίδιοι που μας κουνάνε το δάχτυλο σήμερα.

Μας έλεγε, κάποτε, γνωστός δημοσιογράφος: “Ο γεροντόβραχος, ήταν ο βράχος που ανέβαιναν μόνοι τους οι ηλικιωμένοι, όταν ένιωθαν ότι δεν μπορούν να προσφέρουν στην κοινωνία, και  να την επιβαρύνουν, και αυτοκτονούσαν”

Αλήθεια, τι άλλο μας έλεγαν, πριν λίγα χρόνια, οι Λοβέρδος, Κων. Μητσοτάκης και ο Ν. Ευαγγελάτος;  Ας θυμηθούμε… Και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του. 


Σημείωση: Στο 1:00 του βίντεο υπάρχει μια σχετικά άσεμνη εικόνα. Επειδή οι περισσότεροι που παρακολουθούν το ιστολόγιο είναι συνειδητοί Χριστιανοί, καλό είναι να το γνωρίζουν.

 

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

πηγή

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...