Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Ο Ελον Μασκ δήλωσε ότι δεν θα κάνει το εμβόλιο.

 

Ο Elon Musk αποκάλυψε ότι δεν θα κάνει το εμβόλιο κοροναϊού όταν είναι διαθέσιμο, επειδή....

«δεν κινδυνεύει» και υπερασπίζεται τη διατήρηση των εργοστασίων του Tesla σε λειτουργία εν μέσω της πανδημίας.

Ο 49χρονος τεχνολογικός γίγαντας υπερασπίστηκε το άνοιγμα εργοστασίων της Tesla σε αντίθεση με τις κλειδαριές – ένα μακρύ έπος που τον έχει δει να κάνει μήνυση στην κομητεία Alameda, ξεκίνησε μια βωμολοχία για το πώς τα κλειδώματα είναι «ανήθικα» και φέρεται να απολύουν υπαλλήλους, που δεν θα το έκαναν, νιώθεις αρκετά ασφαλής για να επιστρέψεις στη δουλειά.

Ο ιδρυτής της Tesla and SpaceX δήλωσε τη Δευτέρα σε συνέντευξή του στην Kara Swisher στο podcast Sway των New York Times   ότι ακόμη και όταν τα εμβόλια είναι εύκολα προσβάσιμα, δεν θα το κάνει.

Όταν ρωτήθηκε «Θα κάνετε ένα εμβόλιο; Τι θα κάνεις με τη δική σου οικογένεια; ” απάντησε σίγουρα, «Όχι, δεν διατρέχω τον κίνδυνο COVID. Ούτε τα παιδιά μου. “

Χτύπησε τις κλειδαριές που ξεδιπλώθηκαν σε ολόκληρη τη χώρα ως σοβαρό λάθος.

«Θέλω να πω ότι πρόκειται για ένα ζήτημα hot button όπου ο ορθολογισμός παίρνει πίσω θέση. Στο μεγάλο σχήμα των πραγμάτων αυτό που έχουμε κάτι με πολύ χαμηλό ποσοστό θνησιμότητας και υψηλή μετάδοση », είπε.


«Ουσιαστικά το σωστό να κάνουμε θα ήταν να μην κάνουμε κλειδαριά για ολόκληρη τη χώρα, αλλά να έχει κάποιον που κινδυνεύει σε καραντίνα μέχρι να περάσει η καταιγίδα», πρόσθεσε.

Σημείωσε ότι πρόκειται να δουλέψει κανονικά και η εταιρεία αεροδιαστημικής του SpaceX έστειλε αστροναύτες στο διάστημα και πίσω.

Αντιμετωπίζει όμως εμπόδια, διατηρώντας ανοιχτά τα εργοστάσια Tesla στην Καλιφόρνια.

dailymail.co.uk

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ DAILY MAIL : Corfiatiko.blogspot.com


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


πηγή


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...