Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Λινού:''Οι ηλικιωμένοι να πηγαίνουν στα σούπερ μάρκετ από τις 06:30 έως τις 08:30 το πρωί''

 

Τα σούπερ μάρκετ μπορούν να ανοίγουν από τις 06:30 και να μπορούν να πηγαίνουν μέχρι τις 8:30 μόνο οι ηλικιωμένοι...


Νέα πρόταση για να αντιμετωπιστεί η πανδημία του κορονοϊού έκανε η Αθηνά Λινού, η οποία προτείνει συγκεκριμένο ωράριο στα σούπερ μάρκετ για τους ηλικιωμένους.


Πιο συγκεκριμένα, η καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Αθηνά Λινού, προτείνει να πηγαίνουν μόνο οι ηλικιωμένοι στα σούπερ μάρκετ έως τις 08:30 το πρωί, καθώς, όπως τονίζει, καλπάζει και στη χώρα μας η βρετανική μετάλλαξη του κορονοϊού που έχει αυξημένη μεταδοτικότητα. Συγκεκριμένα, η Αθηνά Λινού, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5», ανέφερε πως τα σούπερ μάρκετ μπορούν να ανοίγουν από τις 06:30 και να μπορούν να πηγαίνουν μέχρι τις 8:30 μόνο οι ηλικιωμένοι. «Αφού οι άνθρωποι αυτοί ξυπνούν πολύ πρωί», σημείωσε η ίδια.

 Πάει όλοι εσείς έχετε τρελαθείτε τελείως είστε για το Δρομοκαΐτειο...


Πηγή 

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

πηγή

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΔΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΒΑΣΗ ,ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΚΟΙΝΗ ΥΓΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΘ' ΕΝΟΣ ΕΚΑΣΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ.Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΚΑΙΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ,Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ Η ΚΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΝΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ,ΝΑ ΣΥΡΟΥΝ ΔΗΛ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΧΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ,ΤΑ ΟΠΟΙΟΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΧΡΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...