Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Νέες μαρτυρίες για το τέρας του Λοχ Νες - «Κυνηγοί τεράτων» ισχυρίζονται ότι το είδαν πρόσφατα...

 

Νέες μαρτυρίες για το τέρας του Λοχ Νες είδαν το φως της δημοσιότητας καθώς «κυνηγοί τεράτων» ισχυρίζονται ότι το έχουν συναντήσει....

τρεις φορές μέσα στο 2021.

Η πρώτη από αυτές τις μυστηριώδεις εμφανίσεις τραβήχτηκε σε βίντεο, στις 11 Ιανουαρίου όταν εντοπίστηκε για λίγα δευτερόλεπτα ένα σκοτεινό αντικείμενο μέσα στο νερό της λίμνης που φέρεται να ζει το τέρας προτού εξαφανιστεί τελικά και πάλι κάτω από την επιφάνεια.

Στις 19 Ιανουαρίου, ένας άλλος «κυνηγός» ισχυρίστηκε ότι παρακολούθησε το πλάσμα να εμφανίζεται και να εξαφανίζεται από τα μάτια για τουλάχιστον 20 λεπτά παρόλο που δεν κατάφερε να τραβήξει ένα εκτενές βίντεο.

Μόλις τρεις ημέρες αργότερα, ο ενθουσιώδης ερευνητής τράβηξε με την κάμερα του ένα παρόμοιο θέαμα, αν και ακόμα πιο μυστηριώδες, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο φαίνονταν «δύο μαύρα αντικείμενα που κινούνταν στη λίμνη σε απόσταση περίπου 100 μέτρων».

Τέσσερα λεπτά αργότερα, κινηματογράφησε ένα μαύρο σχήμα πιο ψηλά στη λίμνη, και δηλώνει σίγουρος ότι επρόκειτο για το τέρας.

Δείτε βίντεο με μία από τις φερόμενες θεάσεις:

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

πηγή

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...