Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ, ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ…

 

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ, ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ…

Θέλω να γράψω δύο λόγια για την επίθεση που δέχθηκε ο χειρουργός Δημήτρης Αντωνίου. Για να καταλάβετε όλοι μία και καλή πώς λειτουργώ.

Μου έστειλαν μηνύματα, έκαναν σχόλια, με πήραν στο τηλέφωνο.

Αυτός είναι το ένα, αυτός είναι το άλλο.

Μην τον εμπιστεύεσαι.

Μπράβο του. Είναι λοιπόν ο Αλ Καπόνε, ο Ρωχάμης και ο Πάσσαρης μαζί.

Ένα, μα ένα σχόλιο, πληροφορία, στοιχείο, οτιδήποτε που να αμφισβητεί έστω κατ’ ελάχιστον αυτά που αναφέρει για το εμβόλιο και τη διαδικασία αδειοδότησης ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ και ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ από κανέναν.

Πρέπει επιτέλους να καταλάβουν όλοι ότι αυτό που έχει σημασία για μένα είναι αυτά που λέει κάποιος και ΟΧΙ αυτό που είναι αυτός ο κάποιος.

Πολλοί κάνουν, καλόπιστα ή κακόπιστα, αυτό που κατηγορούν τους άλλους. Σας θυμίζω ότι ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης μας αποκάλεσε ψεκασμένους. Για την ΟΥΣΙΑ όμως δεν είπε τίποτα. Γι αυτό και μας έχουν αποκλείσει όλους εμάς τους “ψεκασμένους” από τα κανάλια και δεν μας δίνουν βήμα να αναπτύξουμε τις “ψεκασμένες” θεωρίες και τους ισχυρισμούς μας. Δεν μπορούν να αντικρούσουν αυτά που λέμε, οπότε απαξιώνουν εμάς.

Στο δίκαιο όμως μετράει η απόδειξη και όχι αυτός που την εισφέρει.

Αντί λοιπόν να διαβάσω ΕΝΑ σχόλιο με το οποίο να αντικρούεται ΜΙΑ λέξη από αυτά που πήρα από τους επιστημονικά και νομικά τεκμηριωμένους ισχυρισμούς του Δημήτρη Αντωνίου, διάβαζα και άκουγα όλες αυτές τις τελευταίες ώρες “μην τον εμπιστεύεσαι, είναι ο Αντωνίου”.

Λυπάμαι, αλλά εσάς δεν μπορώ να εμπιστευτώ. Θα σας εμπιστευόμουν και θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν με διαφωτίζατε επί της ουσίας. Ότι εδώ ή εκεί κάνει λάθος. Δεν είναι έτσι, για αυτόν και για αυτόν τον λόγο.

Οπότε εκεί θα κολλούσε και το «ποιος είναι ο Αντωνίου».

Δηλαδή όλοι εσείς, εάν αύριο μου πει ο …Τσιόδρας ότι ένα και ένα κάνουν δύο, θα μου πείτε τι;

Να μην το λάβω υπόψη μου επειδή το λέει ο Τσιόδρας;

Ένα και ένα κάνουν δύο;

Κάνουν.

Αυτό μετράει.

Την αγάπη μου σε όλους.

Από Νίκο Αντωνιάδη

Marianna RoupaliotiΑπό Νίκο Αντωνιάδη -Φίλοι μου, πολλοί σχολιάζετε το λάθος έτος! Δεν καταλαβαίνετε ότι είναι αρχές του Ιανουαρίου και ότι όλοι δυσκολευόμαστε να συνηθίσουμε το 2021; Γιατί να αποτελούν εξαίρεση οι γραμματείς του Αρείου Πάγου; Η αναφορά πρωτοκολλήθηκε, πέρασε στο κομπιούτερ της Εισαγγελίας και παραδόθηκε στα χέρια του Εισαγγελέα. Στο χαρτάκι που μου έδωσε η γραμματέας έβαλε 2020. Να τη σκοτώσουμε; Το ανήρτησα ως έχει. Μεταξύ μας, θέλω να διασκεδάσω και με τα τρολάκια που σίγουρα θα μπούνε να γράψουν ότι σας κοροϊδεύω 😄 Γι αυτό έχω αφήσει και τα τηλέφωνα της γραμματείας της Εισαγγελίας. Ας πάρουν τηλέφωνο να ρωτήσουν…

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ:ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑ. Με δύο λόγια, οι εμβολιασμοί που έγιναν μέχρι τη χορήγηση της άδειας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή την 3.1.2021, έγιναν ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ.

πηγή

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...