Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Το 2023 ολοκληρώνεται στους Πολίτες-Πειραματόζωα η πειραματική των εμβολίων.

 

Εκτιμώμενη ημερομηνία ολοκλήρωσης της κλινικής ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗΣ μελέτης ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ: 27 Ιανουαρίου 2023....

Μηπως κάποιοι δεν το ξέρετε οτι οσο θα πειραματίζονται στους ανθρώπους ζήτησαν να μην έχουν Ποινικές ευθύνες απο παρενέργειες και θανάτους? Και αυτα τα αποδεχθηκε η Κυβέρνηση Μητσοτάκη!! Μην μας πείτε οτι δεν τα ξέρετε αυτά τα deal του Κυριάκου που παρουσιάζεται ως ΣΩΤΗΡΑΣ?

Ευχαριστούμε  τις Πολιτικές Μαριονέτες – Ηθοποιούς της Χώρας που δέχτηκαν να συμμετέχουν στο Πείραμα. Πολλοί δεν πιστεύουν καν πως εμβολιάστηκαν απο το σκεύασμα που ηρθε για το πόπολο!!! Ισως να εχουν δικιο..Είναι δυνατο αυτοί που εκτελουν πρόγραμμα ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ και ΜΕΙΩΣΗΣ πληθυσμού να κάνουν το ιδιο εμβόλιο?

Οι περισσότεροι Ελληνες θα περιμένουν   τα αποτελέσματα αφότου τελειώσει η κλινική ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ μελέτη μετά τις 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟ 2023.

Και όσο για τους έμμεσους εκβιασμούς που ακούμε απο τα πληρωμένα ΜΜΕ για υποχρεωτικότητα και για χαρτιά της Γκεστάπο ( Διαβατήρια εμβολίων) σύμφωνα με τον ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ δεν ισχύουν. Μόνο Χούντες τα εκδίδουν αυτά όπως και αλλους εκβιασμούς που ετοιμάζουν οτι δεν θα μπορείς να εργάζεσαι (αρα δεν θα πληρώνεσαι) αν δεν εμβολιαστείς!!

ΚΩΔΙΚΑΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ

“Επιτρεπόμενα Ιατρικά Πειράματα”:

  1. Η εθελοντική συναίνεση του εξεταζόμενου είναι απολύτως απαραίτητη.

3.Το πείραμα θα πρέπει να σχεδιαστεί και να βασίζεται σε αποτελέσματα πειραμάτων σε ζώα, (ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΛΗΦΘΗΚΑΝ) στην γνώση του φυσικού ιστορικού της νόσου ή άλλον προβλημάτων υπό μελέτη για να διασφαλιστεί ότι τα αναμενόμενα αποτελέσματα θα δικαιολογήσουν την εκτέλεση του πειράματος.

4.Το πείραμα πρέπει να διεξάγεται έτσι ώστε να αποφεύγεται κάθε περιττή σωματική και ψυχική οδύνη και τραυματισμός.

Κανείς δεν μπορεί να σε υποχρεώσει να συμμετέχεις ως πειραματόζωο σε πείραμα χωρίς την θέληση σου και εαν υπάρξει έμμεσος εκβιασμός υπάρχουν και τα Δικαστήρια με αδρές αποζημιώσεις.Αν αυτα και οι Δικαστές υποκύψουν οπως εκαναν με τη Μάσκα πιθανώς να δούμε ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ …

Ειδικά οταν θα μας πουν οτι απενεργοποιούν τις Τραπεζικές μας κάρτες αν δεν εμβολιαστούμε..Η οταν καταργήσουν τα μετρητά και για να ειναι ενεργοποιημένη η κάρτα σου θα πρέπει να δινει το TAXIS οκ οτι εχεις κανει ολα τα εμβόλια των Παρανοικών του Πλανήτη…

Εχει πολλά επεισόδια το εργο της Ατζέντας που εκτελουν Ψυχοπαθή Πολιτικά Καθάρματα.

πηγή

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...