Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

Η απάτη της Πανδημίας με Ηχητικά κασέτες απο συναντήσεις Υπουργων-Λοιμοξιολόγων και video

 

Πριν λίγες μερες ο Γιώργος Τράγκας αποκάλυψε στην εκπομπή του οτι Λοιμωξιολόγοι που συμμετέχουν στην Κυβερνητική Επιτροπή Υγείας έχουν ΚΑΣΕΤΕΣ με ηχογραφημένες συνομιλίες για εντολές που λαμβάνουν ώστε να....

αλλάζουν τις επιστημονικές απόψεις τους οπως θέλει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Τις κασέτες αυτές τις κρατάνε οι ίδιοι και έχουν δώσει αντίγραφα σε αλλα άτομα για την ασφάλεια τους..Είναι καταγεγραμμένες συνομιλίες με Υπουργούς κ.α.

Αυτό δείχνει οτι έχουμε μια διαχείριση της μαιμού Πανδημίας ανάλογα με τις εντολές που εκτελεί η Κυβέρνηση απο τους Παρανοϊκούς -Ψυχοπαθείς της Νέας Τάξης για τον πλήρη ελεγχο του Πληθυσμού και την μείωση του.

Ηδη το μέλος της Επιτροπής κ.Σωτήρης Τσιόρδας εχει επιβεβαιώσει την ΑΠΑΤΗ με τα ΤΕΣΤ δηλώνοντας οτι δεν ξεχωρίζουν τα Διαγνωστικά τον covid 19 και οτι βγάζουν ΨΕΥΔΩΣ ΘΕΤΙΚΑ!!!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΡΔΑ

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Ήχου

Αυτο και μονο συνιστά ΑΠΑΤΗ κατ εξακολούθηση Εξαπάτηση των πολιτών γιατί βάσει των θετικών Τεστ περιόρισαν την ελευθερία των Πολιτών και κατάργησαν θεμελιώδη Δημοκρατικά Δικαιώματα. Επίσης τα διαγνωστικά αντισωμάτων που βγαίνουν θετικά δεν ειναι κρούσματα. Είναι υγιείς άνθρωποι που εχουν αντισώματα να αντισταθούν σε εισερχόμενους ιούς.

Επισης Κρούσμα δεν είναι κάποιος που δεν εχει συμπτώματα η λοίμωξη αναπνευστικού.

ΑΠΑΤΗ συνιστά και η συνολική ανακοίνωση Θανάτων που σε αυτούς βάζουν μαζι ολους τους θανάτους απο άλλες αιτίες και βαριά νοσήματα. Και αυτο το βεβαίωσε το μέλος της Κυβερνητικής Επιτροπής Υγείας κ.Τσιορδας

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Ήχου

Επιπλέον απαγόρευσαν  το βασικό διαγνωστικό εργαλείο διαπίστωσης της αιτίας των θανάτων. Την Νεκροτομή  και αυτοί συνεχίζουν να μας μιλούν για τεστ..

Η Ελληνική Κυβέρνηση κρύβει  το Φάρμακο bamlanivimab της φαρμακευτικής εταιρείας Eli Lilly που κυκλοφόρησε στην Αμερική και εχει προαγοράσει τα εμβόλια που δεν έχουν έγκριση και οιν περισσότεροι Γιατροί στο Κοσμο μιλούν για γενετική παρέμβαση με ολέθριες συνέπειες.Το bamlanivimab ειναι  ένα μονοκλωνικό τεχνητό αντίσωμα το οποίο ενισχύει τις άμυνες του ανοσοποιητικού συστήματος κατά του κορωνοϊού.Ολα στο βωμό του κέρδους και του ελέγχου των πολιτών παρα  της διάσωσης.

Επιβεβαίωση για πολιτική διαχείριση  της επιστημονικής άποψης των λοιμωξιολόγων παραδέχθηκε και ο Κ.Μαγιορκινης ο οποίος πήρε τη σκυτάλη στη δημόσια εκπροσώπηση της Εθνικής Επιστημονικής Επιτροπής για τον κορωνοϊό από τον Σωτήρη Τσιόδρα.Μιλωντας στο in.gr παραδέχθηκε ότι στην Ελλάδα αλλά και γενικότερα σε όλες τις χώρες, οι επιστημονικές απόψεις περνάνε από πολιτικό φίλτρο.

Την βεβαίωση πολιτικής παρέμβασης έκανε και στη Βουλή των Ελλήνων ο Βουλευτής και πρωην Υπουργός Υγείας κ Πολάκης.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΟΤΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
Αν με θνητότητα 0.05% επιτρέπουμε τέτοια γενοκτονικά μέτρα θα είμαστε μια ζωή αιχμάλωτοι στην Παγκόσμια Χούντα που συμμετέχει και το πολιτικό μας σύστημα.
Ολα αυτά μαζί με τις κασέτες που εχουν λοιμωξιολόγοι αποδεικνύουν περίτρανα την απάτη κατ εξακολούθηση της Κυβέρνησης σε βάρος των πολιτών που εφεραν την Διάλυση της Οικονομίας και την Φτωχοποίηση ενος λαού που δεν φταίει να τρομοκρατείται χωρις να υπάρχει κίνδυνος για την υγεία του στο βαθμό που παρουσίασαν με συνεργούς  τα πληρωμένα Μέσα εξαπάτησης. Οι Έλληνες απο αυτή την απάτη επιπλέον της Οικονομικής ζημίας στερούνται τα βασικά τους δικαιώματα, όπως τις ατομικές τους ελευθερίες και την ελευθερία της έκφρασης.Οι περιορισμοί για τον κορωνοϊό  έχουν οδηγήσει σε χρεωκοπίες, μαζική ανεργία κλείσιμο επιχειρήσεων  ενώ οι μαθητές στερήθηκαν την εκπαίδευσή τους.
Τα ειχαν ολα εκ των προτέρων προετοιμάσει.Μάλιστα τον Οτωβριο του 2019 εγινε πρόβα τζενεράλε.  Η άσκηση είχε συνδιοργανωθεί από το Center for Health Security του πανεπιστημίου Johns Hopkins, το World Economic Forum και το ίδρυμα Bill & Melinda Gates Foundation με τη συμμετοχή 130 ειδικών από όλο τον κόσμο.Η εκδήλωση φέρει την ονομασία Event 201 και πραγματοποιήθηκε στις 18 Οκτωβρίου.εκαναν προσομοιωση και  οι  κυβερνήσεις  οι διεθνείς οργανισμοί και οι επιχειρήσεις αποφάσισαν να  να προγραμματίσουν από τώρα τον τρόπο με τον οποίο θα δράσουν κατα της ανθρωπότητας και τα μετρα που θα πάρουν ηταν κοινα.Αυτα που σημερα ζούμε…για να μας μετατρέψουν με παρέμβαση στο DNA μας σε ανθρωποειδή ρομπότ με ημερομηνία λήξης.
Eνα ακομη Ηχητικό επιβεβαιώνει οτι σκόπιμα Τρομοκρατούν απο την πληρωμένη με 40 εκ ευρώ Τηλεόραση  είναι οσα δήλωσε ο Υπουργός ανάπτυξης κ.Γεωργιάδης στο Face to Face.Μας κράτησαν φυλακισμένους χωρίς αντιδράσεις  σε 2η  καραντίνα γιατί μας έδειχναν νεκρούς στα Μέσα εξαπάτησης!!!
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ..Ακούστε το Πατήστε PLAY
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Ήχου

Το οτι δεν υπάρχει Πανδημια το επιβεβαιώνει και ο ΕΟΔΥ.Στις πρώτες 26 εβδομάδες του 2020 έχουμε 1000 θανάτους λιγότερους απο το 2019…

Ολα αυτά τα ηχητικά που έχουμε στη διάθεση μας και αυτα που έχουν σε κασέτες οι Λοιμωξιολόγοι εαν τα πάρουν οι Εισαγγελείς της Χώρας το παραμύθι της Πανδημίας ΤΕΛΕΙΩΣΕ Και οχι μονο τελείωσε αλλα ανοιγει ο Δρόμος για την σύλληψη των Παρανοικών της Κυβέρνησης  που εκτελουν και αποτελειώνουν τη Χώρα…Αλλα για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα οι Δικαστές να βγάλουν τις μάσκες που φορούν.
Άρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη.
ΤΟ VIDEO  ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ SERVER ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ    ….ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ -ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ.
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
01:12
02:33

*** ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Αυτό τους ενοχλεί πιο πολύ από τα like!!!Είναι το ελάχιστο που μπορείς να κάνεις και δεν κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ…Όσο θα είναι όρθιο και το Ιντερνετ…ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ -Διάδωσε την αλήθεια…μόνο έτσι θα σωθεί ο κόσμος & η Χώρα μας από τα Παρανοϊκά σχέδια της Νέας τάξης και του Πολιτικού μας συστήματος που εκτελεί τους Ελληνες..

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...