Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Βαριές κουβέντες από τον διευθυντή του «Βήματος»: Οίκοι ευθανασίας τα επαρχιακά νοσοκομεία – Χαμός στο Twitter. Γυμναστές , αλουμινάδες και άλλοι αστοιχείωτοι έγιναν διοικητές των νοσοκομείων γράφει ο Αντώνης Καρακούσης, αποκαλώντας τα νοσοκομεία θαλάμους ευθανασίας.

 

Ένα χαμό και πολλά και αιχμηρά σχόλια έχουν προκαλέσει οι αναρτήσεις του διευθυντή του Βήματος Αντώνη Καρακούση – που οι φήμες τον θέλουν να φεύγει από το «Βήμα» και να ετοιμάζεται η διαδοχή του- σχετικά με τα νοσοκομεία της επαρχίας και τη διαχείριση της κρίσης του κορονοϊού….

Ο δημοσιογράφος με ένα «μπαράζ» αναρτήσεων στο Τwitter γράφει ότι τα περισσότερα επαρχιακά νοσοκομεία διοικούνται από πρόσωπα που δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο και έχουν μετατραπεί σε θαλάμους ευθανασίας.

Τι γράφει ο Α. Καρακούσης

«Τα περισσότερα επαρχιακά νοσοκομεία διοικούνται από πρόσωπα που δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο .Γι αυτό και έχουν μετατραπεί σε οίκους ευθανασίας. Αυτή είναι αλήθεια. Έστω και τώρα ας επέμβει η ηγεσία του υπουργείου Υγείας. Απέχουμε πολύ ακόμη απο το τείχος ανοσιας…» γράφει ο κ. Καρακούσης ενώ σε άλλη ανάρτησή του αναφέρεται στο νοσοκομείο του Κιλκίς.

«Αυτά που συμβαίνουν στο νοσοκομείο του Κιλκίς είναι πρωτοφανή. Οι μονάδες Covid είναι διάσπαρτες στο νοσοκομείο, θετικοί ασθενείς κινούνται ανάμεσα σε υγιείς,το προσωπικό είναι εκτεθειμένο και η διοίκηση πέρα βρέχει.Το υπουργείο Υγείας δεν μπορεί να κωφεύει στις καταγγελίες..».

Σε άλλη ανάρτησή του ο κ. Καρακούσης εγκαλεί τον Υπουργό Υγείας και του επισημαίνει εμφατικά ότι πεθαίνουν άνθρωποι αβοήθητοι στα επαρχιακά νοσοκομεία.

«Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας οφείλει δράση τώρα, δεν υπάρχει χρόνος ,πεθαίνουν άνθρωποι αβοήθητοι στα επαρχιακά νοσοκομεία, που από μονάδες υγείας έχουν μετατραπεί σε ψηφοθηρικά γραφεία τοπικών βουλευτών» γράφει στην ανάρτησή του, ενώ σε άλλη αναφέρεται στον τρόπο που τοποθετούνται οι διοικητές.

«Εχουν γίνει εγκλήματα με τις τοποθετήσεις διοικητών στα νοσοκομεία. Άσχετοι άνθρωποι, γυμναστές , αλουμινάδες και άλλοι αστοιχείωτοι που δεν είχαν ξαναδεί στη ζωή τους μονάδες υγείας, διαφεντεύουν νοσοκομεία και χειρίζονται την πανδημία. Κάντε κάτι τώρα. Πεθαίνουν άνθρωποι..», γράφει ενώ αναφέρεται συγκεκριμένα και στο νοσοκομείο του Κιλκίς.

«Δεν είναι μόνο το νοσοκομείο του Κιλκίς που έχει αποδιαρθρωθεί λόγω ανήκουστων παρεμβάσεων που εξαφάνισαν τη φυσική του ηγεσία .Και στη Γουμένισσα συμβαίνει σχεδόν το ίδιο και στην Κοζάνη ανάλογα. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση ..».

Οι αναρτήσεις του Α. Καρακούση

Βαριές κουβέντες από τον διευθυντή του "Βήματος": Οίκοι ευθανασίας τα επαρχιακά νοσοκομεία - Χαμός στο Twitter

καρακούσης

Οι αντιδράσεις στο Τwitter

Οι αντιδράσεις στο twitter είναι εκρηκτικές. Μάλιστα κάποιοι του επισημαίνουν ότι αυτά που γράφει στο twitter δε τα γράφει στην εφημερίδα, ενώ άλλοι λένε ότι θα φύγει από τον Όμιλο Μαρινάκη.

τουιτερ
καρακούσης
καρακούσης
καρακούσης
καρακούσης
καρακούσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...