Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

MIA ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΦΥΣΙΚΟΣ Ή ΤΕΧΝΗΤΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ; ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ SARS-CoV-2 ΚΑΙ HIV; OEO;

 

Δεν πιστεύω, παίδες, να είστε από αυτούς που διαβάζουν συνωμοσιολογίες, fake news και τέτοιες ανοησίες! Γιατί η αφεντιά μου…

κολλημένη νυχθημερόν στο χαζοκούτι: Τσιόδρας, Σύψας, Μόσιαλος και ξερό ψωμί! Α! Και Εισαγγελάτος και πάσης Ελλάδος, άμα λάχει, να ουμ… Γιατί πάνω από όλα θέλουμε έγκυρη ενημέρωση και αξιοπιστία! ΄Οχι, παίζουμε!

Και τι μας είπαν τα καμάρια μας για τον ιό;

Τον ιό τον είχε η νυχτερίδα, που την έφαγε ο μυρμηγκοφάγος, που τον έφαγε ο Κινέζος, πάει και η γάτα, που έφαγε τον ποντικό, που πήρε το φιτίλι μέσ’ από το καντήλι, που έφεγγε και κένταγε η κόρη το μαντίλι ντίλι ντίλι ντίλι….

΄Η κάπως έτσι, δεν τα θυμάμαι και καλά! Η ουσία όμως είναι μία και ο μπακλαβάς γωνία: για όλα φταίνε οι Κινέζοι που τρώνε ό,τι σιχαμάρα βρουν και δεν προσέχουν καθόλου! Όσο για αυτά που λένε, ότι ο ιός κατασκευάστηκε σε εργαστήριο, είναι αισχρές συκοφαντίες και ασύστολα ψεύδη!

Τα ποια; Να μωρέ, ότι επί Ομπάμα ξεκίνησαν να κατασκευάζουν τον ιό στις ΗΠΑ αλλά επειδή ήταν επικίνδυνο, να αποκαλυφθούν, μετέφεραν τις έρευνες στη δικτατορική Κίνα, όπου δε συνέτρεχε λόγος ανησυχίας και τη βρωμοδουλειά τελικά έφερε εις πέρας το εργαστήριο της Γουχάν! ΄Ακου, να δεις τώρα φαντασιοπληξίες!

Ενώ και οι σχιστομάτηδες κατηγορούν τα αμερικανάκια λέγοντας ότι το ξέπασμα της πανδημίας άρχισε από το περιβόητο εργαστήριο βιολογικών όπλων του αμερικανικού στρατού Φορτ Ντέτρικ, στο Μέριλαντ. Και μάλιστα αναρωτιούνται, γιατί το εν λόγω εργαστήριο έκλεισε εσπευσμένα λόγω ανεπάρκειας των μέτρων ασφαλείας!

Αλλά επειδή ο καθένας λέει το κοντό του και το μακρύ του, πάμε να δούμε, τι λένε οι επιστήμονες: οι κανονικοί, όχι οι πληρωμένοι:

α) Στο διεπιστημονικό συνέδριο του Σεπτεμβρίου οι συμμετέχοντες έγκριτοι επιστήμοινες μας είπαν, ότι ο νέος κορωνοϊός έχει ασυνήθιστα υψηλή μεταδοτικότητα, πράγμα που αποδεικνύει, ότι είναι τεχνητός και όχι φυσικός ιός!

β) Ερευνητές ανακάλυψαν ότι υπάρχει εκπληκτική ομοιότητα 4 μοναδικών ενθέτων σε πρωτεΐνη ακίδα του νέου κορωνοϊού με τον HIV-1 τα οποία δεν υπάρχουν σε κανένα άλλο κορωνοϊό! (Με απλά λόγια πρωτεϊνικό τμήμα του νέου κορωνοϊού είναι πανομοιότυπο με αντίστοιχο τμήμα του ιού του AIDS και όχι με τους άλλους ήδη υπάρχοντες κορωνοϊούς! Ουάου!)


Και ποιο το συμπέρασμα των εν λόγω επιστημόνων; Οέο;

΄Οτι αυτό είναι απίθανο να συνέβη τυχαία, επομένως ο ιός είναι κατασκευασμένος!

Εν ολίγοις, παίδες, μας λένε, ότι κάποιοι πήραν έναν απλό ιό γρίπης, του έβαλαν ολίγη από ιό AIDS*, τον μαγείρεψαν καλά καλά στο εργαστήριο και τον έσπειραν στην υφήλιο! Τι λες τώρα! Πιο βιολογικός πόλεμος πεθαίνεις!

Η έρευνα αυτή δημοσιεύτηκε ως προκαταρκτική αναφορά στο bioRxiv και ω, του θαύματος! ΄Οπως μπήκε, έτσι έκανε φτερά! Μόνο που φίλη αναγνώστρια γιατρός από Θεσ/νίκη πρόλαβε και το φωτογράφισε και μου το έστειλε!
https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.01.30.927871v2

Και όσο και αν προσπαθούν, να κρύψουν την αλήθεια, ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον! Why? Because… Γιατί στα παραπάνω συνηγορεί και η είδηση που ήρθε από Αυστραλία, ότι σταμάτησαν δοκιμές αυστραλιανού εμβολίου, επειδή αρκετοί εθελοντές έβγαιναν ψευδώς θετικοί στον ιό του AIDS:

Κοροναϊός : Άδοξο τέλος για αυστραλιανό εμβόλιο … Αρκετοί εθελοντές έδωσαν ψευδώς θετικό αποτέλεσμα σε εξετάσεις για HIV


Γιατί τα γράφω αυτά; Επειδή δυστυχώς ή ευτυχώς το αφήγημα της “πανδημίας” είναι διάτρητο και μπάζει από παντού! Και όταν κάποιος μας λέει ψέματα σε ένα πράγμα, γιατί να τον εμπιστευτούμε σε ο,τιδήποτε άλλο; Π.χ. στο ότι το εμβόλιο θα είναι αποτελεσματικό και ασφαλές; ΄Η στο ότι δε θα επιφέρει γενετική τροποποίηση; Και να τρέξουμε, να εμβολιαστούμε εμείς και τα παιδιά μας;

Και να ήταν το μόνο ψέμα! Θα χρειαζόμασταν μέρες ολόκληρες, για να απαριθμήσουμε τα όσα έλεγαν φάσκοντας και αντιφάσκοντας από την αρχή της “πανδημίας” μέχρι τώρα! Αλλά θα αρκεστώ στο εξής:

Πού βασίστηκαν, για να επιβάλουν τα παράλογα, παράνομα, αντισυνταγματικά λόκνταουν, που καταστρέφουν την οικονομία, τη μικρομεσαία τάξη, το μέλλον των παιδιών μας και καταργούν τις ελευθερίες και τα δικαιώματά μας;

Μα στα τεστ βεβαίως βεβαίως! Και πόσο αξιόπιστα είναι αυτά;

Δε θα επεκταθώ, γιατί υπάρχουν πλήθος επιστήμονες που τα έχουν καταγγείλει ως αναξιόπιστα! Οπότε θα περιοριστώ σε ένα και μόνο πράγμα:

Μετά την παπάγια, την κατσίκα και το ορτύκι που βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό, όπως κατήγγειλε ο πρόεδρος της Τανζανίας, τώρα και η Coca Cola θετική! Yes!
https://www.facebook.com/100010268911103/videos/1341911642827787

Το πλήρες ξεβράκωμα της απάτης.

Ο Αυστριακός βουλευτής Michael Schnedlitz κάνει LIVE τέστ κορονοϊού σε ενα ποτήρι “Coca Cola” μέσα στο Αυστριακό κοινοβούλιο και η “Coca Cola” βγαίνει “ΘΕΤΙΚΗ” !!!

Επίσης ανακοινώνει την μήνυση κατα του Υπουργού Υγείας και όλης της Κυβέρνησης για απάτη και κατασπατάληση δημόσιου χρήματος…

Και τους τα χώνει χοντρά:

“Καταστρέψατε την παιδεία”

“Καταστρέψατε την Οικονομία”

“Καταστρέψατε επιχειρήσεις”

“Δεν δίνετε φράγκο για τα νοσοκομεία”

“Βγάζετε νόμους αντισυνταγματικούς” και άλλα πολλά…

“Κύριε πρόεδρε του κοινοβουλίου…έχουμε ενα πρόβλημα που δεν ξέρω πως θα το χειριστείτε…έχουμε ενα ΘΕΤΙΚΟ κρούσμα τώρα, μέσα στο κοινοβούλιο….”

Αυτά, παίδες. Και προσωπικά πολύ ζηλεύω που σε άλλες χώρες υπάρχουν ακόμα πολιτικοί που κάνουν αυτό για το οποίο εκλέχτηκαν: υπηρετούν το λαό και τα συμφέροντά του! Ενώ εδώ οι δικοί μας…
Πιο πουλημένοι προδότες πεθαίνουν… ΄Η μήπως κάνω λάθος;

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

ΥΓ. Μήπως το συγκεκριμένο ανακάτεμα των δύο ιών έγινε, ώστε από τον ιό της γρίπης να υπάρχει υψηλή μεταδοτικότητα και από τον ιό του AIDS χαμηλή άμυνα του οργανισμού, με αποτέλεσμα ο ιός να είναι φονικός; Αν όντως αυτός ήταν ο σκοπός τους, τι κρίμα! Δεν τους έκατσε!

πηγή

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...