Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Κύριε Εισαγγελέα που είσαι;;; Ποιος αποφασίζει ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει;;;

 

Ποιος αποφασίζει ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει; Σε αυτό το ερώτημα μόνο ένας εισαγγελέας μπορεί να απαντήσει με το να διατάξει έρευνα και να αναζητήσει τυχόν ευθύνες....

Η καταγγελία του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου σοκάρει αφού μίλησε πριν λίγο για επιλογή ασθενών ανάλογα την ηλικία τους.

Με πιο απλά λόγια, η μάνα μας, ο πατέρας μας, η γιαγιά μας και ο παππούς μας που είναι μεγάλοι σε ηλικία και προσβλήθηκαν από κορονοϊό ας πάνε στο δι@ολο.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Γιαννάκος, μετά το πέρας της επίσκεψής του στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, τα νοσοκομεία στη Θεσσαλονίκη έχουν “γονατίσει” και το σύστημα έχει ξεπεράσει τα όρια του.

«Δεν ξέρω τι λένε τα λύματα αλλά τα νοσοκομεία της Κεντρικής Μακεδονίας, της Θεσσαλονίκης έχουν γονατίσει. Γίνεται επιλογή ασθενών στις ΜΕΘ, αλλά το κριτήριο είναι ηλικιακό. Γι’ αυτό βλέπουμε στις ΜΕΘ ότι έχει πέσει ο μέσος όρος ηλικίας. Δεν υπάρχουν ΜΕΘ και είναι αναγκασμένοι οι γιατροί να επιλέγουν ποιος θα μπει και ποιος θα μείνει εκτός. Πλέον όλες οι ΜΕΘ έχουν γεμίσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Δίνουμε μάχη στα τελευταία αυτοσχέδια χαρακώματα, σε πρόχειρες ΜΕΘ. Πάνω από 700 υγειονομικοί νοσούν στη Θεσσαλονίκη, και 1.000 στην Κεντρική Μακεδονία” τονίζει ο κ. Γιαννάκος, ενώ στη συνέχεια προσθέτει πως “τα νοσοκομεία αναστενάζουν από έλλειψη προσωπικού”.

Σημειώνεται πως κατά την διάρκεια της εφημερίας στο Ιπποκράτειο έγιναν συνολικά 76 εισαγωγές ασθενών με κορονοϊό, ενώ οι 25 κλίνες ΜΕΘ είναι όλες καλυμμένες. Επίσης, αυτή τη στιγμή, νοσηλεύονται 250 ασθενείς σε απλές κλίνες.

Πηγή 

πηγή

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...