Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Το γρήγορο φτυάρι: «Όποιος διασκεδάζει, πίνει, τρώει χωρίς να τηρεί τα μέτρα σκάβει τάφους»...


 Σαρωτικούς και εντατικούς ελέγχους για την τήρηση των νέων περιοριστικών μέτρων προανήγγειλε και μάλιστα σε μακάβριους τόνους ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης....

Η αστυνομία θα είναι παντού

«Όλη η αστυνομία θα είναι στο δρόμο» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και τόνισε: «Όποιος διασκεδάζει, πίνει και τρώει χωρίς να τηρεί τα μέτρα σκάβει τάφους. Όποιος μαγαζάτορας παρανομεί σκάβει τάφους».


«Θα είμαστε παντού» διεμήνυσε ο κ. Χρυσοχοΐδης αναφερόμενος στο «ρόλο» και την «αποστολή» της ΕΛΑΣ ζητώντας «συμμόρφωση» και χαρακτηρίζοντας την «ανυπακοή» ως «ανεύθυνη και παράνομη πράξη».

Μάλιστα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προειδοποίησε ότι δεν θα επιτραπεί η μετάβαση από «κόκκινες» περιοχές σε «κίτρινες». «Συμπεριφορές να φεύγουμε από νομό σε νομό για διασκέδαση δεν θα γίνουν ανεκτές».

Όπως τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη οι έλεγχοι θα είναι σαρωτικοί «γιατί διαφορετικά θα κλείσει ολόκληρη η Ελλάδα»

Αναφερόμενος τους ελέγχους που έγιναν το τελευταίο 24ωρο ο κ. Χρυσοχοΐδης μίλησε για 48000 ελέγχους από την Ελληνική Αστυνομία και 1900 παραβάσεις για χρήση μάσκας και αποστάσεις, ενώ ελέγχθησαν 3600 μαγαζιά και καταγράφηκαν 254 παραβάσεις. 

Πηγή

πηγή

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...