Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Γ. Τράγκας: Καταγγέλλω τον κύριο Μητσοτάκη, ως κοινό δολοφόνο χιλιάδων ανθρώπων...

 

Δεν ξέρω για πόσο καιρό ακόμα θα είμαι μαζί σας στον Ελλάδα 94,3 και στον τηλεοπτικό σταθμό Βεργίνα TV. Ελπίζω οι πιέσεις που ασκούνται και οι ανήθικες προτάσεις που γίνονται να μην λυγίσουν, να μην σπάσουν συμφωνίες που υπογράφηκαν και χέρια που δόθηκαν…

Σήμερα, επειδή, όπως λέει ο λαός, με ζώνουν τα φίδια, και η σκιά του κακού της εποχής, καλώ τον γενικό εισαγγελέα, τον σεβαστό εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και όλους τους εισαγγελείς της χώρας, να καταγράψουν τα όσα ακουστούν στην ραδιοφωνική μου εκπομπή. Επίσης, καλώ το νομικό και ιατρικό κόσμο της χώρας να λάβει υπόψιν του τις εγκληματικές παραλήψεις, και τα μαζικά εγκλήματα κατά της ελληνικής κοινωνίας τα οποία τεκμηριώνονται μέσα από την έρευνα και το ρεπορτάζ που κάνω εγώ και η ομάδα μου.

Για λόγους υποταγής και υλοποίησης οδηγιών ξένων κέντρων ή για λόγους ιδιοτελείς ή στην καλύτερη περίπτωση από πολιτική αμετροέπεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ομάδα των γνωστών λοιμωξιολόγων, προβαίνει σε πράξεις που οδηγούν στον θάνατο χιλιάδες Έλληνες ασθενείς, στον οικονομικό θάνατο και στον κοινωνικό μαρασμό εκατομμύρια Έλληνες πολίτες. Επί μήνες παρακολουθούμε έναν ανήθικο άνθρωπο που είναι σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, να κλαίει μπροστά στις κάμερες για τους ηλικιωμένους, για τους παππούδες και για τις γιαγιάδες.

Χθες ο Πρόεδρος 300 γηροκομείων σε όλη τη χώρα μού αποκάλυψε ότι ουδέποτε ο κύριος Τσιόδρας έχει συναντηθεί με το διοικητικό συμβούλιο των γηροκομείων για να λάβει υπόψιν του την κατάσταση που επικρατεί σε αυτές τις δομές. Το ίδιο και ο κύριος Χαρδαλιάς.

Μόλις προ ολίγων 24ωρων ήρθαν σε επαφή με την αρμόδια υπουργό (Δόμνα Μιχαηλίδου)που υποσχέθηκε ότι θα βρει τα απαραίτητα rapid test για το προσωπικό των γηροκομείων, που είναι 3,5 χιλιάδες άνθρωποι στη χώρα, οι οποίοι μπαινοβγαίνουν μέσα σε αυτές τις δομές που φιλοξενούν ηλικιωμένους και φυσικά τους μολύνουν. Το εκπληκτικό είναι ότι άκουσα ότι χωρίς να είναι κάποιος ηλικιωμένος άρρωστος από covid19, προκειμένου να προφυλάξουν τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο με όλες τις συνέπειες που μπορεί να έχει μια ενδονοσοκομειακή λοίμωξη.

Σήμερα καταγγέλλω τον κύριο Μητσοτάκη ως κοινό δολοφόνο χιλιάδων ανθρώπων, γιατί η λογική του και κυρίως ο ψυχικός κόσμος του αποδέχτηκε πρόταση να ανασταλεί το 80% των γενικών χειρουργείων σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο πρόεδρος νοσοκομειακών ιατρών ΑΧΕΠΑ Θανάσης Σιούλης, μιλώντας επί ώρα μαζί μου χθες στο Βεργίνα TV, ένας άνθρωπος πολύ συγκρατημένος και καθόλου αντικυβερνητικός, μου είπε ότι «μια γυναίκα που εμφανίζει καρκίνο του μαστού μπαίνει σε λίστα αναμονής με κίνδυνο η νεοπλασία να παρεισφρήσει σε λεμφαδένες και να κάνει μεταστάσεις. Ένας Έλληνας πολίτης του οποίου η διάγνωση είναι καρκίνος του εντέρου, εάν δεν του έχει κάνει απόφραξη για να πάει στα επείγοντα χειρουργεία, μπαίνει στη λίστα. Το ίδιο συμβαίνει σε εκατοντάδες περιστατικά νεοπλασιών, καρδιαγγειακών και άλλων επεμβάσεων. Υπάρχει περίπτωση να γίνει επιλογή μεταξύ δύο ανευρυσμάτων έτοιμων να εκραγούν, και να επιλέξει ο χειρουργός αυτό που είναι μεγαλύτερο από το άλλο ή το αντίθετο προκειμένου να σώσει τον νεότερο ασθενή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεχόμενος την όλη κατάσταση είτε γιατί υλοποιεί είτε γιατί έχει την ψυχή και την καρδιά να υλοποιεί οδηγίες των Γερμανών, είτε γιατί δεν έχει καθόλου μυαλό και παρασύρεται από έναν υποκριτή και ανήθικο γιατρό που πέταξε εκατομμύρια εμβολίων H1N1 στη χωματερή και ανευρέθη να παίρνει χρήματα από τη GlaxoSmithKline που πούλησε τα εμβόλια, είναι κοινός δολοφόνος χιλιάδων Ελλήνων οι οποίοι θα πεθάνουν στις λίστες αναμονής χειρουργείων που έχουν ήδη προγραμματιστεί πριν από δύο και τρία χρόνια και τώρα αναβάλλονται εκ νέου.

Σεβαστέ εισαγγελέα του Αρείου Πάγου όλα αυτά τα οποία αναφέρω με φειδώ, με τη δέουσα αυτοσυγκράτηση και με πολύ περίσκεψη προέρχονται από αφηγήσεις και συνεντεύξεις, επίπονης δημοσιογραφικής έρευνας, από συνεντεύξεις με δεκάδες επιστήμονες, καθηγητές και εκπροσώπων των τάξεων που πλήττονται.

Καταγγέλλω τον καθηγητή Τσιόδρα, τον περίφημο Σωτήρη, και εκείνους που αποφάσισαν την αναστολή των γενικών χειρουργείων ως κοινούς δολοφόνους. Είναι απάνθρωπο. Είναι ιδιαζόντως ειδεχθές έγκλημα να παραμένουν ανεγχείρητοι επιθετικοί όγκοι, καρδιαγγειακά νοσήματα, και περιστατικά τα οποία παραμένοντα άνευ χειρουργείου επιβαρύνουν την κατάσταση χιλιάδων ανθρώπων και τους οδηγούν στο θάνατο. Καταγγέλλω τους συναδέλφους μου οι οποίοι αν και γνωρίζουν σιωπούν. Επίσης γνωρίζει όλη η αξιωματική αντιπολίτευση τι συμβαίνει στη χώρα.

Οι άνθρωποι πεθαίνουν από τις αποφάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη. Είτε τον παρέσυραν είτε ο ίδιος αισθάνεται Μεσσίας και προστάτης της υγείας των ανθρώπων, με βάση τα στοιχεία που συλλέγω για ανθρώπους που είναι άρρωστοι και αναμένουν σε λίστες, είναι κοινός δολοφόνος και συνεργοί του είναι όσοι θεατρίνοι και τηλε-αστέρες μας προέκυψαν λόγω covid19 από τον χώρο των λοιμωξιολόγων.

Χθες επικοινώνησα με τον καθηγητή Εντατικολόγο και Πνευμονολόγο κύριο Ζακυνθινό. Η μακρά συνέντευξη που μου παραχώρησε ήταν ιδιαίτερα διαφωτιστική. «Ποτέ ξανά lockdown», μου είπε ο διακεκριμένος καθηγητής, μάχιμος γιατρός στον Ευαγγελισμό. Ο ιός υπάρχει αλλά αυτά που προκρίνονται ως μέτρα είναι εγκληματικά.

Απευθύνομαι σήμερα προς όλους τους υπουργούς και τα στελέχη της ΝΔ. Κυρίες και κύριοι η πατρίδα καταστρέφεται καθημερινά και συστηματικά. Ο ιός υπάρχει αλλά έχει απειροελάχιστη θνητότητα σε σχέση με τις άλλες γνωστές βαριές ασθένειες που σκοτώνουν κάθε χρόνο δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους όλων των ηλικιών. Από παιδιά μέχρι ηλικιωμένους. Και περιττό να πω ότι, μόνο η φυματίωση, για την οποία υπάρχουν φάρμακα, σκοτώνει παγκοσμίως ένα εκατομμύριο οχτακόσιες χιλιάδες ανθρώπους.

Απευθύνομαι σε όλους τους υπουργούς της ΝΔ. Αυτό που συμβαίνει είναι εφιαλτικό. Εκατομμύρια άνθρωποι «ρευστοποιούνται» οικονομικά και κοινωνικά, πολτοποιούνται εξαιτίας λανθασμένων πολιτικών επιλογών είτε με οδηγίες από έξω είτε από την υστεροβουλία και δολιότητα διαφόρων κερδοσκοπικών κέντρων. Χιλιάδες άνθρωποι θα πεθάνουν εξαιτίας των αποφάσεων του πρωθυπουργού της χώρας και των εισηγήσεων του καθηγητή Τσιόδρα, του πρωταγωνιστή της αγοράς των άχρηστων εμβολίων H1N1. Οδηγούνται πρόωρα σε θάνατο χιλιάδες άνθρωποι με καρδιαγγειακά και όγκους και πλήθος άλλων ασθενειών. Καθυστερείτε η άμεση και έγκαιρη επέμβαση. Οι Έλληνες γιατροί αντιμετωπίζουν μόνο τα οξέα περιστατικά.

Το πολιτικό παιχνίδι δεν έχει τελειώσει στην Αμερική

Αν αληθεύουν όσα ανακαλύπτονται στην Αμερική θα απαιτηθεί πολύς χρόνος για να διαπιστωθεί ποιο είναι το αποτέλεσμα των πρόσφατων αμερικανικών εκλογών. Ο κύριος Πομπέο ενημέρωσε όλους τους ηγέτες του κόσμου ότι πρόκειται να γίνει επανακαταμέτρηση ψήφων.Ο αμερικανικός ιστότοπος RealclearPolitics αφαίρεσε τους εκλέκτορες που πήρε ο κύριος Μπάιντεν στην Πενσιλβάνια.

Ανακαλύφθηκε ότι σε 20 πολιτείες το λογισμικό καταμέτρησης ψήφων, από ένα χρονικό σημείο και μετά, κατέγραφε και καταμετρούσε ως δημοκρατικές όλες τις χιλιάδες ψήφων που έμπαιναν στο σύστημα. Ήδη υπάρχουν επίμονες πληροφορίες ότι στη Τζόρτζια το αποτέλεσμα μετά την επανακαταμέτρηση θα γύρει προς την πλευρά του κυρίου Τραμπ, και το ίδιο θα συμβεί στη Νεβάδα όπου έχουν παρατηρηθεί και ερευνώνται διάφορες περίεργες εισροές και μετατοπίσεις ψήφων.

Όσα βέβαια συμβαίνουν μετά την εκλογή του κυρίου Μπάιντεν, αποκαλύπτουν ότι είχε απέναντί του τη γερμανική Ευρώπη, τα συμφέροντα του γερμανικού αετού, τη λέσχη των δισεκατομμυριούχων που επιδιώκουν να μένουμε σπίτια μας για να τριπλασιάζουν τις περιουσίες τους και να έχουν τον έλεγχο των πληθυσμών, το Πεκίνο και φυσικά όλο το μιντιακό σύστημα. Ο κύριος Μπάιντεν ξεκίνησε με την ανακοίνωση ότι θέλει να φτιάξει μια Επιτροπή Διαχείρισης της Πανδημίας (Task Force) και με έκδηλη επιθυμία στροφής προς τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας αλλά είναι δεκάδες εκατομμύρια οι Αμερικανοί που θέλουν πίσω τις δουλειές τους και την ανθρώπινη κανονικότητα, οι οποίοι διαδηλώνουν σε διάφορα μέρη της Αμερικής ζητώντας πίσω τις δουλειές τους. Το πολιτικό παιχνίδι δεν έχει τελειώσει στην Αμερική. Οι Ρεπουμπλικάνοι στηρίζουν τον Τραμπ είτε μείνει είτε φύγει από τον Λευκό Οίκο.

Το «κόκκινο» κίνημα είναι πολύ μεγάλο σε όλη την Αμερική. Η μισή Αμερική δεν πιστεύει ούτε τους τηλεπαρουσιαστές που οργίζονται με τον Τραμπ ούτε εκείνους που κλαίνε για την φτωχή γυναίκα που χάθηκε από τον covid19. Οι Αμερικανοί θέλουν Δημοκρατία, αξιοπρέπεια, εργασία, και δυνατή οικονομία.

Πηγή: crashonline.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

πηγή

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...