Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Γιώργος Τράγκας 19 -11- 20…ΒΙΝΤΕΟ – (ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ:Χεχεε,κάποιοι θα δώσουν μέχρι και φακελάκι για να μπουν σε λίστα εμβολίων πρώτοι!)


ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ:

Είναι απολύτως σίγουρος για την αποτελεσματικότητα τους αφού το αποτέλεσμα που θέλουν είναι η γενοκτονία μας. Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβίβασε στη Βουλή ποινική δικογραφία κατά μελών της κυβέρνησης του πρώτου μνημονίου για εσχάτη προδοσία. Μέσα στα ονόματα που κατηγορούνται είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Χρυσοχοΐδης Μιχάλης που υπογράφουν τις πνπ και κυα. Ο Άρειος Πάγος έχει κάνει παράλειψη διώξεων της εσχάτης προδοσίας. Έκτοτε καταλύεται βιαίως το Σύνταγμα συνεχώς ώστε να πάψει να υπάρχει.

Υπάρχει και κάτι ακόμα που θέλω να πω. Τον λόγο που το εμβόλιο «έπρεπε» να είναι γεννετικό και όχι όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια τα εμβόλια. Σύμφωνα με την διεθνή νομοθεσία, οτιδήποτε παράγει η φύση δεν αποτελεί ιδιοκτησία κάποιου. Το νερό ας πούμε είναι κοινωνικό αγαθό και δεν μπορεί να γίνει ιδιοκτησία κανενός. Τα τρόφιμα ομοίως. Ο άνθρωπος είναι ομοίως φύσει ελεύθερος. Όχι όμως όταν είναι γενετικά τροποποιημένα. Όταν το καλαμπόκι τροποποιηθεί γενετικά, τότε υπάρχει πατέντα. Δικαιώματα απέναντι στην εφεύρεση. Έτσι και ο εμβολιασμός με εμβόλιο γενετικό, καθιστά τον άνθρωπο που θα το κάνει μέρος της πατέντας. Έτσι, θα χαθεί η ανθρώπινη υπόσταση όποιου εμβολιαστεί ακόμη κι αν δεν είναι επικίνδυνο το εμβόλιο.

Πρόκειται για την μήνυση Αντωνίου. Αν πατήσεις στο Google μήνυση γιατρού Αντωνίου για εσχάτη προδοσία, υπάρχει ολόκληρη η μήνυση δημοσιευμένη και οι αριθμοί πρωτοκόλλου που μπορεί να γίνει αναζήτηση της ποινικής δικογραφίας. Η μήνυση κατατέθηκε στη Χαλκίδα. Ασφαλώς έγινε δεκτή από τις αρμόδιες αρχές. Ψάξε στο YouTube με τη φράση δεκτή η μήνυση Αντωνίου και θα δεις τον Τέρενς Κουίκ σε ρόλο παρουσιαστή ειδήσεων να το ανακοινώνει. Μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να δει και άλλα βίντεο ειδήσεων όπου λένε ότι διαβιβάζεται η ποινική δικογραφία που συνέταξε ο Άρειος Πάγος στην Βουλή. Οι δύο πρώτοι βουλευτές κατηγορούμενοι που το πληροφορήθηκαν ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Πλεύρης. Η ανακοίνωση της εν λόγω δικογραφίας στη Βουλή αναγράφεται στη σελίδα 1985 των πρακτικών της Βουλής.

-Έχω και εγώ μία αυθαίρετη σκέψη. Γιατί όπου γίνονται free covid test όπως Θεσσαλονίκη , Λάρισα μετά παρουσιάζεται έξαρση ?

πηγή

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...