Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Στo δια ταύτα/No jab, no JOB, ΟΧΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΟΧΙ ΔΟΥΛΕΙΑ/ Αυστραλία: τ΄αφεντικά απαιτούν να μπορούν ν΄απολύουν τους εργαζόμενους αν δεν κάνουν το εμβόλιο κατά covid19…..



Στην Αυστραλία σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail τ΄αφεντικά ζητούν να έχουν το δικαίωμα ν΄απολύουν τους εργαζόμενους τους αν αυτοί αρνούνται να κάνουν το... εμβόλιο κατά του covid19 όταν αυτό θα είναι διαθέσιμο στην Αυστραλία , και τα ισχυρά συνδικάτα φαίνεται ότι είναι έτοιμα να υποστηρίξουν αυτήν την απαίτηση..όχι εμβόλιο όχι δουλειά λοιπόν….No jab, no JOB

Ο πρωθυπουργός Scott Morrison ανακοίνωσε αυτήν την εβδομάδα ότι η κυβέρνηση είχε υπογράψει μνημόνιο συμφωνίας με τη φαρμακευτική εταιρεία AstraZeneca Australia για να εξασφαλίσει το υποσχόμενο υποψήφιο εμβόλιο του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

Η κυβέρνηση ελπίζει ότι το εμβόλιο κορωνoϊού θα φτάσει στην Αυστραλία έως τις αρχές του επόμενου έτους και θέλει το 95 τοις εκατό των ανθρώπων να εμβολιαστεί.

Ο Morrison δήλωσε ότι θα ήθελε να καταστήσει το εμβόλιο «όσο το δυνατόν πιο υποχρεωτικό», αλλά δεν έχει την εξουσία να το καταστήσει υποχρεωτικό.

Το Συμβούλιο των Μικρών Επιχειρήσεων της Αυστραλίας έχει προτείνει έκτοτε αλλαγές στο νόμο που θα δώσουν στους εργοδότες την εξουσία να απολύσουν εργαζομένους που αρνούνται τον εμβολιασμό.

«Εάν ένα από τα μέλη του προσωπικού μου λέει,« όχι, είμαι εναντίον του (εμβολίου) », τότε θα πρέπει να πω,τότε λυπάμαι είστε απειλή για την επιχείρησή μου», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Συμβουλίου Peter Strong.

Ο αναπληρωτής επικεφαλής ιατρικός διευθυντής Dr Nick Coatsworth δήλωσε ότι μέτρα για την ενθάρρυνση της λήψης εμβολίων όπως η απαγόρευση των Αυστραλών από πτήσεις,πρόσβαση σ΄ εστιατόρια και δημόσιες συγκοινωνίες θα συζητηθούν από αξιωματούχους υγείας και υπουργούς.

Η ειδικός λοιμωξιολόγος, Raina MacIntyre της UNSW, δήλωσε ότι δεν συμφωνεί με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.



<<Δεν πρέπει να είναι υποχρεωτικός. Ανάλογα με το πόσο αποτελεσματικό είναι το εμβόλιο, θα χρειαζόμασταν το 70 έως 90% των ατόμων να εμβολιστούν για την ασυλία αγέλης », είπε στην Daily Mail Australia. DailyMail 20/8/20

dimpenews.com

πηγή

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...