Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

Το δοκιμαστικό εμβόλιο για COVID-19 που χρειάζεται ηλεκτρική εκκένωση για να ενεργοποιηθεί -ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΕΘΡΙΑ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΣΚΩΝ –

 

Μετάφραση:Αλλά μετά την ένεση βαθιάς επιδερμίδας, οι ερευνητές πρέπει να κρατήσουν μια συσκευή επί τόπου που κάνει μια μικρή εκκένωση...

ηλεκτρικού παλμού.Το συνθετικό DNA είναι μεγάλο όταν πρόκειται για διείσδυση σε ανθρώπινα κύτταρα και ο παλμός βοηθά το εμβόλιο να διεισδύσει πιο εύκολα και να αρχίσει να εργάζεται, είπε ο Broderick.

Απόσπασμα της ανάρτησης «2nd coronavirus vaccine trial begins in the U.S., with a pinch and a zap» (πηγή)
But after the skin-deep injection, researchers must hold a device over the spot that gives a little electrical zap. The synthetic DNA is large when it comes to penetrating human cells, and the pulse helps the vaccine more easily penetrate and get to work, Broderick said.

(κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση) – πηγή

CDC: Το 85% των ασθενών με Covid-19 τον Ιούλιο, φορούσε συχνά ή πάντα μάσκα

Του Daniel Horowitz

Πριν από δύο εβδομάδες, η γυναίκα μου έκανε πικνίκ για μία φίλη και την οικογένειά της, που πέρασαν για επίσκεψη κατά τη διάρκεια ταξιδιού τους στη χώρα. Ήταν πολύ φοβισμένοι να έρθουν μέσα και όλοι φορούσαν μάσκες, ακόμα και έξω. Μια βδομάδα μετά, έστειλε μήνυμα στη γυναίκα μου ότι βγήκε θετική στον ιό, αφού βίωσε πολύ ήπια συμπτώματα. «Γιατί να μας πουν να φοράμε μάσκες, αν δεν μας προστατεύουν;», ρώτησε τη γυναίκα μου.

Όλοι θα θέλαμε να ξέρουμε το γιατί.

Νιώθεις άσχημα για όσους νομίζουν ότι μπορούν να αποφύγουν να κολλήσουν έναν ιό που εξαπλώνεται τόσο εύκολα όσο ένα κρυολόγημα, απλά φορώντας μία μάσκα. Μια νέα μελέτη από το CDC (Κέντρο Ελέγχου Λοιμώξεων), καταδεικνύει αυτό που υποψιαζόμαστε από την αρχή – ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ατόμων που μολύνθηκαν από τον ιό, φορούν μάσκες για αρκετό καιρό. Ευτυχώς γι’ αυτούς, πολύ λίγοι εξ αυτών, θα αρρωστήσουν κλινικά από τον ιό.

Μια έρευνα που διεξήχθη από πάνω από δώδεκα ιατρικά ιδρύματα για το CDC και δημοσιεύθηκε στην Εβδομαδιαία Έκθεση Νοσηρότητας και Θνησιμότητας στις 11 Σεπτεμβρίου, έδειξε ότι το 85% των ατόμων που προσβλήθηκαν από τον COVID- 19, κατά τη διάρκεια του Ιουλίου, μεταξύ της ομάδας μελέτης, είτε «πάντα» ή «συχνά» φορούσε καλύμματα προσώπου, κατά τη διάρκεια των 14 ημερών πριν μολυνθούν. Πάνω από το 70% των εξωτερικών ασθενών που βρέθηκαν θετικοί, ανέφεραν ότι φορούσαν πάντα μάσκες. Μόλις το 3,9% ανέφερε, ότι δε φορούσε ποτέ μάσκα.

Αν μη τι άλλο, η χρήση μάσκας έχει γίνει πιο καθολική, με μεγαλύτερη επιβολή τους επόμενους μήνες, ωστόσο ο ιός, συνεχίζει να εξαπλώνεται ραγδαία.

Πρόσφατα, ο ίδιος ο διευθυντής του CDC, Robert Redfield, είπε σε μία επιτροπή της Γερουσίας, ότι η χρήση μάσκας, είναι πιο αποτελεσματική από ένα εμβόλιο. Λοιπόν, έχετε δει ποτέ 85% των ατόμων που έχουν μολυνθεί από έναν συγκεκριμένο ιό, να έχουν κάνει εμβόλιο;

Αυτή η έρευνα, μεγεθύνει την πραγματικότητα των τελευταίων μηνών. Είτε πρόκειται για την Ιαπωνία, το Χονγκ Κονγκ, το Ισραήλ, τη Γαλλία, το Περού, τις Φιλιππίνες, τη Χαβάη, την Καλιφόρνια, το Μαϊάμι ή την Αργεντινή, ο ιός εξαπλώθηκε άγρια, μήνες αφότου έχουν ήδη εφαρμοστεί αυστηρές εντολές για τη μάσκα. Η πραγματικότητα είναι, ότι οι πόροι στις χειρουργικές μάσκες είναι περίπου 30 φορές μεγαλύτεροι από το μέσο μέγεθος του κομματιού του ιού με το περίβλημά του, του SARS-CoV-2 και μερικές από τις φτηνές (αλλά πιο άνετες) βαμβακερές μάσκες, που φοριούνται συνήθως, έχουν πόρους εκατοντάδες φορές μεγαλύτερους από τα σωματίδια του ιού.

Γι’ αυτό, πριν το ζήτημα γίνει πολιτικό, ο Δρ. Fauci (ο αντίστοιχος Αμερικανός, Σωτήρης Τσιόδρας), είχε χλευάσει την ιδέα, ότι η χρήση μασκών θα είχε οποιαδήποτε χρησιμότητα. «Οι μάσκες που πωλούνται σε φαρμακεία, δεν είναι καν αρκετά καλές για να προστατεύσουν πραγματικά κανέναν», δήλωσε ο Fauci στην εφημερίδα USA TODAY, στις 17 Φεβρουαρίου. «Εάν κοιτάξετε τις μάσκες που αγοράζετε σε ένα φαρμακείο, η διαρροή που έχουν γύρω τους, δεν κάνει πολλά για να σας προστατεύσει… Τώρα, στις Ηνωμένες Πολιτείες, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να φοράτε μάσκα».

Η διαρροή, είναι λες και προσπαθείς να περιορίσει τις μύγες σε ένα κελί φυλακής.

Πρέπει επίσης να αναρωτηθεί κανείς, αν οι αρχικές προειδοποιήσεις της κυβέρνησης σχετικά με την επαναχρησιμοποίηση των μασκών, συμβάλλουν σε ακόμα μεγαλύτερη εξάπλωση. Ένα Λύκειο στο κέντρο του Μίσιγκαν, είναι αναστατωμένο από το ξέσπασμα στρεπτόκοκκου στο λαιμό στη σχολική περιοχή, «παρά» όλα τα πρωτόκολλα για τον COVID που βρίσκονται σε ισχύ, τα οποία περιλαμβάνουν τη χρήση μασκών. Η Δρ. Τζένιφερ Μορς, ιατρική διευθύντρια του τμήματος υγείας, είπε στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, ότι είναι «παράξενο» να έχουν ένα τέτοιο ξέσπασμα, δεδομένου ότι ο στρεπτόκοκκος, εξαπλώνεται με τον ίδιο τρόπο, όπως ο κορωνοϊός και εφαρμόζουν όλες τις μαγικές τεχνικές μετριασμού του COVID. Ωστόσο, ο επιθεωρητής των Δημόσιων Σχολείων Shepherd, Γκρεγκ ΜακΜίλαν, υποστήριξε, σύμφωνα με το WJRT, ότι «το να μην πλένουν αρκετά τις μάσκες, θα μπορούσε να βοηθήσει στην εξάπλωση των βακτηρίων και ότι η τοποθέτηση της μάσκας σε διαφορετικές επιφάνειες, θα μπορούσε να τα εξαπλώσει και αυτό».

Η κυβέρνησή μας και η ακαδημαϊκή βιβλιογραφία, προειδοποίησαν εδώ και καιρό, ότι η χρήση μάσκας από το γενικό πληθυσμό, θα έχει ως αποτέλεσμα την εξάπλωση των βακτηρίων. Μία τυχαιοποιημένη κλινική δοκιμή του 2015 από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Ουαλίας, που εξέταζε την αποτελεσματικότητα της υφασμάτινης μάσκας, μεταξύ των εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης στο Hanoi, βρήκε υψηλό ποσοστό μόλυνσης μεταξύ αυτών των εργαζομένων επειδή «η επαναχρησιμοποίησή τους και το κακό φιλτράρισμα, μπορεί να εξηγήσουν τον αυξημένο κίνδυνο μόλυνσης». Οι μαθητές, που φορούσαν υφασμάτινες μάσκες κάθε μέρα, ήταν πάντα μία συνταγή για καταστροφή.

Θυμηθείτε, ότι τα κύτταρα του στρεπτόκοκκου κυμαίνονται μεταξύ 0,5 και 2 microns, περίπου 5-20 φορές μεγαλύτερα από αυτά του SARS-CoV- 2 (τα οποία είναι περίπου 0,06-0, 14 microns), ωστόσο οι μάσκες απέτυχαν να προστατεύσουν έναντι του στρεπτόκοκκου και ίσως συνέβαλαν στην εξάπλωση των βακτηρίων. Πόσο ακόμα θα επιτρέπουμε στην ψευδοεπιστήμη να κατευθύνει τις αποφάσεις της ζωής μας που έχουν συνέπειες;

Την περασμένη εβδομάδα, ο κυβερνήτης της Ουάσινγκτον, Τζέι Ίνσλι δήλωσε, «Ό,τι ήταν τα αεροπλανοφόρα στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, είναι σήμερα οι μάσκες». Στην πραγματικότητα, φαίνεται ότι οι μάσκες είναι σήμερα περισσότερο σαν αυτό που ήταν οι Γάλλοι του Βισύ για τις προηγμένες Γερμανικές δυνάμεις.

Το 1961, ο Πρόεδρος Αϊζενχάουερ προειδοποίησε, «Πρέπει επίσης, να είμαστε σε επιφυλακή για τον ίδιο και αντίθετο κίνδυνο, ότι η δημόσια πολιτική θα μπορούσε να γίνει η ίδια δέσμια μίας επιστημονικής-τεχνολογικής ελίτ». Φίλε, αυτό όντως ακούγεται αληθινό σήμερα.

Πηγή: theblaze.com

το είδα

ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΕΘΡΙΑ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΣΚΩΝ

MARGARITE GRIESZ-BRISSON: «Η ΣΤΕΡΗΣΗ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΕΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!»

Η Γερμανίδα Νευρολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Δρ. Margarite Griesz-Brisson για μάσκες: “η στέρηση οξυγόνου προκαλεί μη αναστρέψιμες νευρολογικές βλάβες. 
Για παιδιά και εφήβους, οι μάσκες απολύτως απαγορεύονται. 
Προκαλούν οξυγονική αποστέρηση και διαρκή νευρολογικά συμπτώματα ιδίως στους αναπτυσσόμενους εγκεφάλους των παιδιών”

Η Γερμανίδα Νευρολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής η Δρ Margarite Griesz-Brisson κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τις μάσκες. Είναι ειδικευμένη νευρολόγος και νευροφυσιολόγος, με διδακτορικό στη φαρμακολογία, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη νευροτοξικολογία, την περιβαλλοντική ιατρική, τη νευροαναγέννηση και τη νευροπλαστικότητα. 
Προειδοποιεί: «η στέρηση οξυγόνου προκαλεί μη αναστρέψιμες νευρολογικές βλάβες….οι μάσκες προκαλούν οξυγονική αποστέρηση και διαρκή νευρολογικά συμπτώματα ιδίως στους αναπτυσσόμενους εγκεφάλους των παιδιών»…
Να τι λέει μεταξύ άλλων για τις μάσκες και τις επιπτώσεις τους στον ανθρώπινο εγκέφαλο σε βίντεο:«Η αναπνοή του αέρα που αναπνέουμε αναμφίβολα θα δημιουργήσει έλλειμμα οξυγόνου και κορεσμό διοξειδίου του άνθρακα. 
Γνωρίζουμε ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι πολύ ευαίσθητος στην στέρηση οξυγόνου. Υπάρχουν νευρικά κύτταρα, για παράδειγμα στον ιππόκαμπο, τα οποία δεν μπορούν να περάσουν περισσότερο από 3 λεπτά χωρίς οξυγόνο – δεν μπορούν να επιβιώσουν.
Τα οξεία προειδοποιητικά συμπτώματα είναι πονοκέφαλος, υπνηλία, ζάλη, δυσκολία συγκέντρωσης, αργός χρόνος αντίδρασης – που είναι αντιδράσεις του γνωστικού συστήματος.(σσ. αφορά κυρίως την εκπαίδευση)
Ωστόσο, όταν υποφέρετε από χρόνια στέρηση οξυγόνου, όλα αυτά τα συμπτώματα εξαφανίζονται καθώς τα συνηθίζετε. Αλλά η λειτουργία σας παραμένει μειωμένη και η πείνα οξυγόνου του εγκεφάλου σας συνεχίζει να προχωρά.
Γνωρίζουμε ότι οι νευροεκφυλιστικές ασθένειες χρειάζονται χρόνια, αν όχι δεκαετίες, για να αναπτυχθούν. Αν σήμερα ξεχάσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας, αυτό δείχνει ότι η διαδικασία υποβάθμισης του εγκεφάλου σας ξεκίνησε πριν από 20 ή 30 χρόνια.
Μπορεί να νομίζετε ότι έχετε συνηθίσει να φοράτε μάσκα και να εισπνέετε τον αέρα που μόλις εκπνεύσατε, αλλά το γεγονός παραμένει ότι οι εκφυλιστικές διεργασίες στον εγκέφαλό σας εντείνονται καθώς η στέρησή σας σε οξυγόνο συνεχίζεται.
Το δεύτερο πρόβλημα είναι ότι τα νευρικά κύτταρα στον εγκέφαλό σας είναι ανίκανα να διαιρεθούν κανονικά. Έτσι, σε περίπτωση που οι κυβερνήσεις μας είναι αρκετά γενναιόδωρες για να μας επιτρέψουν να βγάλουμε τις μάσκες μας και να αναπνέουμε ξανά ελεύθερο οξυγόνο σε λίγους μήνες, τα χαμένα νευρικά κύτταρα δεν θα αναγεννηθούν πλέον. Ό,τι χάνεται,χάνεται.
Δεν φέρω μάσκα, χρειάζομαι τον εγκέφαλό μου για να σκεφτώ . Θέλω να έχω καθαρές-διαυγείς ιδέες όταν φροντίζω τους ασθενείς μου και να μην είμαι αναισθητοποιημένη από το διοξείδιο του άνθρακα.
Δεν υπάρχει αβάσιμη ιατρική εξαίρεση για τις μάσκες προσώπου επειδή η στέρηση οξυγόνου είναι επικίνδυνη για κάθε εγκέφαλο. Κάθε άνθρωπος πρέπει να είναι σε θέση να αποφασίζει ελεύθερα αν θέλει να φορέσει μια απολύτως αναποτελεσματική μάσκα για να προστατευθεί από έναν ιό.
Για παιδιά και εφήβους, οι μάσκες απαγορεύονται απολύτως. Τα παιδιά και οι έφηβοι έχουν εξαιρετικά ενεργό και προσαρμοστικό ανοσοποιητικό σύστημα και χρειάζονται συνεχή αλληλεπίδραση με το μικρόβιο της Γης. Ο εγκέφαλός τους είναι επίσης απίστευτα δραστήριος, επειδή έχουν πολλά να μάθουν. 
Ο εγκέφαλος ενός παιδιού, ή ενός εφήβου, λαχταρά το οξυγόνο. Όσο πιο μεταβολικά είναι ενεργό το όργανο, τόσο περισσότερο οξυγόνο χρειάζεται. Σε παιδιά και εφήβους, κάθε όργανο είναι μεταβολικά ενεργό.
Η στέρηση οξυγόνου από τον εγκέφαλο ενός παιδιού ή εφήβου ή ο περιορισμός του με οποιονδήποτε τρόπο, δεν είναι μόνο επικίνδυνος για την υγεία του, αλλά και απολύτως εγκληματικός. Η έλλειψη οξυγόνου αναστέλλει την ανάπτυξη του εγκεφάλου και η προκύπτουσα βλάβη ΔΕΝ μπορεί να αποκατασταθεί.
Τα παιδιά χρειάζονται τον εγκέφαλο για να μάθουν και ο εγκέφαλος χρειάζεται οξυγόνο για να λειτουργήσει. Δεν χρειαζόμαστε κλινική μελέτη για να το μάθουμε. Είναι ένα απλό και αδιαμφισβήτητο φυσιολογικό γεγονός. 
Η συνειδητά και εσκεμμένα επαγόμενη έλλειψη οξυγόνου είναι απόλυτος κίνδυνος για την υγεία και απόλυτη ιατρική αντένδειξη.
Στην ιατρική, μια απόλυτη ιατρική αντένδειξη σημαίνει ότι αυτό το φάρμακο, η θεραπεία, η μέθοδος ή το μέτρο δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται και δεν επιτρέπεται η χρήση τους. 
Για να αναγκάσεις έναν ολόκληρο πληθυσμό να χρησιμοποιήσει μια απόλυτη ιατρική αντενδείξεις με βία, πρέπει να υπάρχουν συγκεκριμένοι και σοβαροί λόγοι γι αυτό, και αυτοί οι λόγοι πρέπει να παρουσιαστούν σε αρμόδιους διεπιστημονικούς και ανεξάρτητους φορείς, για επαλήθευση και εξουσιοδότηση.
Όταν η άνοια αυξάνεται εκθετικά σε δέκα χρόνια και οι νεότερες γενιές δεν μπορούν να φτάσουν στο έμφυτο δυναμικό τους, δεν θα έχει νόημα να πούμε ότι «δεν χρειαζόμασταν τις μάσκες».
Πώς μπορεί ένας κτηνίατρος, πωλητής λογισμικού, επιχειρηματίας, κατασκευαστής ηλεκτρικών αυτοκινήτων και φυσικός να αποφασίσει ερωτήσεις σχετικά με την υγεία ολόκληρου του πληθυσμού; Παρακαλώ αγαπητοί συνάδελφοι όλοι πρέπει να ξυπνήσουμε..
Ξέρω σε ποιο βαθμό η έλλειψη οξυγόνου είναι επιζήμια για τον εγκέφαλο οι καρδιολόγοι γνωρίζουν σε ποιο σημείο είναι επιβλαβής για την καρδιά οι πνευμονολόγοι ξέρουν σε ποιό βαθμό είναι ζημιογόνα για τους πνεύμονες. Η στέρηση οξυγόνου ζημιώνει τα όργανα…
Πού είναι οι υπηρεσίες μας υγείας , η ασφάλιση μας υγείας, οι ιατρικοί μας σύλλογοι; Θα ήταν καθήκον τους να αντιταχθούν σθεναρά και να τερματίσουν τον περιορισμό – από την αρχή.

Γιατί οι ιατρικές αρχές επιβάλλουν κυρώσεις σε γιατρούς που χορηγούν εξαιρέσεις σε άτομα; Πρέπει το άτομο ή ο γιατρός να αποδείξει σοβαρά ότι η στέρηση οξυγόνου είναι επιβλαβής για όλους; Τι είδους ιατρική αντιπροσωπεύουν οι γιατροί και οι ιατρικοί μας σύλλογοι;


Ποιός ευθύνεται γι αυτό το έγκλημα;;; Όσοι θέλουν να το εφαρμόσουν; Όσοι το άφησαν να συμβεί και παίζουν το παιχνίδι, ή εκείνοι που δεν το αποτρέπουν;
Δεν πρόκειται για μάσκες ή ιούς, και σίγουρα όχι για την υγεία σας.Πρόκειται για κάτι πολύ περισσότερο από αυτό. Δεν μπαίνω σε αυτό το παιχνίδι. Δεν φοβάμαι.
Όπως το παρατηρείτε ήδη μας παίρνουν τον αέρα μας..Το επιτακτικό αυτή την ώρα είναι η προσωπική ευθύνη… Είμαστε υπεύθυνοι για αυτό που πιστεύουμε – όχι για τα μέσα ενημέρωσης. 
Είμαστε υπεύθυνοι για αυτό που κάνουμε – όχι για τους προϊσταμένους μας. Είμαστε υπεύθυνοι για την υγεία μας – όχι για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Και είμαστε υπεύθυνοι για ό, τι συμβαίνει στη χώρα μας – όχι για την κυβέρνηση.»
ΠΗΓΗ
το είδα

www.nikosxeiladakis.gr

πηγή

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...