Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Ο Π.Ο.Υ. ΕΝΘΑΡΥΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ Κ.Α-ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ: ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Αρρωστημένο! Οι οδηγίες του ΠΟΥ ενθαρρύνουν τα παιδιά μικρότερα από 4 ετών να διδαχθούν...
«Αυνανισμό» και «Ταυτότητα φύλου»-To τέλος της εκπαίδευσης.Παρέδωσαν τα σχολεία στους Αμερικάνους δισεκατομμυριούχους όπως Bill Gates
Οι οδηγίες της ΠΟΥ για τη σεξουαλική εκπαίδευση συνιστούν στα παιδιά ηλικίας 0-4 να διδάσκονται για «αυνανισμό» και «ταυτότητα φύλου».
Τα «Πρότυπα για την Εκπαίδευση της Σεξουαλικότητας στην Ευρώπη: του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας: Ένα πλαίσιο για τους υπεύθυνους για τη χάραξη πολιτικής, τις εκπαιδευτικές και υγειονομικές αρχές και τους ειδικούς», συμβουλεύει τα παιδιά να διδάσκονται για τη σεξουαλική ευχαρίστηση και τον τρανσέξουαλισμό προτού ακόμη μάθουν να μιλούν.
Ο ΠΟΥ συμβουλεύει στα παιδιά ηλικίας 0-4 να λαμβάνουν «πληροφορίες σχετικά με την απόλαυση και την ευχαρίστηση όταν αγγίζουν το σώμα κάποιου… αυνανισμό».
Τα μικρά παιδιά πρέπει επίσης να ενθαρρυνθούν να «αποκτήσουν επίγνωση της ταυτότητας φύλου» και να τους δοθεί «το δικαίωμα να εξερευνήσουν τις ταυτότητες των φύλων».
Στην ηλικία των 4-6 ετών, οι εκπαιδευτικοί καλούνται να «δώσουν πληροφορίες για τις σχέσεις του ιδίου φύλου» και «να βοηθήσουν τα παιδιά να αναπτύξουν το σεβασμό για διαφορετικούς κανόνες σχετικά με τη σεξουαλικότητα».
Δεδομένου ότι ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας σπρώχνει τέτοια ασθένεια σε νήπια, η απόφαση της κυβέρνησης Τραμπ να αποσύρει χρηματοδότηση φαίνεται καλύτερη κάθε μέρα.
«Γιατί έχουμε [ακόμα] δημόσιο σχολείο στις Ηνωμένες Πολιτείες; “ααναρωτήθηκε ο Μπιλ Γκέιτς το 2015.
Ενώ τα παιδιά της ελίτ, οι αυτοανακηρυχθέντες θεοί, πηγαίνουν σε σχολεία όπου τα παιδιά τους μαθαίνουν να διαβάζουν σε πραγματικά βιβλία και να γράφουν σε πολύ συγκεκριμένα τετράδια, τα παιδιά των έκτοτε «άχρηστων» οφείλουν να επιχαίρουν που είναι αιχμάλωτα από συσκευές υπό τον έλεγχο του BigTech στη Silicon Valley της Καλιφόρνια.
Ο Bill Gates δεν τελείωσε με την ( σσ. υγειονομική ) ταφή της ανθρωπότητας γενικότερα και της κοινωνίας ειδικότερα.Είναι συνέταιρος με τον Warren Buffet τον άλλον δισεκατομμυριούχο στην Berkshire Hathaway. Σε μια ανταλλαγή ενδεδειγμένων τακτικών ο Warren Buffet** είναι ένας από τους μεγαλύτερους χρηματοδότες του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates.

Αυτοί οι εκπρόσωποι της πολύ υψηλής παγκόσμιας χρηματοδότησης ενδιαφέρονται πολύ για τα παιδιά σας. Και ονειρεύονται τον μετα-ανθρωπισμό (posthumanisme).
Πρόσφατα η κυρία Gates εμπιστεύθηκε σε συνέντευξή της στο CNBC ότι αν αυτή όφειλε σήμερα όλα να τα ξανακάνει θα κατευθυνόταν προς το συνδυασμό της τεχνολογίας με τη βιολογία.
Η τρέχουσα πανδημία αποτελεί μια ονειρεμένη ευκαιρία για την προετοιμασία ενός βρεφικού σταθμού (φυτώριου) cyborg … χάρη στο ψηφιακό σχολείο.
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...