Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : ΓΕΡΜΑΝΙΑ – Η ΠΛΕΟΝ ΟΔΥΝΗΡΗ ΗΤΤΑ...

 

Η πλέον οδυνηρή ήττα για την Γερμανική Ομοσπονδιακή Γερμανική Αυτοκρατορία είναι προ των πυλών και ας προσπαθήται με νύχια και με δόντια να σώσετε την Οικονομία σας και την Αξιοπρέπειά σας . Και τούτο γιατί.

1. Δεν δεχτήκατε σε καμία των περιπτώσεων την ήττα του Β’ παγκοσμίου πολέμου και μάλιστα εξαιτίας της Ελλάδος.

2.Όλα τα χρόνια παίξατε βρώμικο και εγκληματικό παιχνίδι σε βάρος της Ελλάδος με οικονομικά στοιχεία και καταφέρατε να οδηγήσετε την Ελλάδα στο χείλος της καταστροφής κερδίζοντας μία μάχη αλλά όχι τον πόλεμο.

3.Τώρα με Δούρειο ίππο την Τουρκία προσπαθείται να κερδίσετε τον πόλεμο θυσιάζοντας την Ελλάδα ως άλλη Ιφιγένεια και για να χαρείτε την τελειωτική σας νίκη .

4. Έχετε ποντάρει τα πάντα ( Οικονομία – Εμπόριο – Κοινωνικά θέματα ) στον πιστό σας σύμμαχο την Τουρκία , αλλά φτάνει η ώρα που θα πέσετε εσείς μέσα στον λάκκο με τα φίδια που ανοίξατε για την Ελλάδα εξαιτίας της Αλαζονείας του Τούρκου Σουλτάνου , ο οποίος σας κρατά στο χέρι με τα μεγάλα Οικονομικά ανοίγματα που έχετε μεταξύ σας , και όχι μόνο με αυτά αλλά και με το Λαθρομεταναστευτικό .

5. Κύριοι της Γερμανίας είτε θέλετε να καταλάβετε είτε όχι όσες και Πουλημένες Ηγεσίες τοποθετήσετε στην Ελλάδα Οι Έλληνες να ξέρετε κάποια στιγμή θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και τότε η ήττα σας θα είναι η πλέον οδυνηρή και μη αναστρέψιμη.

6.Όλο αυτό το χρονικό διάστημα μέσω των Πουλημένων Ηγεσιών της Ελλάδος παίζεται το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι δίνοντας όχι μόνο θάρρος και ευελιξία κινήσεων στο Τούρκο Σουλτάνο , αλλά και δίνοντας ψεύτικες ελπίδες στην Ελλάδα ότι θα περιορίσετε τις πράξεις του αλαζόνα Τούρκου.

7.Φτάνει η ώρα που πλέον το συνεταιράκι σας θα πατήσει πάνω στην νάρκη που έχει ρίξει για όλες τις άλλες χώρες και τότε τα θραύματα θα φτάσουν στην Γερμανία με οδυνηρά αποτελέσματα.

Κύριοι της Γερμανίας ” ΜΗΔΈΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ” διότι Ο Σοβιετικός Χειμώνας θα έχει πολύ μεγάλη διάρκεια .
Υ.Γ.

Καταστρέψατε τον Ελληνισμό της Τουρκίας και όχι μόνο νομίζοντας ότι τελείωσατε μία και καλή αλλά τον βρήκατε πάλι μπροστά σας .

ΠΟΠΗ ΖΩΗ 

πηγή

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...