Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΚΑΤΩ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ! ΘΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΑΛΕ ΣΑΣ, ΝΑ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

 

Είναι προφανές ότι ο Ερντογάν εξευτελίζει την Ελληνική κυβέρνηση! Σας δίνω σήμερα την πορεία του Oruc Reis και πάλι. Όσο κι αν φαίνεται κοντά στην Ρόδο, εντούτοις δεν παραβίασε ΟΥΤΕ τα 6 μίλια ΟΥΤΕ τα 12 μίλια που η χώρα μας έχει ΚΑΘΗΚΟΝ να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα. Μέχρι τώρα, στην τελευταία του στροφή, έχει κάνει ένα πέρασμα στα 13.8 μίλια από τις ακτές της Ρόδου!!!…

Στην μία φωτό βλέπετε την καινούρια πειρατική πορεία του Oruc Reis ανατολικά της Ρόδου και στην άλλη βλέπετε την επιμέτρηση με ειδικό εργαλείο, της απόστασης του πλοίου από την τελευταία του στροφή, από τις ακτές της Ρόδου στο Φαληράκι. Και πάντα στα ντοκουμέντα που παρουσιάζω βάζω ΚΑΙ ημερομηνίες!

Δυστυχώς όμως, η κυβέρνηση ΔΕΝ πράττει το καθήκον της, ως οφείλει απέναντι στην πειρατεία του Ερντογάν! Διότι στο σημείο αυτό βρίσκεται η υφαλοκρηπίδα της ΕΛΛΑΔΟΣ. Και σαφώς βρίσκεται η ΑΟΖ της χώρας μας!

Κι ενώ ο Ερντογάν πραγματοποιούσε όλες τις προηγούμενες μέρες παράνομες έρευνες εντός τη Ελληνικής ΑΟΖ του συμπλέγματος της Μεγίστης (Καστελλόριζο) τώρα πια κάνει παράνομες έρευνες εντός της υφαλοκρηπίδας μεγάλων νησιών όπως η Ρόδος, εξευτελίζοντας όχι μόνο το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρη την Ε.Ε. !

Ουσιαστικά δηλαδή, κάνει πράξη όσα μας έλεγε τόσο καιρό. Ότι τα νησιά μας δεν έχουν υφαλοκρηπίδα! Πράγμα εξωφρενικό!!!

Σαφώς και αργότερα, θα συνεχίσει τις έρευνές του νότια της Κρήτης! Μπορεί να μην πλησιάσει καν στα 12 μίλια της Κρήτης αλλά θα πλέει εντός της ΑΟΖ και της υφαλοκρηπίδας του νησιού! Άλλωστε το δήλωσε κιόλας!

Και γι αυτό δεν μιλάει κανείς!!!

Ούτε τα παπαγαλάκια της ΝΔ που το παίζουν πατριώτες! Ούτε καν η αντιπολίτευση!!

Πλέον ζούμε μια ξεκάθαρη παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας και κανείς δεν αντιδρά!

Μας πούλησε πάλι παραμύθι ο Στόλντεμπεργκ ότι συμφώνησαν για ακύρωση των ασκήσεων Ελλάδα και Τουρκία κι ο Σουλτάνος εξέδωσε τρεις νέες navtex με ασκήσεις με πραγματικά πυρά!
Από την μια λοιπόν έχουμε έναν πειρατή που σταδιακά αυξάνει ποσοτικά και ποιοτικά τις προκλήσεις του εναντίον της χώρας μας κι από την άλλη έχουμε μερικά φοβισμένα ανθρωπάκια που δεν λένε να αντιδράσουν στις προκλήσεις των Μπουνταλάδων!

Ουσιαστικά, μπορεί τώρα ο Ερντογάν να μην δείχνει να ενδιαφέρεται για την επέκταση των χωρικών μας υδάτων από τα 6 στα 12 μίλια. Τον ενδιαφέρει να διατρανώσει ότι δεν έχουμε υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ.

Αργότερα όμως, θα δείτε ότι θα επιχειρήσει έρευνες και στα 6 μίλια και κάπου θα προβεί σε έρευνες και στα 4 μίλια. Γιατί το επόμενο σχέδιό του είναι να θέσει ζώνες στο Αιγαίο! Αλλού να έχουμε 6 μίλια, αλλού 12 κι αλλού 3 μίλια!

Και θα το κάνει γιατί τα φοβισμένα ανθρωπάκια φοβούνται μην χάσουν τα κεκτημένα της υπερκομματικής και διακομματικής ομάδας που λειτουργεί ως φαμίλια και ουσιαστικά διαλύει την χώρα μας!

Αυτή είναι η θέση μου χρόνια τώρα κι αυτό περιγράφω αυτές τις μέρες! Απλά, η πατριωτική φράξια της ΝΔ, προσπαθεί να με φιμώσει από την ημέρα που είπα ότι οι ελίτ σε Ελλάδα και Τουρκία τα έχουν βρει στην συνδιαχείριση του πλούτου του Αιγαίου! Και στρέφουν την προσοχή του κόσμου στα 12 μίλια ενώ θα έπρεπε να έχουν βγει στα κάγκελα που η κυβέρνηση δεν αντιδρά σκληρά στην παραβίαση της υφαλοκρηπίδας μας εδώ και μήνες!

ΥΓ 1.
Και πάντα στα ντοκουμέντα που παρουσιάζω βάζω ΚΑΙ ημερομηνίες! Οχι όπως κάποιοι γκεμπελίσκοι που παρουσιάζουν παλιές ρότες του καραβιού ως σημερινές και παλιές φωτό ως καινούριες!!!

ΥΓ 2.
Οταν η κυβέρνηση έκανε κάποιες σωστές κινήσεις, πρώτος το ανέδειξα εδώ μέσα και στην αρθρογραφία μου! ΟΜΩΣ, όταν παίρνει στραβά το τιμόνι, εγώ δεν πρόκειται να ακολουθήσω και να συμπράξω! Για την ακρίβεια αγαπητά μου νεοδημοκρατόπουλα, τον κώλο σας να χτυπάτε κάτω, όπως βγάλαμε τα άπλυτα του Τσίπρα στην φόρα με το Σκοπιανό ζήτημα έτσι θα βγάλουμε και τα δικά σας! Ο,τι κι αν κάνετε δεν πρόκειται να κάνω πίσω, ούτε εγώ ούτε και όσοι έχουν την γαλανόλευκη μέσα στην ψυχή τους…

 George Adalis B

Γιωργος Αδαλης

πηγή

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...