Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

ΑΥΡΙΟ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΑΙΔΩΝΑ ΒΟΒΟΛΗ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ...

 

16 παρόντες στην 1η συνεδρίαση. 15 στη δεύτερη. Έλειπε ένα «όχι»…

-Και από τους 15 παρόντες της 2ης, ψήφισαν οι 13…

-Για την κατηγορία που διατύπωσαν κάποιοι …

ανώνυμοι γιατροί.

_______________

-Γκρεμίζουμε το μεσαιωνικό τείχος της απέραντης υποκρισίας στις ημέρες του κορωνοϊού.

-Απίστευτες παραβάσεις στις δύο συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου του Ι.Σ.Α., που αποφάσισε με 7-1-5 την παραπομπή:

*Άγνωστα πρόσωπα, της “επιτροπής λοιμώξεων του Ι.Σ.Α.” διατύπωσαν την κατηγορία. Εκλήθησαν να διατυπώσουν την “άποψή” τους, την είπαν σε δύο μόνο από τα μέλη, ζήτησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους, γιατί δεν ήθελαν να “εμπλακούν” στην πειθαρχική διαδικασία ως συνάδελφοι (ενώ τα μέλη του Δ.Σ. που παρέπεμψαν τον Βόβολη ήταν προφανώς οικοδόμοι), και όχι απλώς “ενεπλάκησαν” αλλά διατύπωσαν επί λέξει την κατηγορία.

Μπέρδεψαν τους “προστατευόμενους μάρτυρες” της ποινικής δικονομίας με τους λοιμωξιολόγους, εκεί στον Ιατρικό Σύλλογο.

Αρκεί να παραπεμφθεί ο “αντάρτης”.

*Στη 2η συνεδρίαση ήταν 15 παρόντα μέλη, από την αρχή έως το τέλος, αλλά ψήφισαν …13.

*Στην 1η ήταν 16, στη 2η ήταν 15 -και ψήφισαν 13- διότι έλειπε ο γενικός γραμματέας, ο οποίος “συμπτωματικά” στην 1η συνεδρίαση είχε πει όχι στην παραπομπή.

*Το κατηγορητήριο στην κλήση για απολογία “εμπλουτίστηκε” με περισσότερες κατηγορίες, πέραν ακόμη και από αυτές των αγνώστων.

*Μεγαλύτεροι πολέμιοι του Φαίδωνα Βόβολη για τις “επικίνδυνες” και “αντιεπιστημονικές” απόψεις του, ήταν ο Γιώργος Πατούλης και ο Αναστάσιος Χατζής.

Ο πρώτος ισχυρίστηκε, προκειμένου να πείσει το Δ.Σ. για την παραπομπή, ότι ο Βόβολης είναι “αρνητής του κορωνοϊού”, ο δεύτερος …

Τι να λέμε τώρα για τον δεύτερο… Να θυμηθούμε τον “αιφνίδιο θάνατο” των παιδιών και την αγανάκτησή του για τους “ειδικούς επιστήμονες” και ότι “τον ξεπερνούσε” που ήθελαν να βάλουν μάσκες στα παιδιά, επειδή “τρώγοντας έρχεται η όρεξη”;

*Δικαιολόγησαν την Ελένη Γιαμαρέλλου (που δεν την παρέπεμψαν -αλλά ούτε και τον Χατζή) και “εξήγησαν” ότι “άλλο η Γιαμαρέλλου” και “άλλο ο Βόβολης”, καθώς η προτροπή της κ. Γιαμαρέλλου να πάνε να κοινωνήσουν οι πολίτες στην Εκκλησία την επόμενη τότε Κυριακή, κόντρα στις απαγορεύσεις και σε όσα έλεγαν οι “ειδικοί”, επειδή “στα θέματα της πίστης υποχωρεί η επιστήμη”, ήταν μία “θρησκευτική άποψη” από μία “θρησκευόμενη”.

Πού να το ήξερε και ο Βόβολης, να τα ρίξει όλα στην πίστη του, να ξεμπερδέψει και αυτός, να ξεμπερδέψω και εγώ που κάθομαι και γράφω απολογίες και ενστάσεις απολύτου ακυρότητας. Ακυρότητας των διαδικασιών. Και ακύρωσης των συνταγματικών ελευθεριών, των συνταγματικών αρχών και των ευρωπαϊκών συνθηκών. Ακύρωσης της αλήθειας και της λογικής.

Ουαί υμίν…

ΠΗΓΗ


GAME OVER
_____________

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!

ΤΩΡΑ !! ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ !!

ΑΠΛΗ ΙΩΣΟΥΛΑ !!

“ΜΙΑ ΗΠΙΑ ΜΕΧΡΙ ΜΕΤΡΙΑ ΑΠΛΗ ΙΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ/ΦΡΟΝΤΙΔΑ”.

«ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ/ΚΑΘΑΡΙOΤΗΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ».

Π Ο Υ Θ Ε Ν Α Μ Α Σ Κ Ε Σ !!!

Τελειώνετε με μάσκες, περιορισμούς και ψεύτικα κρούσματα (που δεν είναι λοιμώξεις), κοιτάξτε να προστατεύσετε τους ηλικIωμένους και τις ευπαθείς ομάδες, αντί να στέλνετε τους καρδιοπαθείς/νεφροπαθείς/καρκινοπαθείς στις λοιμώξεις,

και ΤΕΛΟΣ!

GAME OVER !!!
https://www.who.int/health-topics/coronavirus#tab=tab_1

πηγή

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...