Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Ξεχύθηκε ο κόσμος στο Βερολίνο κατά των μέτρων προστασίας του κορωναιού


Μία διαδήλωση που όμοιά της δεν έχει ξαναγίνει πραγματοποιείται σήμερα στο Βερολίνο κατά των μέτρων....
προστασίας της πανδημίας.Ένα συλλαλητήριο που πριν από λίγες μέρες όταν προσπάθησε να δημιουργηθεί,ομάδες καταστολής της κυβέρνησης σκόρπισαν τους διαδηλωτες με την βία.
Για το σημερινό και ενώ αρχικά είχε απαγορευτεί με πρόσχημα τα μέτρα προστασίας για την δημόσια υγεία,τελικώς χθες Παρασκευή δικαστήριο δικαίωσε τους οργανωτές και τους επέτρεψε να το πραγματοποιήσουν.Ο κόσμος ξεχύθηκε στους δρόμους και πλήθος που είναι αδύνατο να καταμετρηθεί από τον όγκο του και είπε ένα βροντερό όχι στα μέτρα που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση της Γερμανίας για τον κορωναιό.
Το υπουργείο δημόσιας τάξης της Γερμανίας είχε και την συνδρομή των δυνάμεων του στρατού για τον καλύτερο έλεγχο της διαδήλωσης το οποίο κατέληξε ένα ανθρώπινο ποτάμι ενάντια σε αυτούς που προσπαθούν να επιβάλλουν παγκόσμια τα μέτρα προστασίας για τον covid.
Το αξιοπερίεργο είναι ότι σε αυτή την προσπάθεια των Γερμανών πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι Έλληνες ομογενείς και μετανάστες οι οποίοι παρακινούν τον κόσμο μέσω διαδικτύου.Ένα συλλαλητήριο που δεν κοίταξε διαφορές εθνών,χρώματα,κόμματα αλλά οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε από τον απλό λαό διατρανώνοντας την αγανάκτησή του και λέγοντας ΟΧΙ στα μέτρα αυτά που καταπατούν ανθρώπινες ελευθερίες και δικαιώματα που πνίγουν την ανθρώπινη οντότητα.Τέλος να υπενθυμίσουμε πως αντίστοιχες διαδηλώσεις είχαμε πρόσφατα σε Κοπεγχάγη,Βρετανία και Καναδά,συλλαλητήρια που είχαν την ίδια μεγάλη συμμετοχή και ίδιο παλμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...