Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Βρώμισε :Το πάνε για ΚΥΤ το Στρατόπεδο της 7ης Μ/Κ ΤΑΞ στον Προβατώνα....Τυχαία η συνάντηση του Α/ΓΕΕΘΑ με τον Αντιπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ; (φωτό)


Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:
Ειλικρινά ούτε να διανοηθούν τα δυο πλέον σύγχρονα στρατόπεδα του Ελληνικού Στρατού, στα οποία σταθμεύουν :....

7η Μ/ Κ ΤΑΞΠΖ στον ΠΡΟΒΑΤΩΝΑ ΕΒΡΟΥ της
XII M/Κ ΤΑΞΠΖ &
34η Μ/Κ ΤΑΞΠΖ στην ΑΣΣΗΡΟ της IIας Μ/Κ ΤΑΞΠΖ να τα κάνουν HOTSPOT για τους και καλά πρόσφυγες από 105 χώρες για το «κάθε καρυδιάς καρύδι»..που πετάει τα ατομικά του έγγραφα και εισέρχεται με «τσαμπουκά»λάθρα στην Ελλάδα και καεί-καταστρέφει Εκκλησίες, περιουσίες ως κατακτητές..
Για να μην προβώ σε αποκαλύψεις και αναφερθώ στο τεράστιο Επιχειρησιακό κενό, που δημιουργεί το κλείσιμο των δυο Ταξιαρχιών, διότι λόγω Στρατιωτικής αγωγής δεν μου επιτρέπεται να το πράξω..
Απλά εκφράζω την απογοήτευση μου..για τους εισηγητές αυτών των αποφάσεων!!



Θέση υπέρ της δημιουργίας ΚΥΤ στον Προβατώνα στο Στρατόπεδο της 7ης Μ/Κ ΤΑΞ φαίνεται ότι σκέφτονται σοβαρά να πάρουν και κάποιο δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Σουφλίου… Αν είναι λένε κλειστό κέντρο λαθρομεταναστών.
Όπως αναφέρουν μέσω διαρροών στο thraki Νεα, η περιοχή μπορεί να βγει κερδισμένη αν το ΚΥΤ λειτουργήσει στα πρότυπα του Φυλακίου, όσον αφορά σε θέσεις εργασίας και με την προϋπόθεση αυτό να είναι κλειστό κέντρο λαθρομεταναστών.
Στο μεταξύ, αυτό που τονίζουν με νόημα είναι ότι στη δεδομένη κατάσταση, εκτός των στελεχών που μένουν στα ΣΟΑ, ελάχιστοι διαμένουν στην περιοχή, με τη μεταφορά τους να γίνεται από και προς στο στρατόπεδο με λεωφορεία και αυτοκίνητα (ελάτε ένα μεσημέρι στον Προβατώνα να δείτε που κατευθύνονται τα αυτοκίνητα, αναφέρουν).
Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:veteranos.gr

Ακούστε το ηχητικό:




Αναρτήθηκε από 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...