Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Ο Απ. Τζιτζικώστας Τρώει Σε Ταβέρνα Στους Παξούς Μετά Τις 12! (ΦΩΤΟ)



Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του στους Παξούς, φαίνεται πως ξέχασε ότι είναι σε ισχύ τα μέτρα για τον κορωνοϊό, και οι ταβέρνες, τα εστιατόρια και τα μπαρ κλείνουν στις 12 τα μεσάνυχτα....

Χθες το βράδυ ο κ. Τζιτζικώστας και η παρέα του αναφέρει το iefimerida.gr πήγαν στις 11:10 σε ταβέρνα του νησιού προκειμένου να δειπνήσουν. Εκείνη την ώρα στην ταβέρνα υπήρχαν και άλλοι πελάτες, οι οποίοι περίμεναν τον λογαριασμό και ετοιμάζονταν να αποχωρήσουν, καθώς, σύμφωνα με τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό, η ταβέρνα έπρεπε να κλείσει και να μην εξυπηρετήσει άλλους πελάτες.

Ωστόσο, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που τράβηξε κάποιος από τους πελάτες, ο κ. Τζιτζικώστας και η παρέα του παρέμειναν και μετά τις 12 στην ταβέρνα προκειμένου να δειπνήσουν.
Ενδεικτικό είναι, όπως φαίνεται και από την ώρα που έχουν τραβηχτεί οι φωτογραφίες, πως στις 12:15 ο περιφερειάρχης και η παρέα του απολάμβαναν τον δείπνο τους, ενώ κανονικά θα έπρεπε να είχαν αποχωρήσει από την ταβέρνα, όπως έκαναν εξάλλου και οι υπόλοιποι πελάτες.

Οπως διαβεβαιώνει το iefimerida.gr, τα νέα μέτρα για τον κορονοϊό ισχύουν στους Παξούς.




πηγή

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...