Κυριακή 26 Ιουλίου 2020

Αυτό ήταν το κέρδος του lockdown...



Ο Πρόεδρος του Μπουρούντι, Pierre Nkurunziza, βρέθηκε δολοφονημένος, λίγο αφότου χαρακτήρισε το COVID φάρσα και έδιωξε τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας από την χώρα του. Ετσι για να ξέρεις τι γίνεται με το φίμωτρο που σου...

info facts



Ο Πρόεδρος του Μπουρούντι, Pierre Nkurunziza, βρέθηκε δολοφονημένος, λίγο αφότου χαρακτήρισε το COVID φάρσα και έδιωξε τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας από την χώρα του. Ετσι για να ξέρεις τι γίνεται με το φίμωτρο που σου φόρεσαν. Οποιος αντιστέκεται από δημόσια έδρα δολοφονείται… και λέξη δεν θα ακούσεις από τα διανοητικά πορνίδια και τα κολ γκερλς των «ειδικών».

Η πρώτη αιτία θανάτου στο κόσμο είναι το κουνούπι κάνει κάθε βράδυ πάρτι με το bloody αίμα σου αλλά τι έγινε, δεν ακούω πανικό, πανδημία, εμβόλια και απομόνωση. Δεν θα σου κάνει κανείς «ειδικός» πλύση εγκεφάλου στις 6 να βάλεις σίτες και αντικουνουπικό; Είναι λυμένο το θέμα με το κουνούπι;

Τι γίνεται με τους λιμούς, την πείνα, τους πολέμους, την πορνεία, την παιδοφιλία, τα ναρκωτικά, τον διαβήτη, τους καρκίνους, το Σύνδρομο Αιφνίδιου Βρεφικού Θανάτου από δηλητήρια-εμβόλια, την σκλήρυνση κατά πλάκας, τα τροχαία από τους δρόμους καρμανιόλες, από τους θανάτους στις ΜΕΘ, με το δουλεμπόριο παιδιών και γυναικών, τις κομμουνιστικές δικτατορίες … τι γίνεται με όλα αυτά; Λύθηκαν από τους «ειδικούς» και ‘πιάσαν ν’ ασχολούνται με την γριπούλα, το φίμωτρο και το να πλένεις τα χέρια σου; Νοιάζονται αυτοί για την υγεία σου; Την στιγμή που δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για όλα τα παραπάνω; Από πότε τα κτήνη απέκτησαν ευαισθησίες βλακάκο, που τους ακούς σαν χάνος με ανοιχτό το στόμα;

Οταν ο κ. Ν. Σύψας με επιβεβαιώνει.

«Σε ότι αφορά στην επαναφορά της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας στα σούπερ μάρκετ, επρόκειτο για ένα συμβολικό μέτρο σαν καμπανάκι ότι ο ιός είναι εδώ και μεταδίδεται σε κλειστούς χώρους» είπε.

Μόλις χτες έγραψα: […] Τα μέτρα όπως αυτό με τις μάσκες στα σούπερ μάρκετ ειναι ΜΟΝΟ για ψυχολογική προπαγάνδα, και ουδεμία σχέση έχουν με οτιδήποτε άλλο, για να ‘χει το πρόβατο την αίσθηση ότι πρέπει να είναι υποταγμένο και πειθαρχημένο χωρίς να εφησυχάζει. Για να έχει η εξουσία τον έλεγχο και να κάνει ολοφάνερη την ύπαρξη της, του στυλ, «Είμαι εδώ και σε διατάζω να … για το καλό σου πάντα». Υποχρεωτική και με πρόστιμο 150 ευρώπουλα η χρήση μάσκας στα σούπερ μάρκετ, αλλά όχι στο ΙΚΕΑ ή στις εκκλησίες. Καθώς στα σούπερ μάρκετ πάνε όλα τα ζωντανά, δεν πάνε όμως όλα στις εκκλησίες, στα θέατρα και στα μπαράκια…

ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ … Μα τι κάθομαι και λέω τώρα, σε ποιους απευθύνομαι …σε υποταγμένα όντα με iq αμοιβάδας. Και κωλοτούμπες να σας βάλουν να κάνετε θα τις κάνετε. Προσωπικά, έχω να μπω σε σούπερ μάρκετ χρόνια και γενικά αποφεύγω μέρη που συχνάζουν οι μάζες. Πέρσι και με τους τουρίστες σε πλημμυρίδα ήταν πιο δύσκολο να αποφεύγω την πανούκλα των μαζών, αλλά φέτος είναι ευκολάκι και με εκατοντάδες επιλογές. Δεν είχε, άδικο ο Νίτσε που διαπίστωνε στα τέλη του 19ου αιώνα ότι: «Η επιστήμη έχει βαλθεί να επιβεβαιώσει τον Επίκουρο!» Μάσκα δεν θα φορέσω που να χαλάσει ο κόσμος. Αλλωστε έχω φτιάξει έτσι την ζωή μου που τα μέτρα και οι απαγορεύσεις τους ούτε καν με φτάνουν. Βιώνω εδώ και πολλά χρόνια το «Λάθε Βιώσας» του τεράστιου Επίκουρου και …σας κάνω χάζι χαζοπούλια. […]

Οι άνθρωποι χωρίς υποκείμενα νοσήματα δηλ. στραπατσαρισμένοι σωματικά κι ενεργειακά, πάντα αναρρώνουν από τους ιούς ή τα βακτήρια. Το σώμα έχει απίστευτη ικανότητα αυτοϊασης. Αρκεί να το φροντίζει ο χρήστης του και να μην το δηλητηριάζει με τρόφιμα-σκουπίδια των σούπερ μάρκετ και φαρμάκια για ψύλλου πήδημα.

Αλλά υπάρχουν πολλές οπτικές που δεν φαίνονται μεμιάς, ειδικά αν φοράς τις παρωπίδες των πεποιθήσεων.

[…] Εκεί που η κρίση θα κατέστρεφε κατά κύριο λόγο τούς πλούσιους Σιωνιστές επενδυτές, εισοδηματίες και τραπεζίτες τής Wall Street, σήμερα καταστρέφει τον αμερικανικό λαό. Καταστρέφει εκατομμύρια μικρών επιχειρήσεων. Καταστρέφει εστιατόρια, μπαρ, κουρεία, αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, καθαριστήρια κλπ.. Καταστρέφει εκατομμύρια ελεύθερων επαγγελματιών, οι οποίοι δεν μπαίνουν καν σε λίστες ανέργων. Καταστρέφει τη βάση τής οικονομίας τού αμερικανικού λαού. Εκεί που η κρίση θα κατέστρεφε τους Σόρος και τους Μπάφετ, ξαφνικά έγινε αιτία να καταρρεύσει η εσωτερική οικονομία των ΗΠΑ. Γλίτωσαν τα θηρία και έβαλαν λουκέτο τα μπακάλικα. Οι Σιωνιστές -μετά την κρίση τού 2008 και έχοντας δει «κατάματα» την πιθανότητα της κατάρρευσης, σχεδίασαν ένα «plan b’» σε περίπτωση που ξαναβρεθούν σε μια ανάλογη κατάσταση. Από τότε είχαν στη φαρέτρα τους τόσο τον «ιό» όσο και την επιχειρηματολογία του τρόμου. Την είχαν δοκιμάσει άλλωστε και στο δικό τους Χόλιγουντ . Την είχαν κουβεντιάσει και μεταξύ τους, αν σκεφτεί κάποιος ότι ο Μπιλ Γκέιτς σε ανύποπτο χρόνο την είχε «φανταστεί». Από τότε γνώριζαν μέχρι και από πού έπρεπε να ξεκινήσουν το σενάριο, προκειμένου να μην μπορεί κανείς να εντοπίσει τα ίχνη τους και άρα τις ευθύνες τους. Ηταν αδύνατον ν’ αφήσουν τα πράγματα στην τύχη τους και να βρεθούν όλοι μαζί σε μια θέση ανάλογη μ’ αυτήν που βρέθηκε τότε η Lehman Brothers. Ενα διαμάντι στο σιωνιστικό στέμμα, το οποίο στην κυριολεξία εξατμίστηκε μπροστά στα μάτια τους και ακόμα το κλαίνε.

Αν τότε βολεύτηκαν με τον διεφθαρμένο Ομπάμα, δεν σημαίνει ότι αυτό θα μπορούσαν να το επαναλάβουν όποτε τους βόλευε. Ο κόσμος τότε αντέδρασε πολύ άσχημα στην «σωτηρία» τους με χρήματα των φορολογουμένων και θα ήταν αδύνατον να δεχθούν να επαναληφθεί και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αν τότε ήταν πρόκληση το περίφημο «too big to fail» τώρα απλά δεν θα μπορούσε καν να συζητηθεί. Επρεπε λοιπόν να βρουν έναν τρόπο, ώστε να έχουν πάντα την δυνατότητα να βάζουν το χέρι στην τσέπη του αμερικανικού λαού και αυτό σημαίνει ότι έπρεπε να βρουν τρόπο να μπορούν να βάλουν ανά πάσα στιγμή την FED να τους σώσει με κρατικά χρήματα. Το κόλπο, δηλαδή, με το lockdown το είχαν στα συρτάρια τους πολλά χρόνια πριν το δούμε εμείς να εκτελείται. Αυτό ήταν το αλεξίπτωτό τους και αυτό ήταν βέβαιο ότι θα το χρησιμοποιήσουν με ένα χρηματιστήριο να βρίσκεται στον ουρανό των 29500 μονάδων και να γκρεμίζεται μέσα σε λίγες ημέρες στις 18000 μονάδες.

Το lockdown γι’ αυτόν τον λόγο ήταν ζητούμενο γι’ αυτούς. Το απόλυτο ζητούμενο, κι αυτό ήταν κάτι, το οποίο μόνον ένας «θανατηφόρος ιός» μπορούσε να τους το εξασφαλίσει ή μια επίθεση από «εξωγήινους». Μόνον ένα τέτοιο εντυπωσιακό και καταστροφικό lockdown μπορούσε να λειτουργήσει ως αντιπερισπασμός, προκειμένου να επιχειρήσουν να κάνουν αυτό το οποίο ήθελαν και να περάσει απαρατήρητο. Μόνον πίσω από έναν μαζικό τρόμο και πανικό μπορούσαν να τυφλώσουν τους Αμερικανούς και να επιχειρήσουν το πιο μεγάλο ριφιφί στην παγκόσμια οικονομική ιστορία. Μόνον κρυπτόμενοι πίσω από τις τραγικές συνέπειες ενός γενικού lockdown θα μπορούσαν να πάρουν αυτά που ήθελαν και άρα να σωθούν. Τους ήταν απαραίτητο έναν τέτοιο γενικό καταστροφικό συμβάν, για να δημιουργήσουν, μέσα από την φτώχεια και την μιζέρια που οι ίδιοι θα προκαλούσαν, τους μελλοντικούς συνενόχους τους.

Η πολιτική του «μαζί τα φάγαμε» πάντα αποδίδει καρπούς στους κλέφτες. Γνωρίζοντας τις καταστροφικές συνέπειες ενός lockdown, επεδίωξαν να το προκαλέσουν και να το εκμεταλλευτούν. Με έναν χολιγουντιανού τύπου «ιό», ο οποίος χτυπά «επιλεκτικά» τους αγαπημένους μας, θα το προκαλούσαν και στην συνέχεια θα εκμεταλλεύονταν τις καταστροφικές συνέπειές του για την οικονομία. Θα έδιναν σε εκατομμύρια μικρών επιχειρήσεων και εκατομμύρια ανέργων κάποια ψίχουλα και τα φιλέτα θα τα έδιναν εκεί όπου εξ’ αρχής το είχαν προγραμματίσει. Πώς αλλιώς θα έδιναν -μέσω της FED- πίστωση άνευ ορίων στις τράπεζες να αγοράζουν μετοχές; Τις δικές τους μετοχές. Οι Σιωνιστές τραπεζίτες με χρήματα του αμερικανικού λαού αγόραζαν τις καταρρέουσες μετοχές των Σιωνιστών επενδυτών. Τι ζημιά θα είχε σήμερα ο Μπάφετ, αν δεν υπήρχε το «μπαζούκας» της FED; Πού θα ήταν ο Σόρος σήμερα; Η Goldman Sachs;

Αυτό ήταν το κέρδος του lockdown. Εγιναν συνένοχοι αυτοί που πήραν τα τρισεκατομμύρια, με τους κακομοίρηδες, που πήραν μερικές χιλιάδες δολάρια, για να μην βάλουν «λουκέτο» στο μαγαζάκι τους ή τους νεόπτωχους ανέργους που θα έπαιρναν κάποια ψίχουλα για «βοήθημα». Πενήντα εκατομμύρια άνεργοι πλέον στις πάλαι ποτέ πανίσχυρες οικονομικά ΗΠΑ. Εκατομμύρια μικρών επιχειρήσεων θα βάλουν λουκέτο, εξαιτίας τού παγώματος της αγοράς. Δεκάδες εκατομμύρια ανέργων θα προστεθούν σε μια ήδη κατεστραμμένη εθνική οικονομία, η οποία έσωσε για μία ακόμη φορά τους Σιωνιστές μεγαλοπαράγοντες της παγκόσμιας οικονομίας. Ολα αυτά τα γνώριζαν αυτοί οι οποίοι τα προκάλεσαν. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που όλος ο δήθεν πανικός -ο οποίος πίεσε τον Λευκό Οίκο- ξεκίνησε από την σιωνιστική Νέα Υόρκη. Δεν είναι επίσης τυχαίο, που συγκεκριμένες πολιτικές δυνάμεις στήριξαν αυτήν την αυτοκτονική πολιτική τής άνευ ελέγχου χρηματοδότησης των πάντων. […] αναλύει πολύ εύστοχα ο Παναγιώτης Τραϊανού.

Αλλά που να δεις πίσω απ’ το καπίστρι που σου φόρεσαν;

Βλέπεις μόνο ότι σου λένε στο χαζοκούτι τα καλοπληρωμένα διανοητικά πορνίδια. Και τα πιστεύεις.

Είσαι η ντροπή του ανθρώπινου είδους, γιατί με την δική σου συγκατάθεση σου φόρεσαν φίμωτρο υποταγής και σ’ έβαλαν στην νέα κανονικότητα. Που σημαίνει, να ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ αλλά μαριονέτα, υπάκουη και φοβισμένη. Δεν μπορώ να πιστέψω το πόσο ευκολάκι ήταν να σε κάνουν ανθρωπάκι, πιο πολύ απ’ ότι ήσουν ήδη. Βέβαια το ήξερα, αλλά στην πράξη, ξαφνιάστηκα πολύ. Δουλάκια, υποταγμένα, μίζερα, με αναξιοπρέπεια, καμπουριασμένα, με πλήρες το ακαταλόγιστο και στερημένα κάθε ρανίδας αντίληψης, ή ικανότητας σκέψης, άγονται και φέρονται από τις πόρνες της εξουσίας.

Εσύ σαν υπάκουο μαϊμουδάκι δήλωσε την υποταγή σου, φορώντας το καπίστρι σου, χαρούμενο και καλοθρεμμένο, ένα βήμα πριν την χαντζάρα του χασάπη σου. Κι άσε μας εμάς στην τρέλα μας και στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ μας, που ούτε στα όνειρα σου, δεν πρόκειται να την φτάσεις.

Α, και μην ξεχάσω… Ζητά αποζημίωση η Fraport ! Από ποιον την ζητάει ακριβώς; Μάντεψε !!!

@Ηω Αναγνώστου /2020


πηγή

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...