Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

H απαντηση αφορα το δημοσιευμα : ΚΑΗΚΕ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΡΑΓΙΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΤΟΡΠΙΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ!

Καταρχας δεν εχω προθεση να αντιπαρατεθω με τους αρθρογραφους του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ.Συμφωνω απολυτα με τα γραφομενα τους αλλα, ΤΟ ΨΗΤΟ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ….

Επειδη το θεμα με την πυρκαγια στο ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ το ξερω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ απο πρωτο χερι, γιατι ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΨΑΞΑ δεν ΕΜΕΙΝΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΑΕΝΑΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΜΕ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΠΡΟΦΗΤΟ…. , σας γραφω για ενημερωση :
1ον Στην πρωτη πυρκαγια το 2017 ΕΓΙΝΕ ΟΛΗ Η ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ.Συγκεκριμενα εκαψαν ολα τα ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ γιατι εκει ηταν το ΨΗΤΟ.
Επειδη υπαρχουν ΓΝΗΣΙΑ αντιγραφα αφηνω στην κριση του καθενος να αναρωτηθει αν θα ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΝ τα γνησια ειτε τα παραποιημενα.
Πχ Στο ΠΙΣΤΕΥΩ αν αναφερουμε την λεξη >ΟΜΟΙΟΥΣΙΟΝ <αντι της ΟΜΟΟΥΣΙΟΝ καλυτερα να βλαστημισουμε τον Θεό παρα να το πουμε.
Οτι κανουν σημερα οι Ευαγγελιστες ,Χριστιανοι Πεντηκοστης κλπ δηλαδη ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΝΑΖΩΡΑΙΟΥ.
Το βλασφημο >ΟΜΟΙΟΥΣΙΟΝ <σημαινει ΟΜΟΙΑ ΟΥΣΙΑ δηλαδη δεν ειμαι απο τον Θεό αλλα απο καποιον αλλο (ανομο)με τα ιδια χαρακτηριστικα΄΄πανομοιοτυπα΄΄.
Το ΙΕΡΟ ΟΜΟΟΥΣΙΟΝ σημαινει ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ το ΠΡΟΤΥΠΟ(ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ) οχι απο το ..προτοτυπο (ανομο).
2ον Την ολη …. ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ την εκαναν ΕΛΛΗΝΕΣ με δουλειες στην ΙΤΑΛΙΑ που εχουν με ΙΤΑΛΟΥΣ που παριστανουν τους ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ και ΝΑΙΤΕΣ (της συμφορας).
Σε παράκρουση η Εκκλησία της Αγγλίας: «Να επανεξεταστεί η εικόνα του Ιησού ως λευκού»!
https://www.pronews.gr/thriskeia/891248_se-parakroysi-i-ekklisia-tis-agglias-na-epanexetastei-i-eikona-toy-iisoy-os-leykoy
3ον Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ που καηκε ηταν σαν το σπηλαιο του ΠΛΑΤΩΝΑ για αποπροσανατολισμο γιατι τους ενδιαφερει να ΧΑΘΕΙ Η ΠΡΟΤΥΠΗ ΓΝΩΣΗ απο τα ΓΝΗΣΙΑ χειρογραφα.
Αυτα να μην δουλευομαστε με τους ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ της καταστροφης. Ειναι πονηροι οχι εξυπνοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...