Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Συγκλονιστικό! Π@ιδοφιλικό και Σατ@νιστικό κύκλωμ@, στρατολογούσε μέλη της Ιταλικής Ελίτ...


Του Paul Joseph Watson
Μία «ισχυρή» π@ιδοφιλική κλίκα που συνελήφθη από την Αστυνομία στην Ιταλία, δημιούργησε μία σοφιστικέ νομική κάλυψη, για να κρύψει τις δραστηριότητές της και προσπάθησε να...
στρατολογήσει πλούσια μέλη της Ελίτ.
Η σέκτα αποκαλύφθηκε μετά από 2 χρόνια Αστυνομικής έρευνας, με τίτλο «Επιχείρηση Διονύσος», κατά τη διάρκεια της οποίας οι Αρχές, αποκάλυψαν μία «πολύ ισχυρή» κλίκα, η οποία υπέβαλε νεαρές γυναίκες και ανήλικα παιδιά σε σεξουαλική κακοποίηση και βασανιστήρια.
Όπως πολλά δίκτυα σεξουαλικής διακίνησης, η οργάνωση εμφανιζόταν σε κρυφές σεξουαλικές τελετές μαγείας, που υπόσχονταν σε όσους έπαιρναν μέρος, να εισέλθουν σε έναν «μαγικό, φανταστικό και μυστικό κόσμο» και να δεχθούν τη φώτιση από μία «εσωτερική φωτιά», ενώ ταυτόχρονα έκαναν όλα τα μέλη να εξαρτώνται από έναν 77χρονο ηγέτη, γνωστό ως «ο Γιατρός».
«Τα μέλη που είχαν υποστεί πλύση εγκεφάλου, εργάζονταν στις νομικές εταιρείες της σέκτας και έπρεπε να “δωρίσουν” μεγάλα χρηματικά ποσά στην οργάνωση», αναφέρει το Ιταλικό τηλεοπτικό δίκτυο, RT, επικαλούμενο Αστυνομικές πηγές. «Για να καταστήσουν το όλο σχέδιο πιο επικερδές, η κλίκα επιχείρησε να στρατολογήσει νέα μέλη από πλούσιες οικογένειες».
Τα κύρια μέλη της κλίκας, αυτοαποκαλούνταν «ζώα», ενώ ονόμαζαν τα θύματά τους «θηράματα», καθώς τα υπέβαλλαν σε «ακραίες» και «επώδυνες» μορφές βασανιστηρίων.
«Η σέχτα, είχε μεγάλη νομική επιφάνεια, με αρκετά καταστήματα, ένα κέντρο ψυχολογίας, ακόμα και εκδοτικό οίκο, γεγονός που της επέτρεπε να λειτουργεί ελεύθερα για χρόνια και να προσελκύει ανυποψίαστα θύματα», σύμφωνα με την έκθεση της Αστυνομίας.
Οι Αρχές ανέφεραν, ότι η έρευνα διήρκεσε πολύ καιρό, καθώς ήταν απίστευτα δύσκολο να διεισδύσουν στο δίκτυο, επειδή τα μέλη του έδειχναν τυφλή υπακοή, παρά το γεγονός ότι υπέστησαν «συνεχείς ψυχολογικές φθορές».
Η συγκεκρικένη κλίκα λειτουργούσε από τη δεκαετία του ’80 και 26 άτομα βρίσκονται, επί του παρόντος, υπό έρευνα ως συνεργοί στις δραστηριότητές της, αν και ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί.
Όπως έχουμε επισημάνει στο παρελθόν, πολλές έρευνες για παιδοφιλικά κυκλώματα σε αρκετές Ευρωπαϊκές χώρες, έχουν παρεμποδιστεί μυστηριωδώς, όταν τα ονόματα ισχυρών ατόμων των Ελίτ, φέρεται να συνδέονται.
Πηγή: infowars.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...