Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

ΦΟΒΟΣ ΟΡΕΙΝΩΝ Ο μεγαλύτερος πύργος 5G στον κόσμο που εγκαταστάθηκε στο Όρος Έβερεστ χρησιμοποιώντας yaks για να τραβήξει «αμφιλεγόμενο» εξοπλισμό σε κομμάτια


Οι φιλοδοξίες της SKYWARD να επεκτείνουν το αμφιλεγόμενο δίκτυο 5G παγκοσμίως έχουν κυριολεκτικά εξελιχθεί σε υψηλή τεχνολογία, αφού οι yaks έφεραν οκτώ τόνους υποδομής στο...
όρος Έβερεστ.
Σε ύψος 6.500 μέτρων, είναι η υψηλότερη εγκατάσταση κεραίας 5G στον κόσμο, λένε οι διοργανωτές China Mobile Hong Kong και Huawei.
 Οι Yaks μεταφέρουν εξοπλισμό στο όρος Έβερεστ καθώς το προσωπικό της Huawei και της China Mobile εγκαθιστά τον υψηλότερο πύργο 5G στον κόσμο στα 6.500 μέτρα (21.325 πόδια)
Οι Yaks μεταφέρουν εξοπλισμό στο όρος Έβερεστ καθώς το προσωπικό της Huawei και της China Mobile εγκαθιστά τον υψηλότερο πύργο 5G στον κόσμο στα 6.500 μέτρα (21.325 πόδια)Πίστωση: AsiaWire
 Το προσωπικό της Huawei εγκαθιστά έναν πύργο επικοινωνίας 5G στο Όρος Έβερεστ
Το προσωπικό της Huawei εγκαθιστά έναν πύργο επικοινωνίας 5G στο Όρος ΈβερεστΠίστωση: AsiaWire
 Πύργοι Huawei και China Mobile 5G στο North Base Camp του Έβερεστ
Πύργοι Huawei και China Mobile 5G στο North Base Camp του ΈβερεστΠίστωση: AsiaWire
Η China Mobile Hong Kong (CMHK) ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της κοινής εγκατάστασης στο Facebook, λέγοντας ότι "είχε κατασκευάσει με επιτυχία περισσότερους σταθμούς βάσης 5G, συμπεριλαμβανομένων 6.500 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας στην υψηλότερη κορυφή, το Έβερεστ".
Η εταιρεία είπε ότι θα συμβάλει στη βελτίωση της επικοινωνίας για τους " φίλους μου" για τους οποίους δεν ήταν πλέον "ένα όνειρο να προσεγγίσεις 8Κ ζωντανές εκπομπές με συγγενείς και φίλους στο δίκτυο 5G ".
Η Huawei είπε ότι η εξαιρετικά συμπαγής τεχνολογία που έχει αναπτύξει για το 5G την καθιστά ιδιαίτερα κατάλληλη για ανάπτυξη στο ακραίο περιβάλλον που βρίσκεται στο Όρος Έβερεστ, όπου θα μπορούσε να μεταφερθεί στις πλάτες των yaks.
Οι Yaks παρείχαν μεταφορά καθώς χρησιμοποιούνται ήδη ευρέως στα Ιμαλάια λόγω της παχιάς τους γούνας και των στρωμάτων λίπους, καθώς και των μεγάλων πνευμόνων και της καρδιάς για την αντιμετώπιση του υψηλού υψομέτρου.
Τους καθιστά το τέλειο ζώο μεταφοράς για τη μεταφορά μεγάλων φορτίων - συμπεριλαμβανομένων οκτώ τόνων εργαλείων 5G - για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 Το προσωπικό της Huawei και της China Mobile ανεβαίνει στο στρατόπεδο βάσης του Έβερεστ
Το προσωπικό της Huawei και της China Mobile ανεβαίνει στο στρατόπεδο βάσης του ΈβερεστΠίστωση: AsiaWire
 Η αμφιλεγόμενη τεχνολογία 5G έχει εγκατασταθεί στο Mount Everest
Η αμφιλεγόμενη τεχνολογία 5G έχει εγκατασταθεί στο Mount EverestΠίστωση: AsiaWire
Και οι δύο εταιρείες διαθέτουν ένα δίκτυο μηχανικών στο χώρο για να διατηρήσουν και να συνεχίσουν να βελτιστοποιούν τη νέα τεχνολογία.
Σκοπεύουν επίσης να χρησιμοποιήσουν το δίκτυο προκειμένου να μετρήσουν σωστά το πραγματικό ύψος του όρους Έβερεστ, το οποίο σήμερα αναφέρεται επίσημα ως 8.848 μέτρα (29.029 πόδια).
Η Unwire είπε ότι η εταιρεία τηλεπικοινωνιών της ηπειρωτικής Κίνας, CMHK, ανακοίνωσε το έργο "5G στο Mount Everest" νωρίτερα αυτό το μήνα.
Τρεις σταθμοί βάσης 5G έχουν κατασκευαστεί στο  Everest Base Camp σε υψόμετρο 5.300 μέτρων και ένα στρατόπεδο μετάβασης στα 5.800 μέτρα.
Άλλοι δύο σταθμοί έχουν πλέον εγκατασταθεί στο στρατόπεδο ύψους 6.500 μέτρων, οπότε η ανάφλεξη θα είναι σε θέση να καλύψει την κορυφή του όρους Έβερεστ.
Περίπου 25 χλμ καλώδια οπτικών ινών τοποθετήθηκαν στο πλαίσιο του έργου.
Περισσότεροι από 150 εργαζόμενοι έλαβαν μέρος στην κατασκευή και συντήρηση του εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένης της αναβάθμισης της γραμμής και της διαδρομής κορμού μετάδοσης 177 χλμ. Κατά μήκος του Έβερεστ, πρόσθεσε η Unwire.
 Η ηπειρωτική Κίνα έχει μια τεράστια περιοχή και δεν καλύπτονται όλα τα μέρη από σήματα 5G
Η ηπειρωτική Κίνα έχει μια τεράστια περιοχή και δεν καλύπτονται όλα τα μέρη από σήματα 5GΠίστωση: AsiaWire
 Σχεδιάζουν επίσης να χρησιμοποιήσουν το δίκτυο για να μετρήσουν σωστά το πραγματικό ύψος του όρους Έβερεστ,
Σχεδιάζουν επίσης να χρησιμοποιήσουν το δίκτυο για να μετρήσουν σωστά το πραγματικό ύψος του όρους Έβερεστ,Πίστωση: AsiaWire
 Remote: η αμφιλεγόμενη ταχύτητα 5G έχει τοποθετηθεί σε πέντε τοποθεσίες στη διάσημη γκάμα
Remote: η αμφιλεγόμενη ταχύτητα 5G έχει τοποθετηθεί σε πέντε τοποθεσίες στη διάσημη γκάμαΠίστωση: AsiaWire
Οι εταιρείες δήλωσαν ότι η τεχνολογία εφευρέθηκε στην περιοχή για να βοηθήσει στην παροχή βίντεο υψηλής ευκρίνειας 5G των υπέροχων ορεινών περιοχών που διατίθενται στην περιοχή.
Θα ήταν επίσης ένα χρήσιμο εργαλείο για ορειβάτες, επιστήμονες και άλλους ειδικούς που εργάζονται στην περιοχή.
Η CMHK είπε ότι η ταχύτητα του δικτύου 5G ήταν "πάνω από δέκα φορές μεγαλύτερη από αυτή του 4G.
"Σε περιβάλλον δικτύου 5G, η λήψη ενός αρχείου 1 GB μπορεί να ολοκληρωθεί σε ένα έως τρία δευτερόλεπτα."
Η εταιρεία πρόσθεσε ότι το έργο 5G Mount Everest προαναγγέλθηκε, «όχι μόνο μια άλλη ακραία πρόκληση σε μια ζώνη αποκλεισμού ανθρώπινων ζωών, αλλά έθεσε επίσης μια σταθερή βάση για την μετέπειτα ανάπτυξη έξυπνου τουρισμού 5G και επικοινωνιών 5G για επιστημονική έρευνα».
Η South China Morning Post επισημαίνει ότι τα διεθνή σύνορα μεταξύ Κίνας και Νεπάλ έχουν μήκος 1.414 χιλιόμετρα και διασχίζουν αυτή τη σύνοδο κορυφής.
Οι διαδικτυακοί θεωρητικοί συνωμοσίας ισχυρίζονται ότι το 5G μπορεί να προκαλέσει βλάβη, αλλά δεν υπάρχει απολύτως τίποτα να ανησυχείτε, λένε οι ειδικοί.
 Η CMHK ανακοίνωσε την ολοκλήρωση του έργου στο Facebook
Η CMHK ανακοίνωσε την ολοκλήρωση του έργου στο Facebook
 Μερικές από την ομάδα στέκεται κοντά στο γρανάζι 5G στο Έβερεστ
Μερικές από την ομάδα στέκεται κοντά στο γρανάζι 5G στο Έβερεστ
 Η CMHK κυκλοφόρησε πρόσφατα
Η CMHK κυκλοφόρησε πρόσφατα

πηγή

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...