Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Έκκληση να βοηθηθεί η σκυλίτσα που της έσπασαν με γροθιές το σαγόνι (video)

σκυλίτσα σπασμένο σαγόνι


Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση ότι η αδέσποτη σκυλίτσα που φρόντιζε για χρόνια ένας ηλικιωμένος άνδρας στην περιοχή του Κορωπίου, βρέθηκε με....
σπασμένο σαγόνι από τις γροθιές ενός ανθρώπου.
Ο εγκληματίας, γείτονας του ηλικιωμένου που την φρόντιζε, απειλούσε συχνά ότι θα σκοτώσει το ζώο. Βρήκε ευκαιρία λοιπόν και το χτύπησε σε ανυποψίαστη στιγμή, όταν ο ηλικιωμένος την έδεσε σε ένα δέντρο για να πεταχτεί μέχρι το σούπερ μάρκετ. Όταν επέστρεψε την βρήκε αιμόφυρτη με διαλυμένο σαγόνι. 
Ο γείτονας που είναι γνωστός στην περιοχή για παρόμοιες επιθέσεις και απειλές προς αβοήθητα ζώα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Zoosos.gr συνελήφθη από την αστυνομία με αυτόφωρο αλλά αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να οριστεί η δίκη. Ο άνδρας που φέρεται να κυνηγάει με ρόπαλο ζώα και τα κακοποιεί κατηγορείται και για ξυλοδαρμό γυναίκας.
Η Μαριάννα Ρίζου φρόντισε να μεταφέρει την άτυχη Λίζα στην κλινική «PETAID» στη Σαρωνίδα Αττικής για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια χειρουργήθηκε πριν λίγες ημέρες στην κτηνιατρική κλινική VET CLINIC του Αντώνη Λιονάκη στο Μαρούσι και το κόστος φτάνει περίπου τα 1.000 ευρώ.
Η τετράποδη Λίζα αναρρώνει και σύντομα θα αναζητήσει ένα σπίτι μακριά από τη βία και την κακοποίηση που υπέστη στον δρόμο. 
Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει την κα Ρίζου μπορεί να επικοινωνήσει μαζί της μέσω facebook εδώ.
Συγνώμη για το σεντόνι...
Μου ζητάτε όλοι να σας πω ποια είναι η Λιζα κ ποια η ιστορία της......
Λιζα ♥️😥
Αδέσποτο του Κορωπίου, πιστο σκυλί κ σύντροφος ενός παππου του κυρ Δημήτρη, ένα ανθρωπάκι που δεν έχει πειράξει ποτέ κανένα. Τη Λιζα φροντίζει ο παππούς εδώ κ 5 χρονια, την έχει στειρωμενη κ φροντισμένη.
Η Λιζα πανέμορφη τσοπανα, είναι ένα απ τα πιο αγαθά κ άκακα πλάσματα της περιοχής, γνωστή σε πολλούς, λατρεμένη από παιδακια που κάθε μερα ψάχνουν τη Λιζα έξω απ το σπίτι του παππού να τη χαιδεψουν.
ΠΡΟΧΤΕΣ 1 του Μηνα κ περί ώρα 12 το πρωί ο κυρ Δημήτρης έφυγε απ το σπίτι να πάει να ψωνίσει στο σούπερ μαρκετ. Κάθε φορά που έφευγε να πεταχτεί σε δουλειές, συνήθιζε να δένει την Λιζα απο μια αλυσίδα που είχε τοποθετήσει σε ένα δέντρο προκειμένου να μην τον ακολουθήσει κ βγει στο δρόμο.
Μια ώρα που έλειψε ήταν αρκετή για να βγάλει κάποιος όλη τη ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ του σε ένα δεμενο κ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΊΣΤΟ ΠΛΆΣΜΑ!!!
Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΛΕΟΝ (αφού έχει επαναλάβει την ίδια πράξη ακριβώς στο παρελθον) ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ειχε στριμώξει τη Λιζα κ με ένα ρόπαλο, το ρόπαλο που συνηθίζει να τραμπουκιζει σκυλιά αλλά κ ανθρώπους, της κατάφερε σοβαρό τραυματισμό ΣΠΑΖΩΝΤΑΣ ΤΗΣ ΤΟ ΣΑΓΌΝΙ!!!
Η Λιζα αιμοραγουσε κ ούρλιαζε απ τους πόνους όταν τη βρήκε ο παππούς ο οποίος απευθείας κατάλαβε ότι ο ψυχοπαθής γείτονας του ειχε πραγματοποιήσει τις απειλές του.
Το σαγόνι της κυριολεκτικά κρεμόταν!!!
Ο κυρ Δημήτρης με κάλεσε αμέσως...
"Μου το φάγε το σκυλί μαριαννα μου, μου σακάτεψε τη Λιζα μου, βοήθησε τη, της έσπασε το προσωπάκι της το όμορφο" κατάφερα να ακούσω ανάμεσα σε κλάματα κ ουρλιαχτά.
Τη Λιζα μετεφερα άμεσα σε κτηνιατρείο της περιοχης όπου της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.
ΣΉΜΕΡΑ ημέρα Τετάρτη 3 του μηνα η Λιζα ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΕ από το κτηνίατρο κ. Λιονακη στο Μαρούσι.
Το χειρουργείο έγινε με επιτυχια κ αναμένουμε δούμε πως θα τη βοηθήσουμε να ανακάμψει σιγά σιγά στην υγεία της.
Νεότερη ενημέρωση γι αυτό θα έχω λογικά αύριο (4/6) μαζί με τη γνωμάτευση του γιατρού για τις ιατρικές πράξεις που έγιναν κ το τελικό κόστος αυτών κάτι που ανέρχεται με ένα πρόχειρο υπολογισμό γύρω στα 1000 ευρώ!
💥ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΟΥΝ!💥
(καθώς όχι μόνο το χειρουργείο είναι ακριβό, αλλά υπαρχει το πριν κ το ΜΕΤΑ που επίσης πρέπει να στηρίξουμε)
Δεν είναι του κυρ Δημήτρη μόνο η Λιζα...
Ειναι η αδεσποτη Λιζα του κάθε ένα από εμάς, εμάς που παλεύουμε γι αυτά τα πλασματα εκεί έξω, που αρνούμαστε να τα εγκαταλειψουμε ακόμη κι όταν οι αντοχές μας έχουν στερέψει...!!
Ειναι η Λιζα όλων μας!!!
💥Για όποιον επιθυμεί να συνδράμει στο χειρουργείο της Λίζας παρακαλώ να μου ΣΤΕΊΛΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΜΗΝΥΜΑ.
💥Οποιος δεν μπορεί πράγμα λογικό στους καιρούς που διαννύουμε, θα παρακαλέσω θερμά να κάνει ΈΣΤΩ ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΊΗΣΗ!
Σας παραθέτω λινκ απο τη χθεσινή μου ανάρτηση.

Νεότερη ενημερωση:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3293746543988906&id=100000607772292
********************************************
ΜΕ ΕΝΤΟΛΉ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ
και με τη σύμφωνη γνώμη του Α. Τ ΚΟΡΩΠΙΟΥ, ο κατηγορουμενος για τη ΒΑΝΑΥΣΗ ΚΑΚΟΠΟΊΗΣΗ ΣΚΥΛΙΤΣΑΣ (της έσπασε το σαγονι με ρόπαλο, πράγμα που έχει ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ στο παρελθόν κ εκκρεμεί δικαστικη απόφαση), ΑΦΕΘΗΚΕ ΣΉΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΊ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ λόγω ηλικίας (!!!) κ λόγω ανικανότητας να μείνει άλλο στο κελί του(!!!).
Αυτα μας είπαν στο αστυνομικό τμήμα Κορωπίου όπου πήγαμε πριν από λιγο 3 η ώρα το μεσημέρι, να ζητήσουμε το λόγο που δε παρουσιάστηκε ποτέ στην ευελπιδων, στα πλαίσια της αυτοφορης διαδικασίας, όπου περιμέναμε από τις 10.00 το πρωί να εκδικαστεί η υπόθεση του.
Να μην αναφέρω ότι χτες μέχρι 2 τα μεσάνυχτα δίναμε καταθέσεις για να προλάβει να κλείσει ο φάκελος κ να δικαστεί το αυτοφορο σήμερα το πρωί.... Να μην αναφέρω ότι ουδέποτε μας ενημερωσε κάποιος με ενα απλό τηλεφωνημα ότι δε θα εκδικαστεί η υπόθεση για να μη περιμενουμε τόσες ώρες έχοντας όλοι μας υποχρεώσεις, οικογένεια κ παιδιά....
Να αναφερω όμως με περίσσια αηδία κ με ένα τεράστιο κόμπο στο στομάχι μου από χτες το πρωί μετά το συμβαν ότι εντελει ειμαστε ερμαια όλων αυτών που βρίσκονται σε θέσεις που ΔΕ ΜΠΟΡΟΎΝ να διοικησουν ΣΩΣΤΑ.
Η δικαιοσύνη είναι τυφλή σ αυτή τη χώρα..... Αοματη απ τα γεννοφάσκια της με ένα ανάπηρο σύστημα ανίκανο να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Αφήστε λοιπόν εσείς οι ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟΙ τους τραμπουκους να απειλούν ηλικιωμένους ανθρώπους, να ξυλοκοπουν γυναίκες κ να ροπαλιαζουν σκυλιά.... Όταν όμως υπάρξει ανθρώπινο θύμα να έχετε τα κακαλα να ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ!
Ζουμε σε ζούγκλα κυρίες κ κύριοι δεν είμαστε πολιτισμένο λαος, είμαστε ΖΟΥΛΟΥ!
Θαυμάστε τα έργα του ΚΤΗΝΟΥΣ που ελαφρά τη καρδιά άφησαν σημερα το πρωί ελεύθερο....Κ πείτε μου πραγματικά με τι δικαιολογία αφήνεις ένα τέτοιο κτήνος να κυκλοφορεί έξω ελεύθερο;;;;;;;
ΑΗΔΊΑ - ΑΠΟΓΟΉΤΕΥΣΗ
και πόνος... Πολύς πόνος!
Τα συμπεράσματα δικά σας.
πηγή 
πηγή

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...