Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

George Floyd: Ανεξάρτητη ιατροδικαστική έκθεση Vs Κυβερνητική… Φυσικά και δεν συμφωνούν - BINTEO


Μία ανεξάρτητη ιατροδικαστική έκθεση που έγινε γνωστή από τον δικηγόρο της οικογένειας Φλόιντ, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Τζορτζ Φλόιντ πέθανε από «ασφυξία λόγω συμπίεσης του λαιμού»...
Η ιατροδικαστική έκθεση πραγματοποιήθηκε από τους Dr. Michael Baden και Dr. Allecia Wilson και σύμφωνα με το RT, δεν αναφέρεται σε υποκείμενες ιατρικές καταστάσεις.

«Η διαρκής πίεση στη δεξιά πλευρά της καρωτίδας αρτηρίας του Φλόιντ εμπόδισε τη ροή του αίματος στον εγκέφαλο και το βάρος στην πλάτη του εμπόδισε την ικανότητά του να αναπνέει», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Φλόιντ.

Τα συγκεκριμένα ευρήματα διαφέρουν από εκείνα της Κομητείας Hennepin, όπου εξετάστηκε το σώμα του Φλόιντ. Στην προηγούμενη έκθεση τονιζόταν πως «δεν υπάρχουν φυσικά ευρήματα που να υποστηρίζουν τη διάγνωση τραυματικής ασφυξίας ή στραγγαλισμού… και οι υποκείμενες συνθήκες υγείας και τυχόν δυνητικά τοξικά στο σύστημά του» Φλόιντ συνέβαλαν πιθανώς στο θάνατό του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...