Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Άρτα : Θαμώνες καφενείου έστειλαν στο νοσοκομείο τρεις αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια ελέγχου



Πήγαν να ελέγξουν τους θαμώνες ενός καφενείου στην Άρτα, ύστερα από τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση για διατάραξη κοινής ησυχίας και κατέληξαν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο. Συλλήψεις από την ΕΛΑΣ…

Ο λόγος για τρεις αστυνομικούς του τοπικού τμήματος οι οποίοι έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από τους πελάτες του καφενείου τα ξημερώματα της Δευτέρας (15/06), όταν επιχείρησαν να τους ελέγξουν έπειτα από τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση.

Όταν όμως οι αστυνομικοί μπήκαν στο καφενείο για να κάνουν συναιτίσουν τους θορυβώδεις θαμώνες τους, δέχθηκαν επίθεση με αποτέλεσμα τον άγριο ξυλοδαρμό τους.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η ΕΛΑΣ, ήταν τέτοιο το μένος των θαμώνων σε βάρος των αστυνομικών, που είχε ως συνέπεια οι τελευταίοι να μεταφερθούν στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθείων.

Αμέσως μετά την επίθεση οι δράστες διέφυγαν, αλλά ύστερα από ενδελεχή έρευνα και αξιοποιώντας καταθέσεις μαρτύρων του επεισοδίου οι διωκτικές αρχές ταυτοποίησαν και συνέλεβαν συνολικά έξι άτομα ως κατηγορούμενα για τον ξυλοδαρμό των τριών αστυνομικών.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Άρτας.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, epiruspost.gr


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...