Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Η Αμερική σε πολιτισμικό εμφύλιο. Η εμπλοκή Ελλάδος – Τουρκίας και οι γενναίοι κλόουν



Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, βρίσκονται αυτή την στιγμή, στη δίνη ενός πολιτισμικού εμφυλίου, που δε θα αργήσει να εξελιχθεί σε ένοπλη σύγκρουση, εάν συνεχιστεί η παρούσα κατάσταση...


Από την μία, έχουμε τις δυνάμεις της Ακροαριστεράς, την Αντίφα, το κίνημα BLM και Ισλαμικά τρομοκρατικά δίκτυα, που έχουν συνασπιστεί και με την ανοχή και την στήριξη των Δημοκρατικών, καταστρέφουν και τεμαχίζουν τις Αμερικανικές πόλεις σε αυτόνομα κρατίδια και από την άλλη, τις δυνάμεις της εννόμου τάξεως, του Κράτους Δικαίου, της Δημοκρατίας και της πατριωτικής Αμερικής.

Ο ακροαριστερός Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο, είπε σε συνέντευξή του, ότι δε θα είναι ευπρόσδεκτοι στην πόλη, Αμερικανοί που δεν έχουν τις ίδιες πολιτικές απόψεις με τις δικές του!Απίστευτα πράγματα! Αυτός, είναι ο ορισμός της διάσπασης της Ομοσπονδιακής συγκρότησης του Αμερικανικού Κράτους και ουσιαστικά, αποτελεί πράξη εσχάτης προδοσίας και κήρυξης εμφυλίου πολέμου!

Ο διάσημος παρουσιαστής του Fox News, Τάκερ Κάρλσον, εγκάλεσε στην εκπομπή του τον Πρόεδρο Τραμπ και το Ρεπουμπλικανικό κόμμα, διότι δε δείχνουν την απαραίτητη πυγμή, στην αντιμετώπιση των εξτρεμιστικών στοιχείων που καταστρέφουν τις Αμερικανικές πόλεις, προκαλώντας το τιτίβισμα Τραμπ, ο οποίος δήλωσε, ότι ο στρατός είναι έτοιμος να επέμβει ανά πάσα στιγμή, για την καταστολή των αποσχιστικών τάσεων.

Η ανίερη συμμαχία άκρας αριστεράς και πολιτικού Ισλάμ στην Αμερική, που συντονίζει τις εξεγέρσεις, αποκαλείται πλέον, ως η πρασινοκόκκινη συμμαχία, από τα χρώματα του Ισλάμ και της Αριστεράς.

Ως ο κατεξοχήν γνώστης των σχέσεων Bolton – Τραμπ, έχω δεχθεί τις τελευταίες ημέρες, δεκάδες τηλεφωνήματα από πολιτικούς και δημοσιογράφους, προκειμένου να τους εξηγήσω τι πραγματικά συμβαίνει στην Ουάσινγκτον. Το βιβλίο του Bolton, είναι ένα τεράστιο λάθος εκ μέρους του και εξόχως απρεπές! Πέρα από τις προσωπικές τους, όμως, διαφορές και την σύγκρουση ποικίλων κέντρων εξουσίας στην Ουάσινγκτον, ο Bolton, ουσιαστικά πιέζει τον Τραμπ να γίνει πιο σκληρός, σε διάφορα θέματα εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής. Το ίδιο κάνουν και καταξιωμένοι Ισραηλινοί αναλυτές, με παγκόσμια φήμη. Πιέζουν, ώστε ο Τραμπ, να γίνει επιτέλους Τραμπ! Όπως έχω ξαναδιατυπώσει εδώ, στο The Flag Report, η απειλή και το ενδεχόμενο αντικατάστασης του Τραμπ από κάποιον σκληρότερο, πολιτικά, είναι ακόμα ένα ζωντανό και υπαρκτό σενάριο και αυτό του υπενθυμίζουν έντονα το τελευταίο διάστημα, διάφορα κέντρα πολιτικής ισχύος, εντός και εκτός ΗΠΑ.


O Newt Gingrich, που είναι ένα αξιοσέβαστο πρόσωπο στο Αμερικανικό Ρεπουμπλικανικό κόμμα και στο ευρύτερο πολιτικό σύστημα, θέτει άμεσα θέμα απειλής της ίδιας της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας στις ΗΠΑ, από την συμμαχία της άκρας Αριστεράς και του Πολιτικού Ισλάμ, δείχνοντας μάλιστα, χωρίς να μασάει τα λόγια του και τη Γερμανική παρέμβαση υπονόμευσης των Ηνωμενων Πολιτειων εκ των έσω.

Πρόκειται λοιπόν, όπως βλέπουμε, για παγκόσμια συμπλοκή πολιτικών δυνάμεων, που δε θα αργήσει να επεκταθεί και στο γεωπολιτικό πεδίο. Όταν συγκρούονται οι ελέφαντες, την πληρώνουν τα βατράχια, λέει η παροιμία. Τα Βαλκανικά βατράχια, Ελλάδα και Τουρκία, θα αποτελέσουν, πολύ σύντομα, μέρος αυτής της παγκόσμιας πολιτικής σύγκρουσης.

Ο Ερντογάν, μέχρι τώρα, μας έχει δείξει, ότι προτιμά τον πόλεμο διά αντιπροσώπων. Στη Λιβύη, στη Συρία, στο Ιράκ και στα Βαλκάνια, χρησιμοποιεί αντιπροσώπους για να του κάνουν τη βρώμικη δουλειά. Το Ελληνικό πολιτικο – στρατιωτικό σύστημα, είτε από άπειρη βλακεία, είτε από ερασιτεχνισμό, είτε από δόλο και συνταύτισης με τα Γερμανικά συμφέροντα, που θέλουν καταστροφή του Ελληνικού υποκειμένου, έχουν εστιάσει όλη τους την προσοχή, στα σύνορα με την Τουρκία και τις θαλάσσιες ζώνες.

Πιστεύω, ότι ο Ερντογάν, δεν έχει κανένα λόγο να σπαταλήσει στρατιωτικές και οικονομικές δυνάμεις, να κάψει το πολιτικό του διεθνές καταπίστευμα, σε μία άμεση σύγκρουση με την Ελλάδα. Θα χρησιμοποιήσει αντιπροσώπους και οι οι αντιπρόσωποί του, βρίσκονται κατά χιλιάδες στην Ελλάδα.

Ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Όλοι αυτοί που εισέρχονται παράνομα στη χώρα, δεν είναι ούτε πρόσφυγες, ούτε καν οικονομικοί μετανάστες, εάν τους κρίνουμε με όρους εθνικής ασφάλειας. Κάθε Πακιστανός, Αφγανός και Αφρικανός, που εισέρχεται στη χώρα μας, έχει τεράστια εξοικείωση με πολεμικά όπλα και τακτικές αστικού πολέμου. Έχουν τόσο μεγάλη εξοικείωση με όπλα και με τη χρήση αντιαρματικών ρουκετών και εκρηκτικών υλών, που ο Έλληνας ΑΓΕΕΘΑ, δεν έχει δει ούτε στις πιο τρελές του φαντασιώσεις!

Έχουμε ήδη στη χώρα, έναν εκπαιδευμένο στα όπλα, πολιτισμικά ξένο, πολιτικά μη αφομοιώσιμο πληθυσμό, από εκατοντάδες χιλιάδες παράνομους Μουσουλμάνους μετανάστες, που έχουν συμμαχήσει με την άκρα αριστερά στην Ελλάδα. Η Αντίφα, αφισοκολλά όλη την Αθήνα με αφίσες ρατσιστικού μίσους, κατά της ίδιας της εθνικής κυριαρχίας, της δημοκρατικής αντιπροσώπευσης και του Ελληνικού πολιτισμικού συνεχούς.

Δήλωσε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, σε ένα κρεσέντο γεναιότητας, ότι θα κάψει τους Τούρκους, μόλις πατήσουν το πόδι τους σε Ελληνικό έδαφος. Γιατί, στρατηγέ μου, να εισβάλει ο Ερντογάν, όταν μπορεί να πετύχει τους πολιτικούς του σκοπούς, όπως είπε ο Κλαούζεβιτς, με άλλα μέσα; Ποιος σου είπε, στρατηγέ μου, ότι εάν κινηθούν 10.000 οπλισμένοι μετανάστες και ακροαριστεροί στην Αθήνα, θα προλάβεις να κάνεις κάτι; Θα μπουν στο Πεντάγωνο και τη Βουλή και θα σας πιάσουν με κατεβασμένα τα παντελόνια. Το έκαναν, ως πρόβα, επί Υπουργίας Πάνου Καμμένου.

Ο σεβαστός, κατά τα άλλα, κύριος Φλώρος, μαζί με τον έτερο Καππαδόκη, Ναύαρχο Αλέξανδρο Διακόπουλο, που θέλει να παρουσιάζεται ως Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας (τρομάρα του), θέλουν να πουλήσουν την εικόνα του Εθνικά κυρίαρχου Κράτους, όταν ο εχθρός είναι εντός των πυλών και η Ελλάδα, βρίσκεται κάτω από τη Γερμανική εκτελεστική, οικονομική και νομοθετική επικυριαρχία.

Δεν το καταλαβαίνουν, ότι γελάνε και οι πέτρες στο εξωτερικό με αυτά που λένε; Όταν θες, στρατηγέ μου, να έχεις στράτευμα που θα σε υπακούσει, θα σε σέβεται και θα είναι έτοιμο να πεθάνει για σένα, θα πρέπει πρώτα να βρείτε το θάρρος, εσύ και οι συνάδελφοί σου , να αρθρώσετε πολιτικό λόγο αντίστασης, κατά της πολιτικής κατοχής της χώρας από το Πολιτικό Ισλάμ και τους Γερμανούς.

Είναι συνταγματικό σας δικαίωμα και υποχρέωση, να έχετε πολιτικό λόγο (η πολιτική γνώμη σε θέματα εθνικής ασφαλείας και Εθνικής συνοχής, δεν συνιστά συνταγματική απειθαρχία και εκτροπή), αλλά τον έχετε εκχωρήσει, σα γνήσιοι δημόσιοι υπάλληλοι, ως αντάλλαγμα για μερικά γαλόνια και υπό το φόβο μην σας μαλώσει η Αριστερά, ο Αλαφούζος και ο Βαρδινογιάννης. Θα ξαναθυμίσω τον Κλαούζεβιτς στον Αρχηγό. Ο πόλεμος, είναι θέμα πολιτικής και στην πολιτική, στρατηγέ μου, είστε αναλφάβητοι και εκμαυλισμένοι από τα σάπιο καθεστώς.

Εκτός, εάν οι κύριοι Φλώρος και Διακόπουλος, θεωρούν ότι είναι μεγαλύτερα πολιτικά μεγέθη, πιο διορατικοί, πιο γνώστες και πιο ειδήμονες στην Εθνική ασφάλεια, από τον John Bolton, τον Newt Gingrich και τον Mark Meadows στην Ουάσινγκτον, οπότε, θα κλίνουμε το γόνυ όλοι, μπροστά στο μεγαλείο της στρατηγικής τους σκέψης.

Και ο ναύαρχος Λυμπέρης ήταν γενναίος, αλλά στα Ίμια, αποδείχθηκε κότα λυράτη, όταν η πολιτική ηγεσία πούλησε το Αιγαίο. Εσείς, με πολιτικό προϊστάμενο τη μαριονέτα της Μέρκελ και της Χίλαρι Κλίντον, νομίζετε ότι έχετε τα περιθώρια και την ελευθερία να διεξάγετε νικηφόρο πόλεμο; Μπορεί μεν, το πολεμικό και στρατιωτικό σας πνεύμα, αρχηγέ ΓΕΕΘΑ, να είναι πρόθυμο, η πολιτική σας σάρξ δε, είναι ασθενής και όταν συμβαίνει αυτό, τα κράτη οδηγούνται σε Εθνικές καταστροφές και ήττες. Κανένα Κράτος δεν κέρδισε πόλεμο με την στρατιωτική του ηγεσία χωρίς δομημένη πολιτικά Εθνική, ραχοκοκκαλιά. Θα σας αδειάσει το πολιτικό καθεστώς και θα χρεωθείτε ως στρατεύμα την Εθνική ήττα με αποτέλεσμα να ζητήσει ο λαός το κεφάλι σας, ποινικά. Με πολύ αγάπη και σεβασμό, σας ξαναλέω, ότι γελάνε στο παγκόσμιο σύστημα με τους Έλληνες στρατιωτικούς και «ειδήμονες»…

Στην Αμερική λένε, ότι τα σκ@τά, πάντα κυλάνε από ψηλά στα χαμηλά και η λεκάνη της Μεσογείου, είναι στα χαμηλά επίπεδα. Θα κυλήσουν και εδώ. Αρκεί, να δει κάποιος, αυτα που λέει η εφημερίδα του Βαξεβάνη και των Συντακτών, που τάσσονται ευθέως υπέρ της τεμάχισης των Ελληνικών πόλεων από ακροαριστερές ομάδες, σε συνέργεια με μετανάστες, χωρίς να τους έχει συλλάβει ακόμα ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Από εκεί και πέρα, καταλαβαίνετε όλοι, ειδικοί και μη, ποιες είναι οι προθέσεις του Ελληνικού, βαθέως Γεμανοκρατούμενου, Ισλαμοκίνητου, Αριστερού μεταπολιτευτικού καθεστώτος…

Follow us on twitter
Join our Facebook page


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...