Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Σπέρνουν ανέμους… θα θερίσουν θύελλες..


Η ιστορία του κορωνοϊού η οποία έπληξε και την πατρίδα μας, ήταν αυτή, που σκέπασε όλα τα προβλήματα, που είχαν δημιουργηθεί στην Ελληνική κοινωνία. Σιγά – σιγά όμως έχουμε αρχίσει να επιστρέφουμε στην κανονικότητα οπότε και αυτά τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια.....

Η Ελλάδα δέχεται ισλαμικό εποικισμό και ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει αυτό το γεγονός Οι κυβερνώντες με το πρόσχημα της καραντίνας πολλά από αυτά τα είχαν  τοποθετήσει κάτω από το χαλί, διότι η μέριμνα και οι δραστηριότητες του πρωθυπουργού και της κυβερνήσεως του αφιερώθηκαν σχεδόν εξ ολοκλήρου στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού, αλλά και  στα εργασιακά αφού η μεγάλη πλειοψηφία των επιχειρήσεων έκλεισε λόγω της πανδημίας. 

Η κυβέρνηση δεν μπορούσε να λειτουργήσει διαφορετικά αφού έπρεπε να σωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ψυχές από τον θανατηφόρο ιό. Το γεγονός του περιορισμού των πολιτών λειτούργησε θετικά το προηγούμενο τρίμηνο, αλλά δυστυχώς για την κυβέρνηση και για κάποιους αφελείς ο περιορισμός αυτός δεν μπορεί να συνεχιστεί ή άλλες φορές να συμβαίνει και άλλες όχι. 

Τώρα λοιπόν έφτασε η ώρα που τα προβλήματα της οικονομίας, τα εργασιακά και τα κοινωνικά άρχισαν να βαίνουν στην επιφάνεια και η κυβέρνηση θα πρέπει με βήμα ταχύ να προβεί όχι μόνο στην αντιμετώπιση τους αλλά και στην λύση τους. Ένα από τα κυρίαρχα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση αλλά και η Ελληνική κοινωνία είναι αυτό της παράνομης εισόδου στην χώρα μας των λεγόμενων «μεταναστών». 

Ένα σοβαρότατο πρόβλημα που λόγω της πανδημίας είχε περάσει σε δεύτερη μοίρα. Η κυβέρνηση εκμεταλλευόμενη την καραντίνα η οποία ουσιαστικά ίσχυε μόνο για τους γηγενής Έλληνες, πήρε αποφάσεις και προέβη σε μετακινήσεις των παράνομων «μεταναστών». Λόγω λοιπόν του εγκλεισμού, αντιμετώπισε χλιαρές αντιδράσεις από τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες ήθελε να εγκαταστήσει «μετανάστες», ενώ σε διαφορετική περίπτωση οι αντιδράσεις θα ήταν τεράστιες και μη αντιμετωπίσιμες όπως και πριν την πανδημία. 

Οι μετακινήσεις αυτών των ανθρώπων έγιναν με την συνοδεία των Μονάδων Αποκατάστασης Τάξεως  τα γνωστά μας ΜΑΤ, που πολλές φορές έχουν αντιμετωπίσεις Έλληνες πολίτες και ιδιαιτέρως πατριώτες με ιδιαίτερη σκληρότητα. Και εδώ πάει το τι Τσίπρας, τι Μητσοτάκης. Τα όνειρα και τα σχέδια του Κυριάκου και των αρμόδιων υπουργών του ότι λόγω του κορονοϊού οι κοινωνίες θα δέχονταν τους εισβολείς κατέρρευσαν σε πολύ μικρό χρόνο. 

Τις ψευδαισθήσεις τους τις καταμαρτυρούν πλέον οι σφοδρές αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών στα Μέγαρα και στην Μαλακάσα και το ίδιο θα ακολουθήσει φυσικά και σε άλλες περιοχές. Εάν οι κυβερνόντες θεωρήσουν ότι θα μπορέσουν να πιάσουν στον ύπνο τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες θέλουν να εγκαταστήσουν κέντρα φιλοξενίας και  «μετανάστες», έχουν πλάνη μεγάλη. 

Το «μεταναστευτικό όπως θέλουν να το αποκαλούν συμπολίτευση και αντιπολίτευση, αλλά και οι πάσης φύσεως αριστεροί δικαιωματιστές, θα είναι μία βραδυφλεγής βόμβα η οποία όταν θα εκραγεί δεν θα κτυπήσει μόνο την Ελληνική κοινωνία αλλά θα δημιουργήσει προβλήματα και στα εθνικά μας 
θέματα, δηλαδή στην ακεραιότητα της ίδιας της χώρας μας.  


Το πρόβλημα αυτό του ισλαμικού εποικισμού στην πατρίδας μας  δεν αντιμετωπίστηκε και από την σημερινή κυβέρνηση με την απαραίτητη σοβαρότητα και την εθνική αναγκαιότητα. Τώρα λοιπόν το θέμα αυτό άρχισε να παίρνει διαστάσεις. Έτσι και αυτή η κυβέρνηση όπως και η προηγούμενη βρήκε την συνήθως εύκολη γι’ αυτούς λύση. 

Τα ΜΑΤ, τα χημικά και το ξύλο στους Έλληνες πολίτες για τις διαμαρτυρίες τους. Όμως πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά  ότι σπέρνοντας ανέμους… θα θερίσουν πολύ σύντομα θύελλες.    ...


πηγή

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...