Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Περιορισμός εμφανίσεων Τσιόδρα-Χαρδαλιά (vid)




Αραιώνουν οι εμφανίσεις των Τσιόδρα-Χαρδαλιά από την επόμενη εβδομάδα…

Ο κορωναϊός φεύγει και μαζί του αραιώνουν τις εμφανίσεις τους οι δύο μεγάλοι πρωταγωνιστές της κρίσης, ο καθηγητής Τσιόδρας και ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας Χαρδαλιάς, οι οποίοι πλέον θα εμφανίζονται μόνο τρεις φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες θα βγαίνει το γνωστό-ξερό δελτίο τύπου με τα νούμερα που υπογράφει ο λοιμωξιολόγος.
Ό,τι κακό ήταν να συμβεί σε επίπεδο οικονομίας, άλλωστε, μέσα από αυτή την υγειονομική κρίση, συμβαίνει ήδη, ενώ κρίθηκε ότι η καθημερινή ενημέρωση έχει πλέον αναλωθεί και μετατρέπεται επικοινωνιακά σε μία τύπου πηγή παραπληροφόρησης, ιδίως μετά την παραδοχή του Τσιόδρα για την υπερκαταγραφή-απόδοση των θανάτων στον κορωναϊό. Έτσι, αποφασίστηκε ο περιορισμός των εμφανίσεων των δύο ανδρών στο πάνελ, σε μία προσπάθεια επαναφοράς της αξιοπιστίας τους.
Η σημερινή ενημέρωση θα, πάντως, θα γίνει κανονικά και σύμφωνα με πηγές του υπουργείου υγείας ια παραστεί και ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...