Σάββατο 2 Μαΐου 2020

Coronavirus:Το F@cebook κ@τάργησε τον λογαριασμό του David Icke στο Facebook,Amazon,Twitter και το YouTube


Το Facebook κατάργησε την επίσημη σελίδα του David Icke για δημοσίευση....
 "παραπληροφόρησης για την υγεία που θα μπορούσε να προκαλέσει σωματικές βλάβες".

Ο κ. Icke έχει κάνει δήθεν αρκετούς ψευδείς ισχυρισμούς σχετικά με τον coronavirus, όπου δηλώνει ότι τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 5G συνδέονται με την εξάπλωση του ιού.

Σε ένα βίντεο, πρότεινε μια εβραϊκή ομάδα πίσω από τον ιό.

Μετά την διαγραφή του στο facebook δημοσίευσε στο Twitter: "Οι φασιστες του  Facebook διέγραψαν τον David Icke - η ελίτ είναι οργισμένη"

Το Facebook δήλωσε: "Καταργήσαμε αυτήν τη σελίδα για παραβίαση επανειλημμένα των πολιτικών μας σχετικά με επιβλαβείς παραπλανητικές πληροφορίες".

Καμπάνια

Την Παρασκευή, η ομάδα εκστρατείας το Κέντρο Αντιμετώπισης Ψηφιακού Μίσους (CCDH) δημοσίευσε μια ανοιχτή επιστολή καλώντας εταιρείες τεχνολογίας να απαγορεύσουν τους λογαριασμούς του κ. Icke.

Η επιστολή ανέφερε ότι το Amazon, το Facebook, το Twitter και το YouTube είχαν ενισχύσει τον "ρατσισμό και παραπληροφόρηση του Icke για το Covid-19 σε εκατομμύρια ανθρώπους".

Υπογράφηκε από τον βουλευτή Damian Collins, καθώς και από τους διασημότερους γιατρούς Dr Christian Jessen, Dr Dawn Harper και Dr Pixie McKenna.

Το CCDH είπε ότι βίντεο του κ. Icke που έκαναν «αναληθείς και συνωμοσιακούς ισχυρισμούς για το Covid-19» είχαν παρακολουθεί περισσότερες από 30 εκατομμύρια φορές στο διαδίκτυο.

Ως παραδείγματα, ανέφερε:

μια συνέντευξη στο YouTube στην οποία ο κ. Icke ισχυρίστηκε ψευδώς ότι μια εβραϊκή ομάδα ήταν πίσω από κοροναϊό
μια ανάρτηση Instagram στην οποία ισχυρίστηκε ψεύτικα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 5G που άφησαν τους ανθρώπους να μην μπορούν να απορροφήσουν οξυγόνο
ένα βίντεο στο YouTube στο οποίο ισχυρίστηκε ψευδώς ότι δεν ήταν δυνατό να πιάσει έναν ιό από το χειραψία
μια δημοσίευση στο Twitter στην οποία ισχυρίστηκε ψεύτικα ότι η Γερμανία κινείται να «νομιμοποιήσει τον βιασμό» για μουσουλμάνους άνδρες
Η επιστολή δημοσιεύθηκε αφού το Facebook είχε αφαιρέσει τη σελίδα του κ. Icke.

Τον Απρίλιο, το YouTube αφαίρεσε μια συνέντευξη με τον κ. Icke στην οποία είπε ότι «υπάρχει σχέση μεταξύ της 5G και αυτής της κρίσης στην υγεία».

Όταν ρωτήθηκε για την αντίδρασή του σε αναφορές για πυρκαγιά 5G στην Αγγλία και τη Βόρεια Ιρλανδία, απάντησε: "Εάν το 5G συνεχίσει και φτάσει εκεί που θέλουν να το πάρουν, η ανθρώπινη ζωή όπως γνωρίζουμε ότι έχει τελειώσει ... έτσι οι άνθρωποι έχουν να πάρει μια απόφαση. "

Το Facebook κατάργησε αργότερα το ίδιο βίντεο λέγοντας ότι παραβίασε τους κανόνες του για παραπληροφόρηση.

Αργότερα, ο ρυθμιστής τηλεπικοινωνιών Ofcom βρήκε το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι London Live παραβιάζοντας τα πρότυπα για μια συνέντευξη που προβλήθηκε με τον κ. Icke σχετικά με τον κοροναϊό.

 




ΣΧΟΛΙΟ...φυσικα τα βιντεο του David Icke το Facebook κατάργησε αργότερα το ίδιο βίντεο λέγοντας ότι παραβίασε τους κανόνες του για παραπληροφόρηση. ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ....


bbc.co.uk

πηγή

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...